Кой кого? НАТО-вски F-16 или руски Су-27… до самолета на Шойгу

Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води
Обновена: 22 юни 2017 20:49 | 22 юни 2017 16:00,
301

Изтребител на НАТО F-16 направи вчера опит да се доближи до самолета на руския министър на отбраната - армейски генерал Сергей Шойгу, но бе "отпъден" от руски изтребител Су-27 над неутрални води на Балтийско море.

Още по темата

От видео в YouTube се вижда как един от самолетите на Алианса прави опит да се доближи до машината на Шойгу, но между тях застава руски изтребител.

Според медиите в Русия Су-то показал въоръжението си, поклащайки крила. След това F-16 се оттеглил, докато Шойгу пътувал за Калининград.

След инцидента министерският самолет бил ескортиран от изтребители на руската морска авиация до крайната си точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
16
 
4
 
! Отговори
до Вова преди 6 години
Интересен факт: След като американци и турци направиха за смях руската авиация, странно защо, започнаха да се страхуват от нея. Парадокс? Може би.
187
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без да взимам страна по въпроса кой-кого ще уточня - ако един изтребител е до вашия и след това се "оттегли", това означава че вече е зад вас. За коментиращите това може и да е отстъпление, но във въздушната война това е заемане на позиция за стрелба. Целта във въздушния бой е да си зад самолета на противника, а не пред него.
186
22
 
5
 
! Отговори
Вова преди 6 години
Турци, американци, направиха на смях великата космическа отбрана на СССР, то не беше сваляне на руски самолет НА ТУРСКА територия, то не бяха свалени руски щайги принадлежащи на Асад, то не беше томахавки минават и заминават покрай С300, С400, С-не знам си кви ПВО-та. Ушанките ги разпиляха и те само повтарят, скъсвам сътрудничество, не одобрявам, прихващам но не свалям и т.н. и т.н. Страх, страх ги тресе водкаджийте да ударят някого от НАТО, е все пак знаят, че това ще им бъде краят!
185
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро в небето над Сирия ще се види кой е по-добрият - руското СУ или американския F.Тогава вече ще имаме повече инфо за комнтари, сега само си чешем езиците.По повечото тактико-технически параметри СУ-то превъзхожда F-а, поне по техническа документация. Дали е така, съвсем скоро ще разберем.
184
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На днешния ден се навършват 76 години от нахлуването на фашистка Германия в Русия. Предполагам, че полската провокация е свързана именно с тази дата.
183
2
 
18
 
! Отговори
до 187 преди 6 години
Гаврят се Тиквено-Прасешките медии в БГ. Медийната гавра не означава нищо обаче. На Путин му е през оная работо, какво ще напишат Дебелян и Тиквата. Важното е, че в Сирия никой не смее да се гаври и всички го слушат. Включително и Тръмп.Защото и самите американци знаят че Путин e търпелив и великодушен, но все пак и търпението си има граници. В момента, в който Путин поддаде на постоянните провокации от страна на НАТО това ще бъде краят за всички ни. Така че молете се да е здрав и търпелив.
182
4
 
8
 
! Отговори
инфо преди 6 години
До dublinДа, Сирийски блогери са получили информация от свидетел че за първи път в Сирия е задействана ПВО системата С 300 или С 400 която е поразила летяща цел над Средиземно море.
181
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво показаха руснаците от Су -то,не става ясно. През цялоно време на видеото натовския самолет екскортираше самолета на руския министър, а суто се отгели,след като се разклати.Въпрос на тълкуване и комунистическа гордост.
180
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На някои им се воюва повече от на американските и руските войници. Молете се за мир!
179
0
 
8
 
! Отговори
до 186 преди 6 години
има малка истина в думите ти но не са точни ! Натовско корабче е свръхмодерния US есминец "Доналд Кук"
178
1
 
8
 
! Отговори
4 преди 6 години
22.06.1941год.нападение на фашиска Германия срещу СССР и началото на края на фашистка Германия....
177
1
 
5
 
! Отговори
dublin преди 6 години
Dnes izleze info, ce raskite Sa privodnili edno predatorche v Sredizemno more/okolo Tartus/...x C 300
176
3
 
18
 
! Отговори
С кой се зафанахте преди 6 години
След Виетнам имаше дълги години на мир, щот се ос.рахте здраво там. После дойде Авганистан, Ирак, Белград, Либия и тн. Ама сега се зафанахте с Русия. Искате Русия да ликвидирате. Е с кого се зафанахте, за *** на руската мечка ли? Що не си седехте мирно там в пентагонченцата
175
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да се шегува с Русия.Историята го показва....Не забелязваш ли, че напоследък всички се гаврят с нея?
174
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната НАТО-вска излгация. Имаше преди време едно натовско корабче, което се пъчеше в Черно море, но като му прелетя едно Су на 100-ина метра над него, половината морячета се изпонаакаха, а другата половина ги свалиха в базата на Констанца да им леят куршум и да им провеждат психиатрично оздравяване.
173
4
 
19
 
! Отговори
Даваше заден преди 6 години
Путун даваше заден заден, сега извднъж се обърна и скоро ще почне рита. Скоро ще има наритан Тръмпски задни.к. Еми то бива бива, ама един ден му писва на нормалния човек от нагли американски задни.ци.
172
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че няма Ришки самолет който да не може да бъде прихванат от натовските асове. Дори самолетът да е на минобороньй. НАТО пак се изгаври с коччинката.
171
2
 
13
 
! Отговори
кой какво ще загуби преди 6 години
При ядрен конфликт, русия ще загуби своята територия, а сащ ще загубят своята територия и останалите си владения в цял свят. Кой ще загуби повече?
170
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ми се струва че натовските хейчета скоро ще гризнат дръвцето.Това не са им прайдовете със знаменца с цветовете на дъгата.Никой не може да се шегува с Русия.Историята го показва.
169
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ф-чето се правеше на много печено пред пътническия самолет, с който пътува Шойгу, ама като дойде-СУ-то, Ф-чето бързо бързо подви опашка и се изпари яко дим.Що така бе евро-зорошчета. Що напълнихет гащите. Нали уж руските самолети за нищо не ставали.