Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат

Кои са 11-те неща, за които Кремъл не е виновен?
21 юли 2022 12:53, Нели Христова
502
Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев за пореден път постави под въпрос дали Украйна ще продължи да съществува като държава.

Медведев вече направи подобно изявление през юни. Коментирайки новината, че Киев иска да получи втечнен природен газ от САЩ с плащане на доставката след две години, политикът написа: "А кой е казал, че дотогава Украйна ще я има на картата?".

Днес Медведев публикува в канала си в Telegram 11 тези за това, за какво не е виновна Руската федерация.

Според бившия президент Русия не е виновна за това че:

1. Европейските глупчовци бяха цинично измамени от американците, като ги принудиха да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на ЕС.

2. Тази зима обикновените европейци ще мръзнат здравата в домовете си.

3. В Европа и САЩ инфлацията на хранителните продукти е най-висока от десетилетия насам.

4. Компаниите от ЕС и САЩ са загубили милиарди долари от инвестиции в Русия.

5. Американците са избрали за свой президент един странен дядо с деменция, който, забравяйки за отговорностите си, обича друга страна много повече от своята.

6. Градските луди, наричащи себе си лидери на ЕС, окончателно са загубили връзка с реалността и принуждават горките украинци да жертват живота си, за да се присъединят към ЕС.

7. Многобройни политически мошеници манипулират темата за възстановяването на държавността на Украйна в нейните бивши граници в очакване на нови военни поръчки и разграбването на паричните потоци, предназначени за киевския режим.

8. НАТО, противно на логиката и здравия разум, продължава да се приближава към границите на Русия, създавайки реална заплаха от глобален конфликт и смъртта на голяма част от човечеството.

9. След преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прекия контрол на колективния Запад, като вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.

10. В резултат на всичко това Украйна може да загуби остатъците от държавния си суверенитет и да изчезне от картата на света.

11. Украинските престъпници със сигурност ще бъдат съдени за злодеянията, извършени срещу народа на Украйна и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
392
2
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
Лудото гномче пак си изказа.
391
1
 
0
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Абе либераслъка какъв е вкусът на свинското? Оф да бе, то ние хранихме прасетата с вас, с бащите и дядовците ви в Белене, а не обратното. Ну извините меня, пожал...
390
3
 
5
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Не сме длъжни да мръзнем, да гладуваме и да беднеем заради урките. Либераслъка като иска да в солидарен с тях - прав ви път. Аре - друм. Но на мен въобще и изобщо не ми пука за украинците. Либераслъка нали щяхте по една заплата да заделяте - айде докъде стигнахте? Това Другари Дайде Да Дадем си го избийте от главата, да не ви избием зъбките. Украинците ни били братя, ау - кат са ти братя отваряй джоба, на мен никви не са ми.
389
3
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Кой не е виновен ...не е важно, кажи кой е виновен , така като гледам ти и тия около теб сте само невинни овчици, а виновните са ....ЕС, САЩ, а да не забравя Марс и Юпитер, ама те не са тука, така че ги пишем невинни!
388
8
 
8
 
! Отговори
ИЛЮМИНАТ преди 1 година
Намерил с какво да ни плаши товариш Медведев....
387
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия има 1/5 от територията на Земята т.е е най богатата страна в Света те тръгнали със санкции да ги плашат смешници .Руснака не е глезен геичо като повечето западноевропеици
386
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е за трепане
385
3
 
14
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Ако свалите Путин, ще получите Медведев.
384
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските мужици не издържат вече. Нямат вече опция да отидат на плаж до Гърция, да забършат нещо. Жените от Русия не издържат. Лятото дойде, а те не могат да направят тен в Италия. Руските бизнесмени са в паника - от една страна мафията на ФСБ ги тормози, а вече не могат да живят открито на свобода. Що Медведев не вземе да направи нешо за тях? Примерно, Медведев да каже че за да запазят инфраструктурата в Украйна, военните кораби и бази се прехвърлят в Сочи и войниците излизат от Украйна. Воала.
383
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** (тьопито) чудо МедЪ е някакво чудовище. Тъпо е чудовището Мед, но пак плющи тъпотииии. Що му даваме да му се връзваме? Същото *** чудовище МедЪ разправяше че никой няма да е го грижа от следващите воини на Украйна. Сега тьпото чудовище не иска да се разбере колко е *** то самото, защото неговите приятелчета останаха бедни. Как тъ.пото чудовище да обясни на дъщерята на Песков че тя не може да ходи да си показва *** на море тази година? *** е това чудовише.
382
6
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 1 година
Тоа много блед на снимката
381
8
 
13
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Червените *** са навсякъде. Гешев трябва да ги разследва за да освободи България веднъж завинаги.
380
11
 
22
 
! Отговори
Кален преди 1 година
Ето това е наглост. Започват война и после не били виновни за нищо. Запада е лош. Брей брей
379
8
 
10
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
От Русия с любов
378
13
 
9
 
! Отговори
Фелдмаршал Паулус преди 1 година
Най-големият враг на Европа е руската зима, която може да се смекчи само с руски нефт и газ! През 1942 г ние също искахме руски нефт, ама без да го плащаме!
377
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По 1-ва точка. Кажете си най-накрая как точно ви пречукаха американците за се принудите да започнете тази война? Тогава мотивът ще е ясен но сигърно ще ви се смеят и гаргите.
376
13
 
13
 
! Отговори
Другарят Путин преди 1 година
Най-много ме е страх от мръзнещи, кисели еврогейци, клавиатурни нинджи, дрънкащи глупасти, докато аз си взимам своето! Хахахаха
375
18
 
19
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 година
Тая кална руска св иня , пак ли се прави на гълъбче....ха,ха,хааааа...СЛАВА УКРАИНЕ...!
374
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин няма да победи! Планетата на мaмyнuтe я има само на кино! Хората ще победят! СЛАВА УКРАИНЕ!
373
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кат гледам снимката, путин си е подбрал дребно обкръжение за да не страда! Медведь е по висок само с една коса!