Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Расте рискът конфликтът в Украйна да прерасне в пряк конфликт Русия - НАТО
12 май 2022 15:15, Елка Василева
646
Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Рискът конфликтът в Украйна да прерасне в директен сблъсък между Русия и НАТО се увеличава, заяви днес бившият руски президент Дмитрий Медведев, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Медведев, който сега е заместник-председател на руския Съвет по националната сигурност, изтъкна, че оръжейните доставки на западните страни за Украйна и обучаването на украинските сили от западни инструктори "увеличават вероятността водещата се понастоящем прокси война да се превърне в открит и директен конфликт между НАТО и Русия".

"Винаги съществува риск такъв конфликт да се превърне в пълномащабна ядрена война - сценарий, който ще бъде катастрофален за всички", подчерта бившият руски президент.

Медведев, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г., когато Владимир Путин беше премиер, прави все по-твърди изявления през последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
2
 
22
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Още един много,ама много голям ***,въобразил си,че може да затрие света, но не "разбира",че и скапаната русия също ще бъде изтрита от лицето на земята и само той,путин и такива като тях ще благоденстват сред океани от трупове и разрущения. Време е руският народ да изтрезнее и да свали тази фашизирана диктатура от власт.
439
2
 
15
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Бама меца Действително, ако прочетеш книгата с биографията на Путин ще видиш, че е имал нерадостно детство. Пребиван всеки ден от мъжа, с който е живеела майка му (баща му е неизвестен), после от вуйчо си. Бой, мизерия, глад. Като прибавим и кагебейското възпитание. Затова е озлобен на всички и всичко.
438
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започват да губят почва под краката си азиатските диваааци :) За тях изход няма... Не искаха НАТО да се разширява...е ще получат Финландия и Швеция :)
437
5
 
3
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Крайно време е да се случи тази термоядрено война и хората да си починат най сетне от тези заплахи и напрежения
436
24
 
6
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
Нека продължават да притискат Русия... и най-накрая ще си получат каквото си търсят! Ама те нямало да ползват ядрени оръжия защото и запада имал... И какво като има? По добре равен резултат от колкото загуба. Ама някой нямал акъл да го разбере или повярва защото се мислел за велик или бил изпуснал часовете по физика... това си е негов проблем!
435
4
 
15
 
! Отговори
Путинчо преди 2 години
Другарко, пък Украйна не играе честно. Те вземат играчки от батковците.
434
1
 
8
 
! Отговори
до 479 преди 2 години
Да, така е, но оправдаването на едно зло с друго зло е също зло.
433
33
 
18
 
! Отговори
100г. това търсят преди 2 години
Русия е агресор!, Русия застрашава световния мир!, Русия настъпва!, Русия е абсолютното зло!, пищи цивилизованият Запад. Който за последните 50 години извърши над 170 преврата, интервенции, бомбардировки и политически убийства срещу над 180 суверенни държави и погуби между 17 и 20 млн. души, разбомби Белград, разлюля Близкия изток, истеризира, рекетира и трови Европа с руска заплаха, за да я омаломощи, превземе и подчини. Същият Запад, който за последните 18 години организира и финансира серия държавни преврати, наречени Цветни революции. Справка: 2000 Сърбия; 2003 Грузия; 20
432
17
 
7
 
! Отговори
байалцхаймер преди 2 години
Аааа, че клекнат байалцkxаймер и пЪдeли и ще кацнат на Путиновия полигон.... А Путин просто иска от целата работа да се сберат тия по големите световни тартори и да си разделят баницата като равни с равни... ти си до тук, аз съм до там и нема да си гледаме и бъркаме в канчето и да си подръпваме черджето и ..... и тогава ще се заживее в мирно съвместно съществуване за дълги времена напред!!!! ДАЙ БОЖЕ....Лошото е, че на запад няма лидери, водачи(жендър до жендъра) със здрави т0пки като Путин и да решат тоя проблем, поради което се съмнявам за скорошно решение и излизане от кризата!!
431
9
 
18
 
! Отговори
Магелан преди 2 години
Време е извънземните да си ги прибира в космическата лудница на цялата алкохолна компания около лилипутчето ПУТИНЯ и да им се запишат в сбирката на анонимните алкохолици.Защото от два месеца постоянно под алкохолна маркоза и са на черешата и накрая ще вземат да направят бялата и да затрият света.
430
22
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Така е!Западът и американците си точат зъбите да голямото грабене от Русия.Никаква Украйна не им е мила,а само я използват .Но като нямат глави на раменете си и са толкова глупави УКРАИНЦИТЕ нека да търпят зеленото петно и оня с мозък на боза станал от много блъскане на тиквата -Кличко. Лошото е ,че объркват живота на другите народи.Тук е мястото да кажа браво на Орбан!!!!
429
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радвайте се. Скоро ще се изпарим и ще освободим земята от злобата и простотията си.
428
8
 
15
 
! Отговори
иван преди 2 години
Този *** няма нищо общо с политиката в русия. Назначен е от същите престъпници узурпирали власта в Русия. Скотска държава управлявана от престъпни мутри.Империя на злото. Кой нормален човек би гласувал за подобни типове?!
427
10
 
17
 
! Отговори
Дринго преди 2 години
При една ядрена война ще стане като Германия Втората световна. Жужаците ще бъдат ударени отвсякъде. Китай ще вземе Сибир, Япония Манчурия и островите, Турция азиатските републики. Абе все от приятели е заобиколена руската ***.
426
5
 
27
 
! Отговори
Второто жуже преди 2 години
Булонката на Първото жуже, приказва колкото да не го забравят. В момента е ни-кой! Честито на рефето! Получават към хиляда и два-триста километра граница с НАТО! Каквото сами си направиха, никой друг в света не можеше да им направи. Почерпиха ги яко с финландска водка и шведска пастърма! Рашките трябва само да преглъщат. Ум царува, ум робува, ум - патки пасе!
425
9
 
22
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-н гьобелс...и Свободният има ядрени...по-модерни...по-бързи...по-смъртоносни..никога не си позволи Свободният Свят да заплашва..само джуджета интелектуално..та вие опозорихте руските народи с путин..ако си пич..се гръмни..нямаш шанс..ще спрем вашите и ще затрием народите ви,технологичният Свят заплашван от неосъщественият ссср 2,гответе банковите за възстановяване на Украйна,дайте шанс на децата си да останат живи..Свободният Свят не е..Украйна..небето ви за 24 часа ще почернее...и край!!!
424
10
 
24
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Руснаците си го търсят и ще си го получат нищо няма да остане от тях накрая
423
8
 
32
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Ето защо, другарю Медведев, всички от вас, които имат право и възможност да натиснат копчето за ядрена атака, трябва да си за вра пръста, с който биха го направили, отзад, и да не го вадят изобщо оттам ! Само така бихме могли да се надяваме истински, че светът ще оцелее !
422
9
 
27
 
! Отговори
Бобо преди 2 години
На кой му дреме за руските джуджета!!!
421
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нeщaстници. И тоя и оня. Дребни хyлигaни, които искат играчките на другите. Като искате да обявите война на НАТО, защо нападнахте Украйна, бе тyлyпи???