Путин – върховен управник? Това е чуждо за него

Неговата политика направи Русия велика сила
Обновена: 31 яну 2020 23:01 | 31 яну 2020 22:52,
217

Руската правителствена комисия обмисля идеята за преименуване на длъжността "президент" във "върховен управник", но от Кремъл заявиха, че Владимир Путин няма мнение по предложението.

"Скептично настроен съм от тази възможност Путин да възприеме подхода на върховен управник, защото това по-скоро кореспондира със самодържец. Това нещо е чуждо на демокрацията и на онези принципи, на които той стъпи със своята инициатива за промените в Конституцията. Той заяви много ясно и категорично, че под никаква форма той няма да остане като държавен глава след втория мандат. Но това не означава, че той няма да вземе определяща роля в политическото ръководство на Русия както вътрешен, така и външен план", каза проф. Захари Захариев в предаването "Денят ON AIR".

Според него това нещо може да стане чрез идеята за създаване на държавен съвет. Проф. Захариев припомни, че беше лансирана и идеята за нов съвет за национална сигурност, който ще бъде с много по-широки правомощия, отколкото досега съществуващия към президента.

"През изминалите 20 години с всичките онези стъпки, които Путин направи и предприе, се оказаха положителни и изведоха Русия в опозцията на всепризната и велика сила, която не може да бъде прескочена. Той също така съумя да върне достойнството на всички руснаци", посочи той пред

Bulgaria ON AIR

.

Професорът сподели, че системата им за вътрешна сигурност е достатъчно добре изградена, така че да не позволи никакви спекулации и опит за внушения отвън.

Според него Путин е съумял да неутрализира нарастващото недоволство от стагнацията в социално икономическата сфера в Русия, както и да парира недоволството, че жизненият стандарт през последните 7 години спада, вместо да се вдига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джеймс Пардю: България е далеч от отмяна на визите за САЩ
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
47% от учениците в България не достигат минимално ниво на грамотност
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечтата на *** - някой да му даде суха пара при раждане на дете.А грам не му минава през простия акъл, че една добра заплата и примерно данъчни облекчения, или разни други косвени, но дългосрочни отстъпки имат доста по-траен ефект и от получаването на кинтите почти се елиминират разни роми, защото те раждат именно заради кешовицата. Искат да се ограничи ромската раждаемост, а ръкопляскат, че Путин давал пари на ръка :D Ех, ***, Ганьоооо...
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия развива енергийно парнтьорстви с Индия и Китай.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България падна до последно място във всички класации и днес е първа само в класацията за най-бързо изчезваща нация в света.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как така са велика сила, а пък управниците пращат децата си да учат в омразния запад, питаш ти. Ами мислиш ли че жужето си държи парите в руски банки? Ето по този начин са велика сила. Сила на Злото!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поради кризата с бездомните, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат, и които ползват улицата като тоалетна, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чума.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обръщай левовете в долари. ЕСето и ЮеСЕйто са решили да отменят валутния борд в РъБъто, еврото и долара могат да скочат до 15 хил лева за долар или за евро.
22
5
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Този "президент" наскоро смени както премиера Медведев, така и главния прокурор на раССия - Юрий Чайка, какво по убедително доказателство за Върховенството му ... В световен мащаб единствения който може да го конкурира по отношение на Върховната му власт е Слънцеогряният Велик Вожд на Северна Корея - Ким Чен Грух ... !!!
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИНАЛИЯ МЕСЕЦ В ХИСАР СРЕЩНАХ ОСЛЕПИТЕЛНА МЛАДА РУСКИНЯВ Америка съм срещал бая такива. Като цяло, никоя не се върна в Путиновия рай. Ако трябва, тъмнозелен забиваха, но не се връщаха.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ни е честито! ЕС сваля 135 лева от минималната ни заплата
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въведе за младите семейства добавка по 8000ЕВРО, плюс деиски по 180 лв.Да, преди десетина години им беше обещал средна заплата 2700 долара. А сега минималната им е почти наполовина на нашата :) 8000 евро, ако въобще ти ги дадат, се стопяват за нула време, а ти това дете трябва и да го гледаш ;) Общо взето - хващат те здраво за кайсиите и няма мърдане.Е, разните дагестанци и чеченци ще кярят здраво, де.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минимумът за оцеляване е 602 лева. Минималната пенсия е 250 лева.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти па 300 лв. пенсия, 219 лв. е минималната пенсия.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според данни на Евростат за трудовата активност на младите на възраст 20-34 год. в ЕС през 2018г, 21 процента от младите българи на възраст 20-34 години нито учат, нито работят. Като броят на неработещите българки в тази възрастова категория, според Евростат, е значително по-висок от броя на мъжете. Съотношението е почти 2:1. Tова означава, че 28% или почти всяка трета българка на възраст между 20-34 години нито работи нито учи. А с какво си изкарва прехраната и парцалките и помадите?
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 4 милиарда можехме да купим 50 бройки Су-35 които са почти толкова добри както F-35, дори в някои отношения ги превъзхождат.
14
5
 
5
 
! Отговори
ПУТИН преди 4 години
въведе за младите семейства добавка по 8000ЕВРО, плюс деиски по 180 лв. Аз не съм чул в БЪЛГАРИЯ българско семейство да получава детски. Само "социално слаби" Ц. Затова при партията ГЕРБ дето е все за ЕВРОПАТА ставаме Ц...ска държава
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша купи 32 изтребитела F-35 за 4 милиарда долара.
12
3
 
4
 
! Отговори
Не разбирам ??!?! преди 4 години
Как точно е велика сила като 100% от децата на държавниците на Русия на най-високи постове са западни възпитаници-без изключение.Завършили са в Англия,САЩ,Германия и Швейцария.Учат там,имат къщи и имоти и след това остават да живеяттам.Родителите им са патриоти,говорят как Русия е 1,обаце пращат децата си на запад.Е това ли е величието и?!?!
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брекзит трябваше да е темата топ тая вечер, а не Путин, както е всяка вечер.