Съботен бис

Златка Блек засенчва Брезински и еротика от Кучкова и Камелия
Обновена: 7 фев 2015 21:28 | 7 фев 2015 14:30, Александър Попов
34

Кобилкина оставя на произвола на съдбата стотици "йонита". Снимка: Булфото

Отминава една пъстра, на моменти изпълнена с лека тъга, седмица за българския шоубизнес.

Както е редно, трябва да започнем с лошата новина. Тръпнем в очакване на най-големия фестивал по сексология у нас, организиран естествено от Наталия Кобилкина. По повод 14 февруари щели да се съберат над 300 дами, които щели да получат ценни съвети как да изненадат половинките си. Имаме съмнения, че тези дами са без половинки, но това е друг въпрос. Новината някак си избледня, след като Кобилкина обяви, че ще се мести в Лондон. Ще идва у нас от дъжд на вятър и то ако се съберат кандидатки да понаучат нещо за секса. За съжаление, вече няма да сме единствените, които черпят вдъхновение и попиват знанията Кобилкини. Хиляди самотни "йонита" ще станат още по-самотни. На кого ги оставяш, Наталке...

И докато сълзите замъгляват съзнанието, да ви осведомим и за останалите значими постижения на родните звезди.

Тази седмица стана ясно, че ще снимат филм за Благо Георгиев. Според запознати това ще бъде уникална лента, тъй като ще бъде показано нагледно как тялото ти е нашарено до откат с религиозни татуси и как се нарушават Божиите закони из чалготеките. Щяло да има интервюта с Валери Божинов, Николета Лозанова, Славчо Тошев и Симона Първанова. Все непреходни личности за българската история, които гарантират на лентата за Джизъса, че ще превземе бокс офисите.

Всеки реве от "жълтите" медии, но там се раждат новините. И за нас бе изненада да научим, че уникалната като глас, но само с един хит, певица Петя Буюклиева преди се е казвала Петранка. И през 70-те се прекръстила на Петя, защото Петранка било селско. Да, не звучи една жена на всички времена да се казва Петранка, но пък след участието си в Big Brother ни се струва, че е трябвало да остави рожденото си име.

Наско Месечков пък смята, че голяма част от емиграцията посока извън България се дължи на пустите му "жълти" медии.

"Често пъти в България се дискутира темата за емиграцията, за това, че младите бягат от държавата ни, за да се развиват в чужбина, и за да устроят там по-красивото си бъдеще. Задавали ли сте си обаче въпроса какво ги подтиква да вземат това решение - нека ви отговоря - МЕДИИТЕ - и по-конкретно жълтите, които, за съжаление, у нас са 90% от публичното пространство. Изопачената истина, която показват, пречупена през призмата на тяхната представа за сензация, разгрозява и омърсява живота в България. Разни жълтурковци, обслужващи чужди интереси, не могат да уважат таланта ми, старанието, което полагам, за да дам частица от дарбата си на децата на България, правейки ги шампиони, по-здрави, по-дисциплинирани, по-целеустремени. Опитват се да ме уязвят с провокации, но аз ще остана ТУК и ще се преборя с тази паплач, продължавайки да преподавам изкуството си, междувременно обаче слагам край на търпението си към вас и най-отговорно ви заявявам, че предстои да се срещаме. Този път обаче не вие, а аз ще ви каня за "интервюта" с призовки, а мястото на срещите ни ще бъде съдебната зала", закани се танцьорът.

Браво Наско, браво Месечков. Че ако и ти бе последвал Кобилкина, някак си чувството за пустота няма как да се заличи. Лошото е, че хората като Месечков са основни източници на същите медии...

На същата тема е и Златка Димитрова а.к.а. Блек. Но за разлика от Месечков поне обогатява родния език. В опит да похвали едни журналисти и да засегне други тя препоръча на "драгите журналистчета" да не съчиняват или "интерпретацирате думите" й. Черната Златка направо засенчи езиковеда проф. д-р Стефан Брезински, на когото ще му се наложи да допълва трудовете си с новата дума.

Чудим се как да интерпретацираме словесното извращение на тема авторски права с главни действащи лица Рут Колева и Саня Армутлиева. От цялото каканижене се разбра, че Саня е "музикалният октопод", който души всяка нота у нас. Имали сме толкова таланти на световно ниво и аха да засенчат Мадона и Майкъл Джексън и хоп - Армутлиева влиза "на шпагат" и всичко проваля. За да лансира Рафи и Ангел и Моисей...

Колежката по съдийство на Саня - Мария Илиева, пък обяви голям, мега, хипер концерт. В мол... Цените на билетите - от 40 до 100 лева. За сравнение повечето тридневни фестивали с чуждестранни групи са на същата цена. Подобни цени придават елитарност на самия изпълнител, която обаче не се връзва с имиджа й напоследък. Концертът е кръстен "Играя стилно", но не става ясно дали срещу 100-те лева зрителят ще я гледа "как са бара и колко са раздава". Радостното за Мария е, че поне "октоподът" Саня няма да я налази, все пак от няколко месеца са заедно по телевизора.

Няма как да подминем предателството и демонстрацията на антибългарщина от Николета Лозанова. На 5 февруари стана ясно, че футболният стрелец и гордост за Родината - Валери Божинов, е претърпял тежка контузия. В момент, в който започна да ниже голове в Серия Б на италианското първенство. Активната във Facebook плеймейтка обаче не прояви съчувствие пред хилядите си последователи, които иначе информира за всяка своя екскурзионна стъпка или сутрешно събуждане с доза еротика. Напротив, Лозанова в този тежък момент честити рождения ден на Кристиано Роналдо.

