Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Расте рискът конфликтът в Украйна да прерасне в пряк конфликт Русия - НАТО
12 май 2022 15:15, Елка Василева
646
Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Рискът конфликтът в Украйна да прерасне в директен сблъсък между Русия и НАТО се увеличава, заяви днес бившият руски президент Дмитрий Медведев, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Медведев, който сега е заместник-председател на руския Съвет по националната сигурност, изтъкна, че оръжейните доставки на западните страни за Украйна и обучаването на украинските сили от западни инструктори "увеличават вероятността водещата се понастоящем прокси война да се превърне в открит и директен конфликт между НАТО и Русия".

"Винаги съществува риск такъв конфликт да се превърне в пълномащабна ядрена война - сценарий, който ще бъде катастрофален за всички", подчерта бившият руски президент.

Медведев, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г., когато Владимир Путин беше премиер, прави все по-твърди изявления през последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
8
 
23
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Да, може. В друго измерение. Само плашат щото само това им остана. Видя света колко им струва армията.
419
12
 
25
 
! Отговори
Деада Байдъня преди 2 години
И вчера една незнайно откъде долетяла /ха-ха-ха.../ ракетка удари още един руски кораб. Плаши, Медведчук, плаши! Пък ние ще си правим каквото ни харесва! Искаме да потопим руски кораб - хоп, ракетка! Искаме да ударим складове в Белгород - хоп, ракетка! Искаме да убием шефа на руският Генерален Щаб - хоп, ракетка! А ти само можеш безсилно да кви-чиш като бясна сви-ня, излязла от ко-чи-ната на Сатаната! Дерзайте, другари! Ние едва сега започваме да се гаврим с Парашата!
418
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И едните и другите са отчаяни, едните заради космическият външен дълг и заради военната индустрия, която произвежда безполезни 6yклуци срещу много хартишки, а другите защото прозряха истината че армията и въоръжението им са безнадеждно остарели и неефективни. Като нищо и двете държави ще се хванат за ядрения шалтер за да рестартират човечеството. руснаците неслучайно се навъртаха около Чернобил, искаха да видят има ли надежда след ядрена зима.
417
10
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Готова ли е килията в Хага за този фашист?
416
5
 
18
 
! Отговори
До 447 преди 2 години
Не беше само Ленд- лийза за 9 май! Италия конфискува на същата дата и яхтата, с неизвестен собственик. Но ние всички знаем ЧИЯ е!!!
415
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шел продава бизнеса си в Русия на Лукойл.Отписва и 3.9 млрд вложения. Отпишете я тази смешна държава.. Безнадеждна е!
414
0
 
1
 
! Отговори
4 преди 2 години
***
413
10
 
34
 
! Отговори
Анон преди 2 години
. Ми като се увеличава опасността си натискайте парцалите бе лъжци такива. ЗАщото щом с една Украйна не можете да се справите нали знаете какво ще ви се случи ако се сбиете с НАТО? Добре че имате ядрено оръжие да се облегнете на него колкото повече време ми СВА толкова повече новия ссср заприличва на Северна Корея. Само ядрено оръжие им е на акъла ама опасността да ги нападне някой е само в техните болни мозъци. Никой не е*бава Русия за нищо защото е едно голямо нищо
412
8
 
31
 
! Отговори
Жиб. преди 2 години
Медведкин е руският Гьоринг а Лавров - руският Химлер, така че да не ми се правят на тарикати!
411
8
 
33
 
! Отговори
Митя преди 2 години
6000 путински ядрени глави срещу почти толкова от страна на НАТО и USA. Е товарищ Путин и товарищ Медведев, само вие двамата ли ще оцелеете?
410
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До White Death Е.ах ти и цървула си
409
4
 
23
 
! Отговори
Оптимист преди 2 години
Митя, надрънкал ли си се пак бе ***?
408
11
 
34
 
! Отговори
Друг преди 2 години
Тъпите руснаци си търсят белята! Ще има масово унищожение май!
407
11
 
21
 
! Отговори
USSF преди 2 години
Тоя хазарин плаши НАТО, но Космическа Америка не смее да плаши и има защо. Най-много да изплаши някоя гарга...
406
4
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
Аре бе, отворко
405
9
 
20
 
! Отговори
До нато и путин преди 2 години
Ние поне да имаме избор . американска или руска да е бомбата. Може и двете наведнъж. Щото имаме и русофили и русофоби . И ако може да е зимата че да се стоплим за последно и да е светло.
404
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долен руски психопат!
403
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руският дух е несломим. Руснаците са способни да защитават собствените си интереси, но не смятам че ще е чрез ядрено оръжие. Самият факт , че Русия разполага с такова е достатъчен за да охлади нечии апетити, но не вярвам да се стигне до крайности. Няма да има печеливш при такъв конфликт а всички го знаят
402
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, таковато... що Путин екзекутира петима pуски губернатови накуп? А, блядoвe pycckиe???!!!Петима губернатори на Руската Федерация отведнъж се оказаха с подрязани крилца-ха,ха-ха!
401
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един поглед към лидерите на западна Европа и ти става ясно, че са марионетки. Нормалното вече се приема за ненормално. Подменени ценности, алчност и духовна разруха навсякъде. Светът върви към радикална промяна. Крайно време беше нещо подобно да се случи, за да се осъзнаят хората и осмислят важните неща в живота