Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Това не е първият такъв случай
17 авг 2022 20:30, Нели Христова
131
Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Мъж в "освободената" Луганска народна република отиде да вземе детето си от детска градина, но насилствено се оказа войник в руската армия.

Видео, разпространено в Telegram, показва как войници на сила се опитват да отведат мъжа. Той се съпротивлява и настоява да го пуснат да се прибере у дома. Те обаче не се отказват. Бащата се оплаква и от силата, която военните използват.

Клипът рязко прекъсва, тъй като един от войниците забелязва жената, която снима и й нарежда да спре записа.

Всичко това се случва след като в ЛНР се прие закон, според който армията може буквално да взриви вратата на апартамент за да провери дали там не се укрива мъж, който е наборна възраст.

Припомняме, че от май в интернет се появиха видеоклипове как наказатели хващат мъже на територията на временно окупираната Луганска област, за да ги изпратят на фронта. Един от подобни случаи беше показан във видео миналата седмица. Мъжът излязъл от входа, но се скрил, когато видял военните в автобуса наблизо.

 


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
3
 
! Отговори
Хлък преди 1 месец
Тъй тъй, русофилите да гледат, че това ги чака, тогава ще видим как за секунди всички русофили стават русофоби!
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен ако това изобщо е верно става въпрос за армията на ЛНР а не за руската армия, както не знам защо пише в коментара. Мобилизацията в ЛНР е задължителна.
64
1
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 1 месец
Сега този "късметлия" ще го спуснат в Арматата от парада и ще го пуснат напред в атака.
63
2
 
0
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 1 месец
Еничарската система е измислена от Чингиз Хан след като завладява съседното племе и ги превръща в ''татари'' - тоест слуги на монголите.
62
1
 
4
 
! Отговори
Очаквахме го! :):) преди 1 месец
"Това не е първият такъв случай" - ни уверят още в заглавието - значи има съмнение че и този случай не действителен. ДОкато за Киев сценката е статистика.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От видеото не става ясно . кое точно е детската градина , тя защо е в джунглата , а и този къде ще го водят ?! Любопитно е също на входа на хлебарницата друг патрул ли чака някой да дойде , за да го приберат за армията , а и колко време ще им отнеме ако така ще събират армия ?!
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някаква си украинска пропагандна измислица приличаща на манджа с грозде , а нашето Нели го е попресолила и доукрасила и ето какво се получава - Л---а с Гов-а !
59
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хаха, подобни видеа с насилствена мобилизация от украинска страна могат да се видят със стотици в украинските групи! Даже комисии обикалят по плажовете на Одеса и раздават призовки. Представяте ли си - отиваш, печеш се на слънце и изведнъж разбираш, че утре си в месомелачката на фронта... Поредната статия-пропаганда в стил "лошите руснаци"...
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой ми покаже едно подобно видео на украинци му давам 100 лв веднага
57
11
 
16
 
! Отговори
е щом преди 1 месец
укрите го публикуват,значи е вярно.Що не покажат как бандеровците заграждат цели села и изкарват оттам мъжете?
56
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интернета е пълен с репортажи как укрите с бой забират хора получили повиквателни, половин година им трябваше да намерят подобен и за днр
55
8
 
16
 
! Отговори
европейски ибрици преди 1 месец
Нели Христов а объркала онази сттаия дето украйниците ги събират от улицата и кафенетата
54
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами какво да направи Путин, като се крият от мобилизация и не искат да се освободят от Украйна. В същото време Путин тържествено обеща че ще ги освободи на всяка цена, защото се къса путинското сърце като гледа съветскоговорящите в какво невиждано робство живеят в Украйна. В същото време спасяването на давещите се е дело на самите давещите се, няма да дойде я някакво лигаво момче от Москва да спасява давещите се в ЛНР те трябва сами да се оправят.
53
2
 
6
 
! Отговори
юлиян преди 1 месец
До 64 Тони;Не,''Бате''.По-скоро се интересувам от истината и се старая,за разлика от вас да чета и събирам информация от няколко източника.Противоположни по политически възгледи.Оттам,като съпоставиш и анализираш информацията от всички си съставяш вярната картина.Успявам.Отнема ми повече време,но истината иска жертви.
52
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как си личи кой е бил в казарма съдейки по коментарите. Има наказателни роти, на които не им се дава оръжие и се ползват за най-гадните задачи..няма да ги изброявам. Който е бил в казарма знае.. Щял да обърне оръжие и куп подобни глупости..Ама "разбирачи" , които са виждали казарма само по телевизията много.
51
12
 
16
 
! Отговори
Нина преди 1 месец
Гари каспаров вчера имаше хубаво изказване за Русия.
50
9
 
14
 
! Отговори
Нели преди 1 месец
Гари каспаров вчера имаше хубаво изказване за Русия.
49
14
 
21
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Колкото по далеч от Русия толкова по добре. Бегай те бързо.
48
4
 
4
 
! Отговори
Toни преди 1 месец
До юлиянТи да не си някакъв математик от Оксфорд бе младеж.Или може би участваш в центъра на събитията и имаш информация от първа ръка?Прости нам невежите.Виновати.
47
6
 
16
 
! Отговори
Коко преди 1 месец
Цялата им страна е трагедия и диктатура.