Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно

Реакцията на МВнР може да бъде обяснена с чужда намеса, смята лидерът на "Възраждане"
25 апр 2023 15:43, Стела Стоянова
205
Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно
Снимка БГНЕС

"В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната реакция на МВнР може да бъде обяснена само по един начин - с пряка намеса на американския посланик". Това коментира в социалните мрежи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след интервюто на руския посланик и реакцията на Министерството на външните работи.

На въпрос в интервю за Мартин Карбовски, публикувано в канала му в YouTube, "Ако сте български гражданин, за кого бихте гласували?", Митрофанова отговаря: "Ако съм български избирател, аз бих гласувала за този, когото разбирам... Вероятно бих гласувала или "не подкрепям никого", или за Костадинов".

"Тъй като реакцията на МВнР дойде 4 дни след интервюто на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това забавяне не е случайно. В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните", допълва Костадинов.

"Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи. Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча. Когато френският президент Макрон упражни недопустим натиск над България, за да приеме т.нар. френско предложение за Македония, МВнР на България замълча", коментира още председателят на "Възраждане" в социалните мрежи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето от ш*ш*мингите, които непрестанно скандират "Слава ЕС, проспиритет с ЕС са толкова задръстени, че няма как да идат не само в Русия или примерно Виетнам, но не са стъпили и в съседна Сърбия, за да видят как се живее без ЕС. Е, може да е чудесно! Комшиите са ни изпреварили със светлинни години. И производството им - производство, и магистралите им - магистрали. И сринати със земята от натовските мерзавци са съградили по-добър живот.
113
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радеф ***, Костя и БСП руски, Боко русофил. ПП и ДБ прикрити леви, ИТН те не знаят какви са... е то само ДПС не са русофили! Да се прави референдум за присъединяване към Русия, докато поне е жив Путин!
112
3
 
0
 
! Отговори
до Луди от диплома.. преди 1 година
Имам два въпроса към теб: 1 - Знаеш ли на кое казват "Кремъл"? и 2 - Не трябва ли първо да избутат РФ от Бахмут, за да стане това, което казващ?
111
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че има закъснение от 4 дена, се дължи на шефа на президенството.
110
8
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До до 109...напълно наясно съм,не се прави на интересен !...Митрофанова допусна грешка,това е ясно,но тя НЕ е направена заради някакъв опит за внушение !...Повтарям:..-Разговора м/у нея и лисунгера Карбовски,състоял се в НЯКАКВО МАЗЕ,не може и няма как да има такова ОФИЦИАЛНО значение !!!...М/у другото,не видях мнението ти за немската фондация,основала и финансирала Тиквохунтата !..какво ще кажеш по тоя въпрос?
109
6
 
9
 
! Отговори
Боко Т. преди 1 година
Атака пубеда с Костя Копейкин :)))
108
16
 
22
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Десния червен Карбовски случайно без да иска сготви Костя дето си държи парите в Евро но е против Еврото. Караай да върви. Москва плаща.
107
13
 
8
 
! Отговори
Хора преди 1 година
Не може да се остават медийни популисти от типа , за всичко са виновни ЕС и НАТО, за това живеете зле, те са виновни за войната, за Ковид, Русия е спасение....каквито и проблеми да има, това са лъжи от ниво националсоциализъм и комунизъм! Знаете как свършват тези утопии?
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новините са Костадинов събират и най-много коментари, даже и да пробват сценария с президенската ,и за там не могат да го извъртят , общо взето трябва да ходи с охрана , че ротарианските тамплиери яко го закъсахахаа
105
10
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Копейка, кога ще е следващият Поход за русский мир? :))))))))))))))))))))))))
104
11
 
14
 
! Отговори
Луди от дипломация преди 1 година
не разбират. Когато Кремъл заприлича на Бахмут, ще се успокоят.
103
13
 
11
 
! Отговори
до 109 преди 1 година
пак май не си наясно какво е посланник и как трябва да се държи един посланник..ама то какво да очаквам от копейка дето беззаконието му е вродено
102
6
 
9
 
! Отговори
Херо Херинов преди 1 година
какво прави Джеймс Пардю при ранобудните студенти? изпитва ли ги хаххахаха
101
14
 
19
 
! Отговори
ЛоШо преди 1 година
Колко п.ро.ст трябва да е човек, за да гласува за Костадинов!
100
6
 
11
 
! Отговори
от 101 преди 1 година
Влиянието е като приятелството и враждата, всяко действие може да се счита за влияние, всяка дума. Ще ни правите по сталински модел ли като в моцква ли бе костя? Да да ама не...
99
8
 
13
 
! Отговори
хахах преди 1 година
Копейките пак са нагазили в дълбокото. Костя ще преоснове България отново да стане неофициална руска губерния. Но първо трябва да пребори Еврото щото е поел ангажимент към Москва.
98
15
 
13
 
! Отговори
С Копейката напред ! преди 1 година
Скоро ще дойде времето когато и у нас ще се "обърне тоягата" и всички краварски змияри от НПО-та,тролещи по медиите в така наречените антинационални телевизии от групата на БНТ, БТВ и НОВА ще ви изметем . . .завинаги !За това е нужен да бъде приет Закона за "Чуждестрания Агент", за да се изчисти държавата от тази продажна клика от редактори, журналисти, кореспонденти, блогаджий, сайтаджий и всякакви други писдосьi намърдали се на Западна хранилка у нас.Имаш ли над 20% финансиране от чужбина . . .ВЪН !
97
0
 
4
 
! Отговори
95 преди 1 година
Аз го пиша на майтап за да се гавря с бушмените, вие се връзват, цъ,цъ,цъ...
96
9
 
11
 
! Отговори
до 97 преди 1 година
Ей Шмекер, влиянието не можеш да го спреш, Америка има влияние в цял свят, Русия може да има също, ако имаше култура,демокрация и организация. За това и всичките им деца са на запад. Айде лягай да спиш москвич
95
7
 
11
 
! Отговори
до 98 преди 1 година
До Анонимен ми коцето се управлява от вън от кремъл б.е...к.в.о се правиш