Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!

Протестиращите искат да са строители, създадоха специален хаштаг #снимайги
Обновена: 19 юни 2013 16:22 | 19 юни 2013 14:21, Красимир Ангелов
313
Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!
Снимка: Булфото

Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. Те идват с български знамена, с детски колички, с колелета. Те носят вода на полицаите и ги уважават. Вече пет вечери хиляди българи обикалят централните улици на София с искания за промяна. Цивилизовано и устремено.

Те не искат провокации, не искат да чупят и трошат. Те имат много енергия, с която искат да градят. Те желаят да са строители, а не разрушители. Те не искат просто по-евтин ток, те искат живот, с който да са достойни европейски граждани.

Всички те са едно. И влизат все по-надълбоко в сърцата на българите. Преди ден дори синдикатът на служителите в МВР изрази в декларация подкрепата си към протестиращите и противопоставянето си на "проявите на нисък морал, провокативно поведение и политическо говорене, особено когато това е демонстрирано от български народни избраници".

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
На фона на интелигентния и мирен протест на хиляди българи, за втора поредна вечер се прокарва опит шествието да бъде провокирано. Не, господа! Забравете, този път просто номерът няма да мине!

Със сигурност на доста политици им се иска да има бой, арестувани, счупени витрини и прозорци. И по този начин младите, усмихнати и вдъхновени млади хора да се превърнат за минути в платени, пияни лумпени. Забравете, просто няма да стане!

Именно заради провокациите на протеста един от демонстрантите създаде хаштаг #снимайги. С негова помощ всеки, който забележи провокатори, може да ги снима и обозначи в социалните мрежи и в рубриката мРепортер на Dnes.bg.

Интелигентните хора ви игнорираха, разберете! Вашите опити за разединение се виждат отдалеч и от протестиращи, и от полиция. И цяла България разбра кои всъщност са лумпените, скрити зад удобни имунитети. Но вие, господа, сте аут!

Затова млади хора – бъдете умни, усмихнати, красиви. Носете градивното в себе си и печелете сърцата на българите. А за провокатори място няма. Не и този път. Забравете, номерът просто няма да мине! 

Качвайте снимките на провокаторите на протестите в страната с хаштаг  #снимайги в мРепотрер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: протестипровокации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
3
 
! Отговори
Изкъпан от Факултето преди 10 години
- Верно ли, бе? Провокации ли им викахте, какво ли, няма ли да имало, казваш, а??.. Ай сиктир, Мо. Че да взема да доведа и *** тогаз. Да видят малко свят и те. Ей, ама да не вземат да минат Пашата и Чалмата по мегдана, че пак ще стане някоя Излагация.., ъ-ъ-ъ- или Провокация ли беше...
108
1
 
6
 
! Отговори
до 128 преди 10 години
Прав си. Знам за една агенция, в която ГЕРБ подмени всичко вкл. и чистачките. То от 97-*** насам властимащите винаги са си докарвали свои хора, но като сега не е било.
107
0
 
5
 
! Отговори
Строителен девиз преди 10 години
Не зная как трябва да бъде, но и така не е.
106
2
 
5
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
138:докладна до господин председател на ЦС на ДПС от лице Ахмед Емин гласи че през 2005 г. На господин Волен Сидеров е с решението на ЦОБ е предадена сума от 1 600 000 лева за подпомагане на предизборната му компания. Подпис и печат на ДПС:zelas.blog.bg/drugi/2013/06/19/za-kolko-se-prodade-volen.1121820
105
1
 
3
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
До 103 MoiseiМойсей,аз също не одобрявам това положение,но за да има някаква промяна според мен е необходимо в крайна сметка КОЙ,КОЙ е в тази държава??? На КОГО е човек и ЧИЙ интереси защитава???? Има забогатели и политици и бизнесмени,а никой от нас не се интересува за ПРОИЗХОДА на парите!!! Това е работа вече на НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИКА която всеки ден да отразява ЯЗВИТЕ на обществото. А какво е на практика:Има престъпник-няма име,има престъпление-неизвестен извършител.
104
3
 
