Арестович за взрива на язовира: Шантаж на Путин

Това обаче нямало да повлияе на украинското контранастъпление
Обновена: 6 юни 2023 14:35 | 6 юни 2023 14:35, Елка Василева
90
Арестович за взрива на язовира: Шантаж на Путин
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият съветник на украинския президент по националната сигурност Олексий Арестович определи като "шантаж" от страна на Русия взрива на "Нова Каховка". Пред БНР той подчерта, че това е "съзнателно действие".

Още по темата
"Това е шантаж на Путин, който по този начин казва на световната общественост: "Щом няма да преговаряте и ще подкрепяте украинското контранастъпление, виждате какви последствия това ще има за вас. И те са достатъчно трагични - промяна на суровинния баланс на Черно море и рязкото замърсяване на водата", каза Арестович.

Според него обаче това няма да повлияе на украинското контранастъпление.

"Това няма да спре нашето настъпление, ние го правим и ще продължим да го правим и смятам, че режимът на Путин ще бъде осъден. Ще задаваме допълнително въпроси, защото страна, която съзнателно причинява такава огромна екокатастрофа през 21-ви век - най-голямата след "Фукушима", не може да бъде член на ООН. И тези, които ни предлагат да преговаряме, трябва окончателно след този случай да разберат с какво си имаме работа", каза Арестович.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
13
 
22
 
! Отговори
Като видя украинец преди 11 месеца
Първо поглеждам дали е денем или нощем вече. Егати систематичните лъжи. Къжете не знаем. Нямаме доказателства. Или ние го направихме. Но не лъжете така това не е нормално, насажда се омраза. Когато говорите или споделяте лъжи.
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз съм малко вътрешен човек, учил в Лвов за 2 години и си позволявам да поназнайвам. Разликата между Донецк и Лвов е между Земята и Марс, вервайте. Най-добре да се разделят и да заживеят щастливо. Те са от различни губернии.
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Голямо реване,голямо нещо, терористи,рашисти... Свободни хора сте,а очвидно и много смели. Така че никой не ви спира да отидете на фронта и да помогнете на Украйна.
27
7
 
25
 
! Отговори
Шантаж на Зеленски преди 11 месеца
Защо Русия да си наводнява левият по нисък бряг на Днепър и Защо не взриви Киевското водохранилище например ? Няма ли да е по ефективно вместо да остави Крим и АЕЦ Запорожие без водоснабдяване ?
26
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен26 Да така е,ходи да се оплачеш на арменския поп
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Първо обясни кой си ти, че един твой състудент каза че си много бил умен, но още тогава агент на тайните служби. Сега си кажи, чадо И как и какво и защо, че много имаш да разказваш
24
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Рускофашистките окупатори и терористи предизвикаха огромна катастрофа, и изложиха на риск живота на хиляди цивилни. Животните в зоопарка дори не са били евакуирани и са удавени.
23
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Демек руснаците сами са взривили язовира който снабдява Крим с вода. А стига бе....
22
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Никога не съм мислил, че един ден ще бъда русофоб, но благодарение на русофилите и фашисткия режим на бункерния рептил това е факт... Милиони хора по света са като мен.
21
2
 
10
 
! Отговори
Колю преди 11 месеца
"И те са достатъчно трагични - промяна на суровинния баланс на Черно море и рязкото замърсяване на водата". Не мога да разбера те като държат водата в язовира по чиста ли е по *** ли е. Ясно е едно, че ще има наводнение след стената на язовира и ще страдат много обикновенни хорица, които до преди 9 години живееха спокойно.
20
10
 
20
 
! Отговори
До 19 преди 11 месеца
Западния бряг на Днепър не е руски, а украински. Рашистите са го окупирали временно. А сега се готвят да се изтеглят като унищожават всичко след себе си.
19
14
 
20
 
! Отговори
До 17 преди 11 месеца
Не запада, а рашистите с нахлуването си накараха украинците да мразят руснаците. Масовите убийства, изнасилванията на жени и деца, мародерствата, унищожаването на сградите и избиването на хората го правят руснаци, не някой друг.
18
20
 
17
 
! Отговори
До Укро феновете преди 11 месеца
Кой има интерес да взриви язовира който водоснабдява Крим и АЕЦ Запорожие и да наводни левият по нисък бряг на Днепър който е руски ? Въпрос със повишена трудност ли е това ? Помислете ?
17
10
 
18
 
! Отговори
Тия вече за зевзеци преди 11 месеца
ни взимат. А тоя Арестович и малките деца не му се връзват вече
16
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз имах доста приятели от Киев години преди войната и никога не сме говорили колко мразят руснаците или нещо такова. Това се случи сега под влияние на запада. Съвсем не ги бригаше кои руснаци, кои казаци, кои латвийци, ама запада с неговата пропаганда ги направи луди и вече не е така, уви. Народите не се понасят, а са живяли чудесно с години. Това им казвам, а те се пенявят-
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До ФАШИСТКАТА ХУНТАОръжията бяха от другата страна обаче, от страната на господарите ти.
14
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само и единствено укрите имат полза от взривяването на стената.
13
12
 
16
 
! Отговори
АРЕСТУВАЙТЕ преди 11 месеца
АРЕСТОВИЧ
12
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Арестович кога ще научи украински ??? Нали е за Украйна що поне не научи украински език ??? Зеленски е плащал за уроци по украински . Сам си го призна . Нали почна да бачка на бензиностанция що не си гледа бензина ? Не е като да вземаш грандове и държавна заплата май ???
11
17
 
19
 
! Отговори
ФАШИСТКАТА ХУНТА преди 11 месеца
В КИЕВ, Е НЕЗАКОННА, ЗАЩОТО Е НАСЛЕДНИК НА ВЪОРЪЖЕНИЯ МАЙДАН