Западът направил рускините леки жени

Навремето неомъжените момичета били само девственици
Обновена: 28 яну 2011 14:58 | 27 яну 2011 11:32,
366
Западът направил рускините леки жени
Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: СодомРусияразврат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
11
 
11
 
! Отговори
МОНАРХИСТ преди 13 години
***- И ЕДНО ВРЕМЕ СИ БЯХА ТАКИВА ! :)
245
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага".Иначе трябва да ходят в завода или на полето и да живеят в комуналки!
244
7
 
14
 
! Отговори
калинка преди 13 години
Рускиня и полякиня е синоним на дащност. И то не от вчера.Това си е народо психология.Мъже алкохолици- жени-петимни за нещо нормально!
243
4
 
3
 
! Отговори
x преди 13 години
Cpored men tez ruckini i vci4ki tam narodnocti ce rajdat mrasnitsi ,nikakav zapad ne gi e razvalil tui ci e v kravta im ku4ki ca
242
8
 
13
 
! Отговори
ха ха ха преди 13 години
А ми те и рускините са нечистоплътни..нека който е бил с рускиня да каже...ха ха.
241
3
 
9
 
! Отговори
кака Гинче преди 13 години
ДО Г=Н ОТ ГЪРЦИЯГъркините ,Гъркините ...там където съм сега са много и не мога да си губя времето за да пиша за простотиите им и за а....ния с..с който обожават и колко не обичат да пушат ... ,та мой познат се раздели наскоро са една стюардеса от Атина ,много му беше первезна .А и не са много чистоплътни ,дори не умеят и да чистят .
240
3
 
4
 
! Отговори
*** преди 13 години
ДО 259 Да,бе нали заради мъжете си които ако е са пияни са на война мамашките са бл....
239
4
 
4
 
! Отговори
кака Гинче преди 13 години
Нещо не съм съгласна с написаното по-горе .ЗА по-вечето западняци рускини е общо събирателно за и за рускини и за украинки ,беларуски ,литовки ,латвийки и .....Та колкото и прилики ,толкова и разлики м/д различните националностти ,но навсякъде по света парите шумят и привличат еднакво.Русия е богата държава , а останалите от бившата СССР са много след нея ,та оттам и цените варират в предлагането и търсенето ...според стандарта .
238
4
 
13
 
! Отговори
да му простим преди 13 години
Дяволски красиви са рускините. За Дружинина не знам
237
8
 
14
 
! Отговори
руснаците също... преди 13 години
са добри!Живея в морски град и докато мъжа ми пътуваше по корабите,за едно лято ме опаткаха 10 руснаци,страхотни са!
236
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През комунизма бяха пълни ***.А сега на диета и леки жени
235
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е по целия свят...На кой му пука?! Ако искаш и можеш, чукаш. Така или иначе всички се чукат от политици, икономисти, мутри и тн всеки божи ден... Поне вечер малко кеф!
234
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 13 години
от 254 ЖЕНИ....
233
1
 
1
 
! Отговори
до 246 преди 13 години
А НЕ има и стойностни жехи..или вие сте на 15 г или п.........си.
232
1
 
3
 
! Отговори
do 246 преди 13 години
Za jalost N 245 e prav !
231
1
 
10
 
! Отговори
деа преди 13 години
Защото гъркините са грозни и злобни,никой не би ги пожелал,и мъжете им предпочитат българки.
230
1
 
1
 
! Отговори
до 247 преди 13 години
маслинките и да искат - не могат да пуснат, щото ако някой заблуден мераклия се полъже подире им - сутринта го намират набит, ако не и наръган в канавкатате и на барче две по две даже не могат сами да седнат, щото веднага им лепват етикет "***"
229
1
 
7
 
! Отговори
до Марк преди 13 години
Върна ме в най хубавите ми години.Майтапа на страна но е така най лесни бяха рускините след тях полякините а за скандинавките не ми се говори..нямаха задръжки.Ех младост...
228
3
 
10
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Другарката Вика Дружинина нещо се е объркала!Като студент ходехме с приятели на Слънчев бряг - всякои лята. Това ставаше 1976 - 1982г.Дълбокия социализъм, както се казва!Рускинитуе бяха най-лесните за сваляне!Не знам точно колко съм ......., но не бяха малко!А за руснаците докато все Запада им е виновен и все държавата трябва да се погрижи - нищо добро не ги чака!Време е да пораснат!Бащица вече няма!
227
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до GRАбе гъркините са ***, грозни и трътлести, малко като бг ***! И дори в Гърция дето проституцията е законнен бизнес от панти века не вървят, а вървят рускините - бели, естествени блондинки и често много красиви!