Добрев иронизира Петков за раждаемостта, намеси и Лена

Следял дистанционно хвалбите на ПП и се радвал
1 апр 2024 09:20, Нели Христова
180
Добрев иронизира Петков за раждаемостта, намеси и Лена
Снимка: БГНЕС

"Следя дистанционно хвалбите на "промяната" от последните дни и не мога да се нарадвам... Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това как за пръв път, благодарение на "Продължаваме промяната" се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди това в най-новата история на България. Отрицателен рекорд! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023).

Как може да лъжат по този безобразен начин дори за човешкия живот?"

Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкова положително на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го виня, ама толкова ли няма един човек в тая "промяна", който да се интересува от истината?! Да ме прощават, ама всичките са в матрицата. И искат и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи приятели! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата ПП: Ако не ми вярвате, Лена може да "чукне" в гугъл - новородени през 2023 и да ви разкаже.

P. S. S. Не се шегувам, въпреки че е първи април. Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви... Дано тази лоша шега свърши по-бързо", пише още Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
3
 
13
 
! Отговори
Танас преди 1 месец
Спокоо. Наследниците на ДС върхушката раждат. България може да изчезне, но ЦК ке пребъде.
144
4
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До jvg Хасковския .К..аун ..... първо е завършил Арт колеж в САЩ . После ....ехе й й ..живот .И все още не е показал тази диплома ,първата де . От българи преподаващи в тоя колеж ,още преди години се знае ,че никога не е имало такъв студент ,с това име учил там
143
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама верно нещо си им има и на Кирчо,и на Кокорчо,и на Магарев,и даже на тpoлoвете им където пишат коментари в тяхна подкрепа.Трябва поне малко да се вземат в ръце,защото се чудят всички какво им е.Примерно цели две години им отне да загреят,че не може да влезнем в еврозоната заради инфлацията.Цели две години...на това му се казва бавно схващане!Как са успели да завършат 12-ти клас въобще?С купени дупломи ли са?
142
6
 
23
 
! Отговори
Панчо преди 1 месец
Лена се е намесила щото е раждала (; хахахахаха
141
7
 
17
 
! Отговори
Спонсор преди 1 месец
ВИЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ ОТ ЕДНО И СЪЩО ЧЕРВЕНО КОТИЛО С ЖЪЛТО СИНИ И ПЕМБЯНИ ПРИ ТУРКИ! НАПЪЛНИЛИ ТЕРИТОРИ ЯТА С ЧИНОВНИЦИ, ПИЕЩИ КАФЕ И СПЯЩИ ПО ЦЯЛ ДЕН!
140
21
 
20
 
! Отговори
jvg преди 1 месец
Хсаковският ***, завършил нещо си в областта на икономиката някъде, станал специалист по енергетика докато е зам. министър и министър, е много багло и тъпо образувание. Ама пък е масон, на мама и тати чудото.
139
5
 
2
 
! Отговори
ВАГИНИР ПУТИ преди 1 месец
*** Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ,*** Е НАШИЯТ ЦАР.БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ,*** Е НАШ ГОСПОДАР.
138
24
 
13
 
! Отговори
Пффф преди 1 месец
Делян Кумгейта сигурен ли е неговите 3 от кого са?! Присмял се Хърбел на Щърбел!
137
47
 
29
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Как може такъв отвратителен човек като Делян Добрев да говори така за Лена?! Тя е майка, има бебенце! Той жена няма ли, дъщеря няма ли?! Може ли нормален човек да разпространява такива обидни коментари на лична основа. Говорете за политика, бре хора! Срам и позор!
136
44
 
26
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
Делян Добрев е жалък мазен лъжец и гнусен разпростратител на отвратителни обиди срещу една Жена и Майка като Лена Бориславова! Делян Добрев е сексист!!!
135
26
 
18
 
! Отговори
Buit преди 1 месец
Този да спре да ръси само лъжи!!! Отврат! Да се махат тия от парламента! 15 години лъжат, крадат и мажат! Хайде баста!!!
134
8
 
19
 
! Отговори
Деляне, преди 1 месец
Добре,беше Мис"Бикини", та да вдигне раждаемостта при ГЕРБ.
133
28
 
11
 
! Отговори
Лъжи, лъжи, лъжи преди 1 месец
Делян Добрев е Лъжец! Данните за 2023 г за раждаемостта у нас не са излязли още! Делян Добрев разпространява Фейк-новини! Срам и позор!
132
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Внимание Лъжци Слави каза като искате да ви лъжат добре шарлатаните лъжат много неприятно вече са опиянени от властта от получаването на много пари за нищоправене и лъжат безобразно за да запазят финансите си Внимание Лъжци Слави каза
131
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това на снимката май е безопасна игла
130
4
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Kиро брои и чаветaтa родени насам-натам из Европата.
129
8
 
18
 
! Отговори
С И С преди 1 месец
КИРЧО И ЛЕНА ПАРАПЕТКОВИ пак са НАШМУЛЕНИ!?
128
14
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
E, как да не го харесва човек Дилян Добрев. Толкова тънко и винаги на място подиграва (не)умните и (не)красивите, че просто няма какво да се добави. Наистина само за последната седмица Киро и Асен просто счупиха лъжемера.
127
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
гледайки снимката, разбирам защо не е заченал, но нека продължава с опитите
126
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БАНКЯТА Е. КАТО. ДРЕСЬОР. НА. КУЧЕТА. В. ЦИРКА, ИМА. НЯКОЛКО ПУДЕЛА КОИТО. КАРА. ОТ. ГОДИНИ. ДА СКАЧАТ. ДА. КЛЯКАТ И. ДА. СЕ ПРАВЯТ. НА. МАЙМУНИ, ДОБРЕВ, БИКОВ, МИТОВ, ДОНЧЕВ, САЧЕВА И. ПРИМА. БАЛЕРИНАТА КАРТОГРАФКА НА. ТУРСКИ. ПОТОК, ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВАТОВА. СА. ПУДЕЛИТЕ. НА. БАНКЯТА КОИТО. ОТ 2013Г. НИ. ЛЪЖАТ. В. ОЧИТЕ И. НИ. ГРАБЕХА. КАТО. ЗА ПОСЛЕДНО.ТАЯ ПУДЕЛСКА. БАНДА. Е. ЗА. РАЗСЛЕДВАНЕ И. ТО. ОТ. КЬОВЕШИИ. ТОГАВА ЩЕ. ХВЪРЧИ. ПЕРУШИНАДО. НЕБЕСАТА