Западът направил рускините леки жени

Навремето неомъжените момичета били само девственици
Обновена: 28 яну 2011 14:58 | 27 яну 2011 11:32,
366
Западът направил рускините леки жени
Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: СодомРусияразврат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
jalko
265
8
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
И преди, и сега, 100 долара са си 100 долара....и за тия пари купуваш не една, а няколко рускини...и все калибър "Мис еди коя си..."....
264
11
 
8
 
! Отговори
до 286 преди 13 години
сори, щом не можеш да ги впечатлиш с нещо друго, трябва да отрупваш масата. такива руски *** като теб трябва да си плащат.
263
7
 
7
 
! Отговори
до 279,283,284 преди 13 години
всичко е много просто ... малко отрупваш масата и те сами почват да търсят контакт , така си е ... това е сегашното време , това е положението ! а вие си живеите със спомените от миналото ... дълго да ви държат влага ха ха ))
262
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
281Със сигурност не искам да ме отъждествяват с тякива като теб:)
261
9
 
4
 
! Отговори
до 276 преди 13 години
на български се пише раЗкажи, със З, разбра ли руски ***
260
3
 
4
 
! Отговори
до 277 преди 13 години
защото сме социалисти
259
5
 
4
 
! Отговори
278 преди 13 години
а ти какъв си бе, чуждопоклонна и родоотстъпна ?
258
3
 
11
 
! Отговори
комунален преди 13 години
За истинския комунист ,здравия секс е табу!...Освен ако партията не му е партньор!...
257
1
 
28
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
РУСНАЦИТЕ ГИ Е ЗАТРЕСЪЛ НАШЕНСКИ СИНДРОМ - ДРУГИТЕ ДА СА ИМ КРИВИ И ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА,ИЛИ ОНОВА..... ОТНОВО НЯКОЙ СИ ЗАВИРА ГЛАВАТА В ПЯСЪКА И ПРОЯВЯВА МНО-О-ОГО КЪСА ПАМЕТ..... - МАЙ ЗАБРАВИХМЕ КАКВО ТРЪШКАНЕ НА РУСКИНИ ПАДАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ,В СОЦИАЛИЗМА,НА МОРЕТО,А И КЪДЕ ЛИ НЕ!..... И ТО БЕЗ ПАРИ - ЗАРАДИ ЕДНАТА ЛЮБОВ И ЕДНОТО Е...НЕ... А ОНЗИ СТАР АНЕКДОТ - ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ СВАЛЯ ЕДНА РУСКИНЯ - ДЕСЕТ ДНИ!!: ПЕТ МИНУТИ ДА И СВАЛИШ ГАЩИТЕ,НО ПРЕДИ ТОВА ДЕСЕТТЕ ДНИ,ЗА ДА Я ОТДЕЛИШ ОТ ГРУПАТА!!
256
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо си оправете българските цености, пък за руските има време:)
255
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, едни триете, други не! Защо?
254
5
 
5
 
! Отговори
до 274 преди 13 години
я раскажи малко за ценностната система на запада като си такъв отворко ) ...
253
7
 
8
 
! Отговори
из историята на бкп преди 13 години
1941 година.комунистите ограбват мандра,плюскат кашкавал в гората и мезят с жълъди и корени.70 години по късно 2011 година.внуците им разбиват аптечния склад и задигат всичката виагра и вазелин.проникват в съседния секс шоп и задигат всички играчки за възрастни.
252
8
 
6
 
! Отговори
Руска водка преди 13 години
До ПатриотКъде са сега червените мишоци в сайта, да напишат колко пагубно е влиянието на запада върху моралните ценности :)))) А я да се сетим, дали Ладата е по-читава от Мерцедес, махорката от Марлборо или водката от бърбъна.....Сами са си виновни ***....и хем са ***, хем обясняват колко са велики....Много време ще отиде, докато го преодолеем това и в България.... """"""""""""""""""""""""""""""""""""Пич - за водката и бърбъна можем да поспорим но за другото си прав.
251
3
 
21
 
! Отговори
дедко преди 13 години
Ох...Ох...Като се сетя ,колко беше хубаво на морето през ония години1970 до 1980!..Едни девствени рускинчета,едни девствени германки,..полякинки...чехкинки...!!!По цяла нощ дондур,дондур...Били девствени!...Може и аз да съм бил ,ама не съм знаел!
250
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
западна европа нещо хубаво да е писала някога за Русия , не си спомням такова нещо ) ха ха младите българките и за 10 лв са готови на тоя убав живот .тоя пък отодолу тръгнал мерцедес със ладата да сравнява ,комплексарен *** ...нищо повече
249
10
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Къде са сега червените мишоци в сайта, да напишат колко пагубно е влиянието на запада върху моралните ценности :)))) А я да се сетим, дали Ладата е по-читава от Мерцедес, махорката от Марлборо или водката от бърбъна.....Сами са си виновни ***....и хем са ***, хем обясняват колко са велики....Много време ще отиде, докато го преодолеем това и в България....
248
5
 
13
 
! Отговори
inatut преди 13 години
комунизмът създаде курвалъка... Цола драгойчева - символ и на двете..
247
5
 
14
 
! Отговори
Petar преди 13 години
Така заради комунистите. Те развратиха младежта, унищожира морала и нравствеността в лицето на цълква, общество и дух.Сега Русия просто бере плодовете на Ленин, Сталин, Хрусчов, Брежнев и Горбачов.При онова племе, което се изживява като ,, богоизрбано " и върло мразещо християнството хомосексуалността е 6 пъти по- разпространена, отколкото при другите народи.Именно от него се пръкнаха и комунистите.