Русия предупреди, че готви атака над Киев

Властите посъветваха хората да напуснат домовете си
1 мар 2022 18:00, Нели Христова
269
Русия предупреди, че готви атака над Киев
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната отправи предупреждение към жителите на Киев, че се готви да порази цели в украинската столица.

В изявление, публикувано във вторник следобед, руските власти заявиха, че техните сили се готвят да нанесат "високо прецизни удари“ срещу "технологични центрове на украинската служба за сигурност и 72-ри главен PsyOps център в Киев".

"Призоваваме украинските граждани, които се използват от националисти за извършване на провокации срещу Русия, както и жителите на Киев, живеещи в близост до релейни станции, да напуснат домовете си", се добавя в изявлението.

Длъжностните лица твърдят, че ударите се извършват, за да се "предотвратят информационни атаки срещу Русия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa..{•_•} преди 2 години
Чичо, Пyтин не държи ядреното куфарче в спалнята си! И това решение, не е еднолично никъде по квета. Е,при С.Кореа и Ким може би!
46
2
 
10
 
! Отговори
Кво стана преди 2 години
Япония предложила на бай байден да поставят американско ядрено оръжие на своя територия. Китай няма да са доволни, все по-страшно става :(
45
8
 
16
 
! Отговори
Драго преди 2 години
Още навремето Ванга каза: Украйна ке падне!
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Маша Ефроснна до росян" - заглавие на клип в YouTube... сайта прави номера. Разтърсващо видео.
43
18
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Оня ден тук една компания пихме за РД на един приятел в заведение Манастирски Ливади.Имаше двама руснака съседи където им се чудя какво правят в София а не си седят в Русия.Единият пи няколко водки и тръгна да говори Путевич колко бил велик.Другия го запука на секундата и вече и ние като го заритахме го метнахме в снега като ***:)Подал нещастника жалба в 4то РУ и си мисли,че някой ще му обърне внимание:)Марш обратно при Путев в Русия бе.
42
3
 
2
 
! Отговори
гледайте го! преди 2 години
"Маша Ефроснна до росян"........ заглавие на клип в YouTube. Споделете го!
41
2
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Истината е, че Путин никой не може да го спре...освен самия Путин. И да се молим да не активира ядреното куфарче, че тогава това наистина ще е краят!
40
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди седмица Кремъл говореше за това да се борят срещу малка футболна агитка. Даде заповед за нападение , и сметнаха че за три дни ще ръководят Киив. Мина вече седмица. Не мисля че руската окупационна армия е изправена пред малка футболна агитка.
39
9
 
4
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Киев отново е обкръжен от монголите като през 1240г.
38
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диваците и варварите изравниха със земята Ирак през 2003 г. и убиха милион-два мирни иракчани, но тогава copocoидите ръкопляскахте и се радвахте.
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна иска неутралитет за нея. Неутралитет да бъде независима и да няма вмешателства във вътрешните ѝ работа. Дали Окупационната Руска армия ще напусне, за да даде този неутралитет?
36
8
 
14
 
! Отговори
ЛДНР преди 2 години
От Киев съобщават, че се е взривил климатикът на телевизионната кула....ЕС приветства и ръкопляска на нацист и диктатор, който призова за ядрено оръжие в Окраина....,предците на същите тези по същият начин поздравяваха фюрера... Русия призова към неутралитет на Окраина и не разполагане на чужди войски и ядрено оръжие на територията и. ЕС и ФАЩ разпалиха тази война преди 8г. Източната част на Окраина приветства освободителите, за нацистите няма милост, от днес Русия ги унищожава навсякъде. Факт.
35
1
 
13
 
! Отговори
руснаците преди 2 години
Чудят се, как да изплашат и изгонят цивилните за да превземат града без да ги обвинят в нечовечност при многото жертви, които ще има.
34
0
 
3
 
! Отговори
izh преди 2 години
ГМО мозъчета с надписи "Анонимен" Пари правят, а данъци не плащат.
33
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия гледа да има колкото се може по-малко жертви, особено цивилни и, колкото се може по-малко разруха. САЩ от своя страна бомбят телевизии както в Сърбия и други.
32
5
 
12
 
! Отговори
Последни новини преди 2 години
100 000 руска Армия , 2300 танкове,бронетранспортъори и артилерия се разполагат на 20 километра от Киев.По въздух са охранявани от 120 самолета хеликоптера както и ПВО системи C400 .Още се изчакват последните войници от 64 километровата колона която цял ден напредва към Киев. Утре рано сутринта Киев ще бъде нападнат . Според Руски медии в момента текат преговори по телефона в опит да се избегне атаката !
31
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин що не вземе една ракетка "Сатана" да пусне в центъра на Киев и хич да не си мори войниците? Те ще му трябват за да форсира Берлин!
30
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
диваците ще го изравнят със земята Киев, действия достойни за варварите и хуните
29
2
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
И с правописни грешки. Културата трябва да се насажда, ако трябва, с атомни бомби.
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигорно в списак са братята Кличко какво ли ще стане с тях ако Кадировци ги хванат.