В Киев се продава вуду кукла на Путин в ковчег, с примка и игли

Реклама за нея се появи в каналите на Telegram
26 май 2022 20:05, Анисия Иванова
351
В Киев се продава вуду кукла на Путин в ковчег, с примка и игли
Снимка: БГНЕС

В Украйна пуснаха вуду кукли с образа на руския президент, съобщава „Метро“.

На кадри се вижда разопаковане на атистрес играчка, изобразяваща Владимир Путин. Играчката се предлага в найлонов плик с голямо Z, което е руският символ за война. Куклата на Путин е опакована в ковчег, придружена от примка и игли с украинското знаме. Върху капака на ковчега е изписано украинско послание, което в превод означава "смърт на враговете".

Още по темата

От другата страна на капака е написано: "Putin Huylo". Това е лозунг, разпространен по време на руското анексиране на Крим през 2014 г.

Различни импровизирани вуду кукли на Путин са се появявали в социалните медии и преди, но тази изглежда е професионално сглобена. Всъщност в каналите на Telegram се появиха реклами, че тя се продава в столицата Киев.

Украинският съветник Антон Геращенко заяви: "Това е по-яко от нов iPhone. Вече се продава антистрес играчка, наречена "Убоди Путин". Ако усещате, че това не е достатъчно, можете да го закачите за врата и да го оставите да виси, където пожелаете“.

Вуду е религия, която се практикува от хората в Хаити, Африка и САЩ. Традиционно тя е комбинация от католицизъм и духовенство от Западна и Централна Африка. Много от корените на религията се основават на движенията срещу робството и колониализма, но на Запад тя е станала най-известна със своите кукли. Традиционните лечители използват куклите като начин за лечение на хората, но във филмите и други популярни медии те се използват, за да навредят на врагове или да им отмъстят. Това очевидно е и контекстът, в който куклата се използва в Украйна, пише БГНЕС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все му правят ритуали и се чудят защо не става.Има огледална защита и им се връща .Понеже все правят магии и все питат как е.Затова все излизат статии на тема дали Путин е болен.
24
0
 
2
 
! Отговори
Зелена Гъсеница преди 1 година
Правя магии, вуду, в минарета, в колиби романски, всякакви!Заповядайте в Киев. За отличилите се - правя и любовни магии, ама да са се подмили!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са му правили магии и го чакаха на 28-ми април да умре.Цяла банда вещици били и ме съмнява,че в България втората част на ритуала направиха(това когато бяха бурите и лошото време ако помните).На първата част бебе са убили лудите.Не е станало,защото Господ е по-силен.
22
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
вуду, муду, путин си следва своя план - отрязване на украйна от всички пристанища, черно и азовско море, да си дремят там в житницата без оръжие!
21
5
 
3
 
! Отговори
Щщ преди 1 година
Ген. Ходжис: "Отговорът ще бъде опустошителен за Русия. Впрочем, изобщо не се налага този отговор да бъде ядрен. () Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители F-35 могат да унищожат руските подразделения в Украйна - това няма да отнеме много време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби. Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде опустошителен за руската армия. И то без използване на ядрено оръжия".
20
7
 
1
 
! Отговори
До Народеее преди 1 година
И ядат живи бебета БЕЗ ХЛЯБ!!! ШОК!!?! БОнБА!? В името на Ленин, Сталин, и Путин, УЖССС!!
19
7
 
8
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 1 година
Когато влизат в батальоните Азов и останалите за да ги приемат първото правило е да се отрекат от православната си вяра и на специален обред стават сатанисти!Приемат сатаната има и видеа в нета! Гледайте и слушайте какви бесове подкрепяте!
18
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сдялано в СССР. И какво като изхарчи ресурса на Русия да си пише победа? Какво го чака? Партизанско движение на хора, чиито къщи е унищожил и чиито живот е разбил. Атентати, атентати, атентати - 30 млн кръвни врагове на русите. Никой няма да му признае нови граници. Санкции, санкции, санкции за руската икономика, вече тотално изключена от световните технологии. Е, ще му останат комунолизачите от тукашния форум, ама те бюджет не пълнят
17
0
 
5
 
! Отговори
Гей-Парад преди 1 година
Има ли гумена кукла на Зеленски? С Тясна северна част! Искам да го направя щастлив задочно! Може и кукли на няколко Азовци, ама изрисувани със свастики! И пак да са тясни отзад! КЕФФФФФФФ!!!!!!
16
8
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 1 година
Аз нямам против стига да "чисти" русофили. За мен те не са хора и без това.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
оказва се на глупостта също може да се продават
14
5
 
3
 
! Отговори
YEEEEEESSSSSSS!!! преди 1 година
ЯКОООООО!!!!!!!! Евала на украинците! Това може да е идея на Зеленски! Той е непредсказуем талант! БРАВО!!!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм,играят си с края си укрите,защото руснаците може да им изпратят няколко руски игли със ядрени заряди и от куклите укри няма да остане нищо!
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си купя на Зеленски и ще го накарам да не докарва до мизерия Европа като я кара да ни спират газа.Не е честно!Много е увеличение 29-300%!
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От сатанисти друго какво да очакваш!
10
17
 
3
 
! Отговори
Путин е 666 преди 1 година
И без вуду кукли Путин е прокълнат. Човек без душа. Кланя се на най-големия сатанист и масов убиец на 20 век - Ленин. Виновен е за сексуални посегателства над малки деца. Избил е хиляди дечица в Украйна и Чечня. Дал е заповедта за убийството на екипажа на "Курск". Още колко много невинни хора лежат на съвестта му... Всъщност той съвест няма. Психопат и масов убиец. Даже и съпругата му го мрази. Вижте кривите лица на дъщерите - същите демони като баща си.
9
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
да,за пореден път доказаха укрите,че не са "като хората"..Ние си го знаем де,ама все пак...А,и на любителите на "вуду-муду" и "черни магии" да открехна:..-Тия две "неща" роди ли ги човешкия мозък,те стават живи..Свършват некаква работа,но СЕ ВРЪЩАТ ПРИ "родителя" си!!!!...И отърване вече от тях нема..До гроба ,но което е по.лошо И СЛЕД НЕГО !!!!!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До вой на червени бокл.... Баце... воя и магииите са на губещите. Сега гледам как се развива БРИКС и се чудя как САЩ ще си платят огромния дълг.... И дали после ще има САЩ.
7
6
 
15
 
! Отговори
реалист преди 1 година
И да продават и да не продават, дотук беше Украйна. Отново ще е руска. Четете стари книги! Няма такава държава. Одеса е руска. Киев е старата столица на Русия. Ще дадат малко и на Полша. Лвов е прекрасен град - там са снимани много филми, и европейски, и руски и български
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И макетата ли ще са толкова зле?