Трябва да бъдем обективни, че десетки родни девойки, които са отговорни за обезлюдяването на българското селско стопанство, пращаха честитки на правилен английски до португалската звезда. И всички звучаха някак лично, сякаш си пият кафето с него. А може би имат надежда, че ще заместят в чаршафите му Ирина Шейк? Момичета, трябва да знаете, че ако виждате Надежда, значи сте преди Обеля...

Продължаваме с малко еротика поднесена от две атрактивни блондинки. Фолкпевицата Камелия напусна Пайнер, но феновете й се увеличават. Тази зависимост, която е в разрез с всякакви попфолк закони, се дължи пак на социалните мрежи. Камито още не е готова с новите песни, но пък подклажда огъня с горещи кадри. Вярно, че е в категория "Милф", но пък двойно по-младите й колежки само могат да завиждат на снагата й. Насладете се и вие в галерията ни.

Елена Кучкова пък се обиди, че някакъв сайт я номинирал за Мис Свети Валентин. И то в пакет с бизнесмена Христо Сираков - Ицо Стоте манекенки. Разбираме я, поне да беше с някой младок. Ленчето обаче побърза да зарадва своите почитатели, че няма да ходи на този конкурс и пусна бонус апетитни снимки.  

И тъй като не може всичко само да е цветя и рози, завършваме с Ким Кардашиян. Всеки има право да харесва каквито иска женски задни части. Може и да са декар като при арменката, но трябва да бъдат поднесени с чувство и елегантност. Ким обаче прекали с натрапването на собствените си виждания, а позата може да нанесе смущения в сексуалния живот на всеки. Който има слабо сърце, въобще да не отваря последния кадър в галерията ни...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Question преди 9 години
Абе това кадри от филма "Дънди Крокодила" ли са питам аз и отговор не искам.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Златка "the black" е абсолютно копие на 100%-ов ***.Проста и неграмотна но за сметка на това хагла и нахална.С годините установявам че простотията е правопропорционална на нахалството.Колкото някой е по-*** той по-правило е по-нахален.А в *** простаци и неграмотници да търсиш..........нямаш проблеми.
22
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тези Златки, Николетки и не знам си какви ***. Тези само показват упадъка на обществото.
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бляк какви са тези крокодили ????? Изгорих си очите не вие срам
20
0
 
18
 
! Отговори
аз преди 9 години
това е долнопробната *** на България
19
1
 
13
 
! Отговори
Владо преди 9 години
Евала за статията! :)
18
0
 
7
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Интересно, но като се загледах. Май имам доста по-стегнат ***, и по-дълги и стройни крака, от Кардашиян/10сн./!Направа е отблъскваща, на този фотос!
17
0
 
15
 
! Отговори
DJAC преди 9 години
***
16
1
 
18
 
! Отговори
читател преди 9 години
Кобилкина си има само един проблем - няма си жребцов.А иначе фамилиите често са показателни за някаква наследствена особеност!!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бих пояздил Кобилкина, ама ще ми трябват шпори, другия начин е да не си режа ноктите на краката поне 2 месеца!
14
0
 
15
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Аз първо разгледах снимките, после прочетох статията и чак на края разбрах, че не трябва да гледам последната снимка, но е вече късно. Няма да правя повече тази грешка, но добре, че със сърцето съм добре, иначе незнам,,, след това пълнолуние което ме огря от 10-ета снимка.
13
0
 
13
 
! Отговори
Рашо Курбанджиев преди 9 години
10-тата снимка ПЛАШИ и ОТБЛЪСКВА.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тази Златка блек?
11
1
 
27
 
! Отговори
Трето качество преди 9 години
Златка,Кучкова,Камелия,Николета и сие пет стотинки НЕ струвате!
10
0
 
5
 
! Отговори
но преди 9 години
"И докато сълзите замъгляват съзнанието, да ви осведомим и за останалите значими постижения на родните звезди."Не мерси. Родните звезди са богове. Те правят велики неща, но просто никой не ги вижда. Ю ноу...
9
1
 
13
 
! Отговори
kobi razprana korva преди 9 години
mrasni mastii jalki otrepki darti kovri
8
1
 
30
 
! Отговори
gost преди 9 години
много добра статия. с уникално чувство за хумор!
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Златка Блек или май по-точно Златка Ступид! Няма по-глупава жена от тая! Не знае столиците на Англия, Франция, Италия, Сърбия, Румъния! Уникална *** и как изобщо не се засрами като се изложи с нулевите си познания за света като цяло, беше по-зле и от един абориген на който за пръв път му показват столици на държави в Европа! Но се чудя как я набутват да участва в разни тв предавания може би за да я видят колко е проста!
6
1
 
31
 
! Отговори
ОТЕЦ РАЛФ преди 9 години
СЕКСОЛОЖКА , ТАКИВА ТУРЦИТЕ ГИ НАРИЧАТ - БАШ ГИВИНДИЯ С ТАПИЯ .АЗ БИХ КАЗАЛ ДИРЕКТНО . УКРАИНСКА КУРВЕНТИЯ .
5
1
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Еееее таз Петранка Буьоклиевата яз я знам бе,то най-ми аресва кат земе да пей за баба си ама и тя от ней наследство зела та станала тра ла ла де,то такваз грива беше пущила,че мойта кобилка и завидаше та само още два крака и требваха-сичко друго си имаше...а пък инак оназ на бай Кимон унуката що в нужника са снимала бе,то тамка и царят сам оди пък тя фотографи пущила ама айде щом пък туй я прокарва та да са не мъчи-нека рахат си оди ама тез дет я гледат може ги прокара отгоре бе...