Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно

Реакцията на МВнР може да бъде обяснена с чужда намеса, смята лидерът на "Възраждане"
25 апр 2023 15:43, Стела Стоянова
205
Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно
Снимка БГНЕС

"В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната реакция на МВнР може да бъде обяснена само по един начин - с пряка намеса на американския посланик". Това коментира в социалните мрежи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след интервюто на руския посланик и реакцията на Министерството на външните работи.

На въпрос в интервю за Мартин Карбовски, публикувано в канала му в YouTube, "Ако сте български гражданин, за кого бихте гласували?", Митрофанова отговаря: "Ако съм български избирател, аз бих гласувала за този, когото разбирам... Вероятно бих гласувала или "не подкрепям никого", или за Костадинов".

"Тъй като реакцията на МВнР дойде 4 дни след интервюто на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това забавяне не е случайно. В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните", допълва Костадинов.

"Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи. Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча. Когато френският президент Макрон упражни недопустим натиск над България, за да приеме т.нар. френско предложение за Македония, МВнР на България замълча", коментира още председателят на "Възраждане" в социалните мрежи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 година
Игра на думи от прЕсс-титутките:Думите "демократ"(гръцка) и "популист"(латинска) имат един и същи корен-"народ". Естествено е, че в днешно време управлява плуто-крипто римо-юдейската олигархия, но същата е наредила на купените си медии по цял банкерски свят, гръцката дума да е натоварена с положителен заряд за тази илюминатска мафия на Ротшилд, а латинската-с отрицателен.Същото нещо е с манипулацията на думите- "бунтовник" и "терорист": "бунтовници" са мюсулманите в Косово, а "терористи" са руснаците в Донбас.
133
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
Костадинов първо да се огледа в родния си град Варна дали там всичко е наред ,а после да търси кусури на посланиците.
132
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как популисти ще ви оправят финансите бе? Не създавате ли че те спекулират с историческо незнание, с емоции....? Те ви лъжат бе!
131
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм русофил но интервюто на Карбовски беше интересно.
130
4
 
4
 
! Отговори
Михаил Горбачов преди 1 година
Единствения държавен ръководител на СССР, който е етнически руснак! Всички останали *** вкараха света във война със САЩ ! Велик човек и велик руснак! Като Пушкин и Лермонтов!
129
0
 
1
 
! Отговори
Do 122 преди 1 година
Аз ако бях руснак щях да гласувам за --- Твое право да гласуваш за когото искаш... Така че ако беше руски гражданин щеше да имаш тази възможност. :)
128
1
 
4
 
! Отговори
фен(бивш) преди 1 година
ДОБРЕ,ДЕ!!!КАТО ИМА ПУСКОЛЮБЯЩИ,ДА ВЗЕМАТ,по единАК(АКО ЗНАЯТ,КАКВО ОЗНАЧАВА),ДА ИДАТ на ФРОНТЕ,ЧЕ КРАЯТ,на войната-БЛИЗО Е.
127
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавната фирма наистина трябва да спре. Продуктите са и вредни за ЕС и България като член на Съюза трябва да спазва стандартите на ЕС. Нищо колониално няма да спазваш здравно защитени норми.
126
1
 
1
 
! Отговори
Надълго и широко преди 1 година
Трети . Факт.
125
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Възраждане"-ептен чуканите
124
14
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Е как да има нещо необичайно? Всеки търговец си хвали стоката, без значение колко е калпава. И Митрофанова така, може да е калпав продукт, но е нашият продукт, затова е най прекрасният продукт. Все пак не малко рубли са инвестирали в Копейката. Трябва да се търси възвращаемост на инвестициите.
123
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя е служител на руското посолство, а не губернатор на България, за каквито в Кремъл ни смятат! Аз ако бях руснак нямаше за кого да гласувам защото те ги убиха или вкараха в затвора! И никой да не гласува Президент ще Путин, докато +++!
122
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В 10 държави от ЕС над половината от децата в домакинства с по-ниско образование са изправени пред материални лишения, като най-висок дял е регистриран в Румъния (85%), България (83%) и Унгария (78%). Междувременно най-ниски са регистрираните в Полша (9%), Германия и Естония (по 16%).
121
13
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Да припомня. Едно време Копейката носеше чантата на Каракачанов. После Болен го беше прибрал при него в Атака. Накрая Копейката им открадна занаята и на двамата :))))))))))))))))))))))))))) И рубли се научи да взима :))))))))) Хитрец е той :))))))))
120
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 125 - ти смятай щом един от малцинствата има по-добра дикция от останалите 239 депутати. (Не че съм гласувал за него, ама наистина смятай...)
119
11
 
14
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Тази политическа пчеличка/проверете му броя на партиите/ е поредната Бяла Златка, на издръжка на Вовата. Защо още не е виснал на някой стадион е вече въпрос към народонаселението, което не вижда какъв нациоален предател се разхожда без назидание из улиците ни.
118
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
м/у другото,ако некоя от мажоретките има поне малце акълец,би осъзнала,че Митрофанова направи ..вероятно без да иска,лоша услуга на "Възраждане" ...Мажоретките,които и без това пищят като локомотивнисвирки че "Копейкин" бил "агент на Москва",сега ще имат "ОСНОВАНИЕ" да поддържат пробитата си теза ..Но всъщност ,тяхната буря /на мажоретките/ е "В ЧАША ВОДА" !
117
8
 
11
 
! Отговори
Горд Русофил преди 1 година
Щом посланик Митрофанова одобрява Костадинов, то аз ще гласувам за Възраждане от тук нататък. Не за БСП както досега
116
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако бях руснак щях да гласувам за Навални или Ходорковски!
115
4
 
6
 
! Отговори
Kопейкин преди 1 година
До ЛоШоОтговора:Силно пр ост, от тези псевдо ракиени патриоти, които навремето фърляха за Бялата Златка. Такива в България с лопата да ги ринеш.