6
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До ИвоПодкрепям. Никакви граждански войни. Само това остава - да се избием заради нечий интерес с фес и пес.
103
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе стига алабалистики. Протестиращите са платени или роднини и близки до ГЕРБ тъй като само ГЕРБ имат изгода от нови избори. Нека протестиращите да не се срамуват а да си го признаят. Оправданията, че не са платени само показват, колко виновни се чувстват. Чухме им изказванията, Протестиращите искат правителството да падне и да има нови избори. Кого обслужва това? Не е нужно да си много умен че да сметнеш 2 плюс 2. Само, че свърши тая. А това че лъжете, показва колко ви е срам.
102
7
 
8
 
! Отговори
От спирката преди 10 години
Кога са автобусите за София ??? Гайдарите тръгнаха а ние още чакаме :) За тези който не знаят тази вечер на протеста ще има РОДОПСКИ ГАЙДИ по 200лв на човек без спането и пътните :)За тези който не вярват че се плаща :)Гледайте ги по време на преките включвания !!
101
3
 
13
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Днес бг сигнализирам ви че тука има някакъв ***, призоваващ към гражданска война, пишещ под няколко ника. Предайте му ип-то на полицията да се занимаят с него.
100
2
 
5
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
126 и 128...я прочети този документ от ДПС където платиха на Атака през 2005-та,Докладна на Ахмед Емин:zelas.blog.bg/drugi/2013/06/19/za-kolko-se-prodade-volen.1121820С подпис и печат. Пък после крякай.
99
16
 
6
 
! Отговори
Орешарси преди 10 години
Разхождайте се тъй до второ пришествие...все тая
98
3
 
19
 
! Отговори
Зае преди 10 години
Страхотна статия.Много вярно е написано!
97
11
 
5
 
! Отговори
смях преди 10 години
Хехе това са точно тези който Борисоff ползва редовно... Нормално е провокатрите да носят плакати срещу Борисоff и Цецо... Все пак трябва да се маскират !!Да не очаквате че провокатор ще се появи със плакат във подкрепа на ГЕРБ !!И още нещо много важно.. От доста време се говори че кръгове от ГЕРБ готвят провокации.. Това е единствения им шанс да се върнат отново във власта !!Страха е голям защото започнаха да излизат безобразията вършени от Борисоff, и колкото повече време минава толкова повече ще става ясно какви ги е вършил като премиер
96
6
 
8
 
! Отговори
подслушван преди 10 години
До КолевЗащо не позволявате на мирните,усмихнати,интелигентни хора да ви счупят централата?Гадни,националисти.Оставете усмихнатите хора да трошат.
95
10
 
5
 
! Отговори
Разходка по мегдана преди 10 години
Нека си обикалят ( и с децата ***) преди десилетия на това са му викали ДВИЖЕНИЕ - разбирай разходка по мегдана.
94
1
 
8
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
до 108 и 109 - не насъсквай хората за гражданска война - няма да успееш. Не желаем да се лее кръв и да се избиваме. Я кажи на теб колко ти платиха за тия простотии които ги пишеш с дружките си?
93
0
 
10
 
! Отговори
мирно протестиращ преди 10 години
До Неанонименв последните дни с всички тези красиви и интелигентни лица по протестите се чудех как е възможно да сме стигнали до това положението..но после прочитам нещо подобно на вашия безмислен коментар и всъщност осъзнавам защо...
92
2
 
4
 
! Отговори
смехурии преди 10 години
ами те тези простотии ги пишете открай време, първият мальчик беше градителят кошлуков , грабителят филип димитров, после жан виденов, а после на грабеше иван костов ,,/пардом градеше,, после млсдите градители вредителиокло царя и кой ли не.. абе какви градители с по два петъка трудов стаж и какво /шъ/ градят..п.п. навремето имаше строители но те бяха с ватенки и строяха язовире , електроцентрали , тунели тоест всичко крупно което го има все още..айде пюйте плювючи грабители. ха ха ха
91
0
 
8
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Хора, спрете да се лаете един по друг. Какво ви е прихванало бе? Само това остава - да се хванем гуша за гуша докато сме от една страна на барикадата. Стига това нахъсване един срещу друг, осъзнайте се.
90
8
 
8
 
! Отговори
12345 преди 10 години
Тия интелигентни, млади, усмихнати и красиви протестиращи, къде бяха през февруари? На топло? Тогава беше момента да се свърши работата и изборен кодекс и други...Е сега загубихме цяла година