Медведев пак се закани: Страшният съд очаква Украйна, ако се опита да си върне Крим

Русия анексира полуострова през 2014 г.
Обновена: 18 юли 2022 06:09 | 17 юли 2022 23:00, Нели Христова
264
Медведев пак се закани: Страшният съд очаква Украйна, ако се опита да си върне Крим
Снимка: БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши държавното ръководство на Украйна със Страшния съд в случай, че предприеме опит да си върне Крим.

Още по темата


Русия анексира полуострова през 2014 г., а в началото на тази година го използва като плацдарм за нахлуване в Запорожието и други южни украински предели.

Заканата за ескалация от страна на Медведев, който днес е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, дойде след като говорител на украинското военно разузнаване допусна ракетни удари по цели в Крим, пише БНР.

Дмитрий Медведев заяви, че отказът на Киев и държавите от НАТО да признаят руския суверенитет над Крим представлява "системна заплаха" за Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Поживьом,Увидим
221
3
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
Психопат
220
7
 
8
 
! Отговори
Peter преди 1 година
А това го е казал преди или след като си е взел хапчетата?Ако е преди няма смисъл въобще да се обръща внимание. Въпреки, че исторически света последните 200г. винаги е страдал когато джуджета с комплекс за малоценност като този се докопат до власт - Наполеон, Мусолини, Хитлер, Сталин сега и Путин и Медведев са по 1.60 м. Дали пък проблема не идва и от размера на това в панталоните?
219
10
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Руснаците още си мислят,че някой ги има за фактор, е не са фактор скоро ще бъдат изтикани и от собствената си територия
218
3
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
При такава голяма Русия, се хванал за един Крим, като удавник......а известно ли ти е че цяла Украйна е била българска преди 1400 г., че 10% от Русия също, .....ами да ни ги върнете тогава, ама по-бързо, че ееееееееее ...да си нямате проблеми, ей! Средновековие! Хайде излез от тая дупка и виж света с по-други очи, а тенденцията от 30 г. е обратна...да се обединява и да се инвестира в технологии, ...въпроси, ...няма, ами как ще имаш като не разбираш за какво говоря !?
217
4
 
15
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Хидроцефала на Русия пак се опитва да плаши....ха,ха,хааааааа...ШЕ ПРОБВАМЕ --ПА ДА ВИДИМ...!
216
6
 
13
 
! Отговори
Логист преди 1 година
Да върнеш нещо, което си превзел насила, означава, че го дължиш на онези, от които си го отнел. Да ви имам логическото мислене. То и дребосъкът на снимката мисли по същия начин, но при него този стил се е самоналожил от прекомерната злоупотреба с алкохол.
215
12
 
12
 
! Отговори
Крим Гуд Бай преди 1 година
Крим го пишете бегал - говорителя на Белия Дом сам каза, че връщане назад няма бухахаах Въпроси? чао чаооооооо :)))))
214
6
 
5
 
! Отговори
Пияница Мастик преди 1 година
Значи по твойта логика, Американците като правят ядрен опит в Невада на 5 метра от Калифорния обричат 50 милиона на гибел? Не те наричам ***, *** или ограничен, просто те питам? бухахахахахаха
213
3
 
2
 
! Отговори
До хаха преди 1 година
А ако прочетеш "микроорганизъм" в уикипедиа - ти не си там.... ти си в по долните теми бухахахахаха
212
11
 
2
 
! Отговори
До Гражданин преди 1 година
Мнооооо си тъъъъп Саше.... "връщане" не означава, че е бил Украински, означава, че няма да се върне към Украинска окупация Сашееееееееее бухахахахаха
211
7
 
2
 
! Отговори
216 преди 1 година
Страшния съд все иде за Россия а натовците винаги дават фира.... живот А? :))))
210
6
 
2
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Русия ти се смее на теб и господарите ти, защото качествата които описа са присъщи точно на теб и на тях пудел мой. А сега започвай да тракаш със зъбки - секси си така бухаахаха
209
3
 
7
 
! Отговори
toti преди 1 година
Адолф и той така говореше, после го поляха с бензин А-95 и му сабиха фоерверки в *** за ефект..... съдба А? :)))))
208
14
 
7
 
! Отговори
Men преди 1 година
Скоро бандюгите укропитеци ще ревът яко....
207
12
 
18
 
! Отговори
toti преди 1 година
ВИЕ СЕ РАДВАЙТЕ ЧЕ ДО ТУКА НИКОЙ НЕ ВИ ЗАКАЧА !!! ТАКА ЧЕ УДАРЕТЕ ЧЕРТАТА,СЛОЖЕТЕ ,,БЕРЛИНСКА СТЕНА С УКРАЙНА И СИ БИЙТЕ КАМШИКА !!!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ,ЩЕ ПЛАЧАТ МНОГО МАЙКИ В КРЕМЪЛ !!!...ПРОСТО НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО !!!
206
10
 
29
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Товариш Медведев, щом говорите за връщане значи признавате че е бил на Украйна?!Пък вие утре и Балканския полуостров може да решите че е руски???? Понимаете?
205
6
 
16
 
! Отговори
Очаква и вас преди 1 година
Страшния Съд,Judgement day очаква и вас,ру.с.к.о.ф.а.ш.и.с.т.к.и. а.г.ре.сори,който меч вади като вас,знаете какво ще получи,а този съд се казва Минитмен,Поларис,Томахоук и др,които вместо рая,ще ви пратят в деветия кръг.
204
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не успя със самоубийството преди месец , пак се е наквасил с водка стабилно и бръщолеви ли бръщолеви, но действителността е друга, товариш. Жалки сте!!!!!
203
10
 
24
 
! Отговори
Haha преди 1 година
Тоя Медведев е толкова жалък, че няма на къде. Ако отворите речникът на жалко и безсмислено съществуване ще видите негова снимка.