Украйна чака нова военна помощ, ожесточените сблъсъци продължават

Зеленски: В Русия не трябва да си правят илюзии, че ще успеят
529
Украйна чака нова военна помощ, ожесточените сблъсъци продължават
Снимка: БГНЕС

През изминалото денонощие на фронтовата линия в Украйна е имало над 100 ожесточени бойни сблъсъка, каза президентът на страната Володимир Зеленски, предаде БНР.

Най-тежки са били те в Авдеевка, посока Маринка - Красногоровка, Лиман, Сиверск, Купянск и в село Кринки край Херсон, каза Зеленски във вечерното си видеообръщение.

Още по темата


"Нашата устойчивост сега, унищожаването на врага сега е жизненоважно. В Русия не трябва да си правят илюзии, че ще успеят. Благодаря на всеки наш войник, на всички в Украйна, които воюват сега и помагат, за да може нашият народ, нашата държава да победи тази година", посочи украинският лидер.

Той съобщи, че очаква нова отбранителна подкрепа за Украйна. По думите му споразуменията трябва да бъдат подписани този и следващия месец.

С цялата архитектура на гаранции за сигурност ние всъщност възстановяваме системата на международното право, каза Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
402
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разполагането на американските батареи по черноморието дали няма да стрелят по Крим по заповед на американците, Вие как мислите?
401
24
 
7
 
! Отговори
Куку преди 3 месеца
Украйна ще получи всичко,включително и замразените руски пари,Рашка ще получи това което е заслужила-жалко връщане към московските блата и мизерно съществуване.Пуууутин президент миииира!
400
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бандеровците са свършени техния гноm обяви че няма нужда от мобилизация противно на искането на залужни
399
6
 
27
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 3 месеца
Зеля е уволнил Залужни.Един кадърен имаха Укрите и го изгониха, Ха, ха!
398
7
 
42
 
! Отговори
локви кръв преди 3 месеца
и разбити глави на бабички които продават семки на пазара. Целият неделен пазар в Донецк е в кръв, укротерористите убиха със артилерия поне 20 човека. Планирано и целенасочено обстрелваха пазара когато е най-оживен, никакви военни и стратегически цели, единствената цел - да убиват цивилни.
397
3
 
9
 
! Отговори
Иванчо преди 3 месеца
До АнонименСигурно атакуващите Украйна са немци изпокрили се в сибир още от втората световна или техни деца или внуци.
396
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всъщност от езика на мокшвите, Москва означавало *** вода.
395
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докато не се появи Гиркин в Донбас, руски гражданин, там беше спокойно. Моторола,руски гражданин, стреля с рпг по жилищни сгради. Докато москва не си прати главорезите, хората живяха спокойно. Ще е интересно да чуем какво мислят домбасци сега. Живеят при ужасни условия, няма работа, защото руснаците ги смятат за втори сорт хора. И мъжкото население беше утилизирано. Тях първи ги хвърлиха
394
9
 
30
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Малиииии пак нова партида наркотици са доставили при Зельон!
393
7
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
До Христо Христов" ... на руската армия.. " Ице, пак си на няколко ракии ..., "на осранната армия, бе човее"Сполай те, със здраве
392
16
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Пробивите на Русия в Аядеевка не се дължат на жестоки битки, а на факта, че няма кой да брани украинските позиции след колосалните загуби на руската армия... Имаше поне 30000 урки в Авдеевка. Имаше. Факти.
391
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Urimd voikoserna mashino za lapane na ladja ot gepana ta do stana ke serem unashka oda che prudim i smurdinm na mrika oti veche q e stanalo q ne pa ke prudnem
390
17
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Пробивите на Русия в Аядеевка не се дължат на жестоки битки, а на факта, че няма кой да брани украинските позиции след колосалните загуби на руската армия... Имаше поне 30000 урки в Аядеевка. Имаше.
389
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"България не съществува! Който и да излезе победител в тази война, българското царство няма да съществува. За Русия България вече не съществува." - Московски славянски комитет, ръководен от кмета на Москва Н.И.Гучко, 25.09.1915 г.
388
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименТи ли ще ми дирижираш живота и определяш какъв съм аз и какви сме ние? Или самите ние? Разбира се , че сме славяни и се гордеем с това и руснаците също са славяни!
387
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тагарев да грабва чертежите и да отива да сваля руски самолети. Късмет.
386
7
 
23
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 3 месеца
да де, ама това изявление на нарко-нацисткия клоун-резидент всъщност е римейк на тези, които тоа плещеше миналата година преди т.нар. "контранастъпление" на укровермахта,което завърши много зле,още преди да е започнало.Та същото чака и сега укровермахта, който с ускорени темпове се обезврежда.А иначе,украинският *** продължава да тръби,че "нашата държава да победи тази година"...Да де, ама ще победи точно толкова, колкото миналата...Нали още миналата година тоа същият щеше да пие кафе в Крим?
385
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Реанимация на нацизма и нацистки райх, няма да има! Украйна да се прибира в родината си Русия, за да са под контрол тези бесни нацистки хиени и да се успокои и построи тази територия и спре геноцида над славяните, да се подпише и мир, а НАТО да се разтури, каквато им е била договорката от миналото!
384
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименЗащото се провежда дискриминация спрямо руснаците, затова! Затова си награждават техните си хора или руски предатели, а не по реални качества и основания, само още жълти значки не са им сложили на руснаците, все руснаците им "виновни" на тези дърти колонизатори! Руснаците са полезни, те строят, а не рушат, те създават и творят, работливи са, не обичат войни, защото са минавали през този ужас в миналото. А дъртите колониални търтеи, само са ограбвали чуждото!
383
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не ми пука какво си мислиш. Реалният факт е,че не са славяни. В това няма нищо лошо,освен че все се напъват да освобождават "братята" си