Израелско светило лекува шест години у нас разширени вени с революционен метод

Д-р Яир Галили ще приема в София български пациенти от 16 до 19 юли
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 юли 2015 12:01 | 1 юли 2015 12:00,
Израелско светило лекува шест години у нас разширени вени с революционен метод

Израелският специалист по лечение на разширени вени д-р Яир Галили работи вече шеста година в България и е помогнал на над 1600 български пациенти.

Методът, който лекарят прилага - „Склеротерапия под ултразвуков контрол” е най-доброто, измислено и доказало се досега за справяне с венозни проблеми. За усвояването на този метод д-р Галили е специализирал две години в САЩ и досега има извършени над 30 000 процедури на пациенти от Израел, САЩ, Западна Европа.

Методът не е прилаган досега в България от български или чуждестранни специалисти и не е идентичен с обикновената склеротерапия, която има недостатъци, подобни на оперативните.

Израелският специалист споделя, че до неотдавна общоприетото лечение на разширени вени е било единствено посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения.

Израелско светило лекува шест години у нас разширени вени с революционен метод

Три нови методики се появяват през последните години, като сред тях категорично най-успешната, безболезнена и преди всичко подходяща за всички проявления на заболяването е единствено  „Склеротерапия под ултразвуков контрол“.

Другите две – лазерна аблация и радиофреквентна терапия, са вариации на изгаряне по дължината на цялата вена. Силно болезнени са заради високата температура по време на манипулацията, изискват местна упойка по хода на цялата вена и не са в състояние да отстранят проблема окончателно и в пълен обем. Също така двете методики не могат да третират подкожни вени с малък диаметър, а когато варикозните вени са силно извити, на практика е невъзможно да се прокара фиброоптичното влакно, което допълнително налага и друго лечение.

При метода, който прилага д-р Галили - „Склеротерапията под ултразвуков контрол“ не се налага никаква анестезия.

Преди и след лечение по метода, прилаган от д-р Галили

Израелско светило лекува шест години у нас разширени вени с революционен метод

Предимствата на метода са безспорни и правят лечението най-доброто в момента за всички видове проявления и усложнения на венозните заболявания. Най-голямата полза е успеваемостта - над 95%. Друга основна характеристика е безболезнеността. Манипулацията е преминава без никаква болка, а след 2-минутен преглед и още по-бърза инжекция, пациентът става от леглото и поема към всекидневните си ангажименти.

Напълно се лекуват дори изключително тежки форми на болестта, които при останалите познати методи се определят като безнадеждни и се предлагат палеативни средства като обезболяващи кремове или превръзки.

За прилагане на метода огромна роля играе прецизната работа на ултразвука в ръцете на опитен специалист и добрата преценка на лекаря за количеството вещество необходимо за всеки конкретен случай. Именно те  гарантират лечение без рецидиви и правят метода най-малко рисков.
Какво споделя д-р Галили за себе си и практиката си: "В Израел работя в държавния  медицински институт „Мор”. Съдов хирург съм по професия, а методът усвоих по време на двугодишна специализация в САЩ.

Излишно е да ви убеждавам, че зад една петсекундна инжекция се крият сериозни знания, дългогодишно обучение и практика. Когато бях поканен в България през януари 2010 демонстрирах метода пред много български колеги – съдови хирурзи. Продължавам да го показвам на лекари от всички специалности, обяснявам най-подробно какво се случва, защото всеки медик трябва да знае кои са скритите и явните проявления на заболяването, за да насочва пациентите към правилния лекар.

Преди да видят какво и как се случва много колеги са скептични и резервирани. Но след видяното започват безрезервно да изпращат свои близки и колеги. Би било чудесно, ако повече лекари у вас и по света усвоят този метод, защото той наистина работи и така повече страдащи ще могат да се възползват от неговите предимства. Въпреки голямата ми практика и аз самият продължавам да се изненадвам от неочаквано бързите резултати при наистина тежки състояния. Нерядко и при тях една манипулация се оказва достатъчна за пълно излекуване.

Понякога идват пациенти, които са били уверявани, че проблемът им е венозен и налага операция, а прегледът показва, че симптомите им са в резултат от други заболявания. И ние ги насочваме към съответните специалисти. Интересно е също, че имам много пациенти сред българите, живеещи в чужбина, дори в САЩ, които след разкази на близки, решават да ми се доверят и идват в България. За жалост около 40% от хората по света страдат или са наследствено предразположение към проблеми с вените. За тях силно препоръчвам още при първите симптоми да потърсят компетентно мнение, за да си спестят страданията и усложненията, до които болестта неизбежно води“.

За допълнителна информация и записвания за 16, 17, 18 и 19 юли може да позвъните в МЦ „Епика“, тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, dr-galili-bg.com. В клиниката има възможност за преглед с високоспециализиран доплеров апарат и разяснения от български специалист по венозни заболявания преди записване при д-р Галили.

МЦ Епика е насочен предимно към предлагане на най-новите изобретения и постижения на израелската наука и медицина. Уникалният медицински апарат Белаконтур /bellacontour-bg.com/ успешно, безболезнено, здравословно и трайно лекува затлъстяване и премахване на целулит.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации