Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!

Протестиращите искат да са строители, създадоха специален хаштаг #снимайги
Обновена: 19 юни 2013 16:22 | 19 юни 2013 14:21, Красимир Ангелов
313
Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!
Снимка: Булфото

Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. Те идват с български знамена, с детски колички, с колелета. Те носят вода на полицаите и ги уважават. Вече пет вечери хиляди българи обикалят централните улици на София с искания за промяна. Цивилизовано и устремено.

Те не искат провокации, не искат да чупят и трошат. Те имат много енергия, с която искат да градят. Те желаят да са строители, а не разрушители. Те не искат просто по-евтин ток, те искат живот, с който да са достойни европейски граждани.

Всички те са едно. И влизат все по-надълбоко в сърцата на българите. Преди ден дори синдикатът на служителите в МВР изрази в декларация подкрепата си към протестиращите и противопоставянето си на "проявите на нисък морал, провокативно поведение и политическо говорене, особено когато това е демонстрирано от български народни избраници".

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
На фона на интелигентния и мирен протест на хиляди българи, за втора поредна вечер се прокарва опит шествието да бъде провокирано. Не, господа! Забравете, този път просто номерът няма да мине!

Със сигурност на доста политици им се иска да има бой, арестувани, счупени витрини и прозорци. И по този начин младите, усмихнати и вдъхновени млади хора да се превърнат за минути в платени, пияни лумпени. Забравете, просто няма да стане!

Именно заради провокациите на протеста един от демонстрантите създаде хаштаг #снимайги. С негова помощ всеки, който забележи провокатори, може да ги снима и обозначи в социалните мрежи и в рубриката мРепортер на Dnes.bg.

Интелигентните хора ви игнорираха, разберете! Вашите опити за разединение се виждат отдалеч и от протестиращи, и от полиция. И цяла България разбра кои всъщност са лумпените, скрити зад удобни имунитети. Но вие, господа, сте аут!

Затова млади хора – бъдете умни, усмихнати, красиви. Носете градивното в себе си и печелете сърцата на българите. А за провокатори място няма. Не и този път. Забравете, номерът просто няма да мине! 

Качвайте снимките на провокаторите на протестите в страната с хаштаг  #снимайги в мРепотрер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: протестипровокации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По протестите и по телевизията извадиха великите войни от 90-те години.Гадни, *** мухъли - интелегенция и чудо.
188
1
 
3
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ преди 10 години
ИМА ЕДИН СЛУЧАЙ КОГАТО ВЕЛИК УЧИТЕЛ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА ИЗГОНИЛ УЧЕНИКЪТ СИ И ТО МНОГО НАДАРЕН САМО ЗАЩОТО МИНАЛ ПОКРАЙ КОН С БУЕН НРАВ КОЙТО ЗА МАЛКО ДО ГО РИТНЕ С КОПИТОТО СИ , КАЗАЛ=НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА ГЛУПАВ ЧЕ ДА ВИДИШ КОН И ДА НЕ ПОМИСЛИШ ЧЕ МОЖЕ ДА ТЕ РИТНЕ АКО МИНЕШ ДО НЕГО.. А ТИЯ ТЪПАНИ СА НАКАЧУЛИЛИ БЪДЕЩИТЕ СИ ТЪПАНЧЕТА НА РАМЕНЕТЕ И СА ГИ БУТНАЛИ В ТЪЛПАТА СРЕД ВСЯКАКВИ ,ПИЯНИ, НАРКОМАНИ И КАКВИ ЛИ НЕ, ТАКИВА НЕ СТАВАТ И ЗА РОДИТЕЛИ КАМО ЛИ ЗА НЕЩО ДРУГО..
187
0
 
5
 
! Отговори
ozzy преди 10 години
Искам само един журналист пред цяла България да попита някой от умните,красивите ,младите дето скачат по площадите -Къде бяхте по време на изборите!? Ако утре има нови такива за кого ще гласувате?!Какво показа Варна ?Нали за това бяха протестите през зимата,а сега няма кой да гласува!ОБИДЕНИ били ,това е смешно!Едва ли някой може да даде смислен отговор!Всички искаме промяна ,но първо трябва да имаме самодисциплина и съзнание,да знаем какво искаме ,а не само да викаме какво не искаме!искаме
186
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви"-И ходят вечер да правят шоу,за да изкарат някой лев.Не им пука им какво ще стане,нали им плащат...
185
9
 
11
 
! Отговори
сапунка преди 10 години
Едните лоши българи (демонстрантите), протестират срещу другите лоши българи (правителството). В тази сапунка добри българи няма!
184
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки е свободен да си изкаже мнението и да отстоява правата си.Нормално е да има и провокатори сред толкова много хора.Не вярвам всички да са на едно мнение за едно и също нещо.Това е демокрацията нека всички го разберат.
183
8
 
29
 
! Отговори
от морето преди 10 години
Приветствам Ви
182
12
 
41
 
! Отговори
Хахо преди 10 години
Отдавна не съм се радвала толкова от това, което виждам по улиците.
181
63
 
20
 
! Отговори
Аз преди 10 години
***-и-и, спрете да се продавате и се прибирайте в къщи, че държавата си отива. КОЙ ще управлява несзабилна държава? Посочете ги и тогава вампирясвайте. Какво се очертава сега? Президентчето Плевенлиев скътал от народа милиончета за черни дни. А какво ли ще разкрие комисията за корупцията оглавявана от Сидеров? Апартаментчетата на Цвъцко, кой колко е крал от герберастите и т.н и т.н. Тях защитавате за жълти стотинки. Халал да са ви.
180
38
 
10
 
! Отговори
nekoi преди 10 години
Затова млади хора бъдете умни, усмихнати, красиви.*************************************************Смех тоя даже не знае какво дращи в началото на "статията"
179
41
 
14
 
! Отговори
nekoi преди 10 години
Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. ****************************************hahahahahahhahahhahahhahahhahahhahahhahhahahhahahahhah На тия простотии кой верва?
178
8
 
34
 
! Отговори
дядо Боцко преди 10 години
Наистина са прави БСП,тогава ,че ГЕРБ имат пръст в стачките .Щом са интелигентни. А какви бяха стачкуващите февруари ?
177
10
 
4
 
! Отговори
Tonkata преди 10 години
Bez kruv niama revoliucia dokato ne gi zavlachim tiah na ploshtada ili pone niakoi ot tiah I ne im biem publichno shamari efekt niama da ima nikakuv ! Komunistite s kruv sa vzeli vlasta s kruv shte ia dadat - neshto poveche te se schitat Za aristokraciata na naciata ne mojesh daje im obiasni kakvo greshno praviat !
176
26
 
16
 
! Отговори
gledam преди 10 години
а боико се страхува от делян пеевски
175
0
 
22
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
206 имаш предвид привържениците на ФНСБ които току що дебаркираха с 20-тина автобус в София и ще ги гледате довечера най-отпред по телевизията . Хората си протестират , организирано . А Някои други лидери на партиите в дясно са се скрили в кабинетите и бистрят ли бистрят стратегии
174
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво-млади,красиви и умни хора са протестиращите.Но на комунистите не им пука!!!Ето,вече попретръпна Станишев,почна да раздава държавни пари на ***!След два дена няма и да ги показват по ТВ-то протестиращите.Истината е ясна-без ексцесии и почупени глави няма да стане нищо.НИЩО!Ако ще и две години да обикалят улиците след работа!Не искам да има проливане на кръв,но историята учи че без кръв няма революция.Все още!
173
53
 
17
 
! Отговори
факт преди 10 години
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ПЛАТЕНИ ИЛИ ЗАБЛУДЕНИ, НО ВСИКИТЕ СА ГЛУПАВИ. НАЛИВАТ ВОДА ВЪВ ВОДЕНИЦАТА НА ПАШАТА И БОКО. И ВЗЕ ДА ПИСВА ТАЗИ ИДИЛИЯ, КОЛКО СА МЛАДИ, УМНИ И КРАСИВИ. ВЗЕХА ДА СТАВАТ ПОВЕЕ ОТ ДОСАДНИ ВЕЕ.
172
11
 
50
 
! Отговори
кака преди 10 години
и през февруари и сега не съм платенамразя националните предатели БЕЗПЛАТНОООООО
171
4
 
13
 
! Отговори
ДЮДЮ преди 10 години
До 202Ами господин учен, преведи ми на български думата hashtag - коя следва да е правилната българска дума за това според теб? Убеден съм, че самата дума нищо не ти говори, пък камо ли да я преведеш...
170
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМило мишле - кого чакаш да ти осигури нормален бизнес климат и законодателство? Сегашното оправление ли? Я марш да протестираш!!!