Медведев: На ръба на световен конфликт сме, ще използваме ядрени оръжия

Той обвини САЩ в "мегаломания"
Обновена: 22 фев 2023 21:49 | 22 фев 2023 21:22, Йоана Цонева
476
Медведев: На ръба на световен конфликт сме, ще използваме ядрени оръжия
Снимка: БГНЕС

Дмитрий Медведев отхвърли днес призивите на президента на САЩ Джо Байдън руските войски да се изтеглят от Украйна, предаде ДПА.

"Ако Русия сложи край на специалната военна операция без победа, тогава Русия ще престане да съществува, ще бъде разпокъсана на части", написа Медведев в Telegram. В същото време той добави, че "ако САЩ престанат да доставят оръжия на режима в Киев, тогава войната ще свърши" - явен намек, че тогава Русия ще победи.

Още по темата
С характерния си оскърбителен тон Медведев разкритикува също и Байдън за вчерашното му обръщение, което отправи към руския народ от Варшава пред поляци.

"Кой е, така или иначе, този странен дядо, който говори с празен поглед от Полша? Защо апелира към народа на друга страна във време, когато си има достатъчно собствени проблеми", попита бившият руски президент.

Медведев обвини САЩ, които по думите му са предизвикали много войни по целия свят, в "мегаломания" и каза, че Байдън е "грохнал". На ръба на "световен конфликт" сме, добави той и заплаши с използване на ядрени оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


476
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
7
 
26
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
На ръба си на психиатрията другарю
230
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яко блъфове. Нито той ,нито другия биха натиснали копчето,аз лично не бих им се вързал.
229
1
 
16
 
! Отговори
сергееФф каскет преди 1 година
"Един дядо ми казваше на времето......" щом се е хранил от мандрите...какво очакваш?
228
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ползвайте, чакаме да видим как ще гръмне в силозите , окрадено и занемарено.
227
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един дядо ми казваше на времето,Който е тръгнал срещу Русия хубаво не е видял..
226
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво като използва ядрено оръжие,нали не очаква,че само те ще използват,а останалите ще ги гледат.И на Киев ще предоставят и тогава и Русия ще пострада.И защо трябва да победи агресора?Не искат войната да е равностойна, а нападнатия да е слаб за да може по силния във военно отношение да спечели. Нещо не се връзва.Нека оборудват Киев,както Русия е и тогава да си мерят силите,а не по леснотИ досега не е лесно,много ненужни жертви,разрушения,гонели " нацисти" дрън
225
23
 
20
 
! Отговори
ББ преди 1 година
този "странен дядо" и Велик Президент на Велика и Свободна Държава бореща се за запазването на Живота на Планетата ни,ти кой си ?убиец на народите на раша,превърнахте ги в ...позор и презрени,имаш ядрени...уоу...и ние имаме и по модерни и по бързи и по смъртоносни...но не заплашваме отчаяно никого,бъдете убедени,ще ги използваме ако стане необходимо...попитайте хетлер и той имаше свръх,китай допусна кардинална грешка подкрепяйки убийствата и геноцида...фашисти и комунисти...заедно.. нищо ново..
224
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е добрият, Медведев е лошият. Да пазим Путин, защото Медведев ще ни удари с ядрено оръжие. Боже, Путин ни пази! И избави ни от Медведев.
223
9
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има 3 копчета. Ако натисна червеното - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна зеленото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна синьото - ще бъде унищожен целият свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpа.
222
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев е откраднал куфарчето с кодовете. Путин е негов заложник. Путин е роб на Медведев.
221
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да разпадаме Русия. Ще я пощадим, ако избяга зад границата си от Съветския съюз. Елцин изкара Русия от Съветския съюз. Елцин поиска от ЖелюЖелев да признае независимостта на Русия от Съветския съюз. Признахме ги за независими.
220
6
 
17
 
! Отговори
Ясно преди 1 година
Тоя се мисли за безсмъртен !
219
7
 
9
 
! Отговори
Вал преди 1 година
Медведев явно иска , трета световна война , но няма подкрепа от Путин.Байдан показва слабост и нерешителност , но Русия я е страх от него .След една година война,Русия върви към фалит,но Китай е във възход и ще има нов ред.Власта на белия човек ,ще се смали, и ще намали до опасно за света ниво.
218
6
 
5
 
! Отговори
Жжээф преди 1 година
До 271 при ядрена война няма как да си на грешната страна, все го духа.
217
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йонкка Цоневаа пак се изподрискала. Кифлоо, русия има ракети ти имаш тампони и гей агитации от побърканите ти шефове в амплоато на емили тротинетката.
216
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя мини гей без ден казарма да спре да .о4и и да осъзнае при такъв сценарий някой ще умрът други не ...но той и семеството му умират със сигурност
215
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и те като армията ви /,*** бе,, ,алкаш
214
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Соулташац*ите винаги да по глупави и нагли от вожда. Тоя не прави изключение. Ако говорим за границите... там са Български граници. Т.в. те са наши . По неговата логика.
213
1
 
18
 
! Отговори
До пророците казват преди 1 година
Пий си хапчетата, луд
212
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя се напие, изцепи някоя тъппотия, после изчезва някъде по бункерите да изтрезнява, и така...