Не е ясно къде се намира Навални, бил е преместен

Той беше осъден на още 19 години затвор
Обновена: 11 дек 2023 20:30 | 11 дек 2023 17:08, Нели Христова
11
Не е ясно къде се намира Навални, бил е преместен
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен политик Алексей Навални е бил преместен от наказателна колония ИК-6 във Владимировска област и не е ясно къде се намира в момента, съобщиха днес негови сътрудници в социалната медийна платформа „Екс“, предаде Ройтерс.

Сътрудниците на Навални очакваха вероятното му прехвърляне в затвор с по-строг режим, след като през август той беше осъден на още 19 години затвор, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Баба Радка преди 5 месеца
В родилното е. Ще ражда.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Берлинският пациент е бил преместен от наказателната колония ИК-6 във Владимировска област, която е прекалено близко до Москва. Русия разполага с доста на брой наказателни колонии на хиляди километри от жилищата на столичните адвокати.
4
2
 
3
 
! Отговори
анонимен64264 преди 5 месеца
абе продажна медия ,поне вие трябваше да вмъкнете един ред в страниците си за 10 декември 1877г. тогава пада е освободен плевен,за политиците е ясно,че те него знаят това,ако питате пеевски за рождения ден на некрофила байдън или дрогата зеленски ще ви каже,както и за националните им празници,но за нашата история са пас,така е нали са на хранилка *** гнусни,ама вие ,срам и позор и после дайте да сменим 3 март,еми хайде да го съчетаеме с праника на сащ или украйна,срам и позор от вас,роби
3
1
 
1
 
! Отговори
и ние преди 5 месеца
си го преместихме!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Роитерс казва че избягал ;) Той там у студа де ши бяга ?
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма Никакво значение за нас,във всеки момент,къде се намира и какво "прави" един Затворник,без значение в кой затвор и в коя държава е всеки,щом е попаднал в затвора! Аз спя спокойно,и без да знам къде е и какво се Случва с този Затворник!