Русия с най-големи загуби от началото на войната

Те са над 355 000
3 мар 2024 20:00, Стела Стоянова
473
Русия с най-големи загуби от началото на войната
Снимка БГНЕС, архив

Среднодневните загуби на Русия през февруари достигнаха най-високото си ниво от началото на нахлуването в Украйна, съобщи британското Министерството на отбраната, което използва данни на разузнаването, предаде украинската агенция УНИАН.

Отбелязва се, че руските загуби в убити и ранени през февруари възлизат дневно на 983 души, а общо днес Русия вероятно е загубила над 355 000 убити и ранени в Украйна.

„Увеличаването на средните дневни жертви почти сигурно отразява готовността на Русия за масирани битки и война на изтощение. Макар това да е висока цена за Русия, този подход засилва натиска върху позицията на Украйна на фронтовата линия“, казва се в доклада на разузнаването. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: УкрайнаРусиязагуби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
1
 
8
 
! Отговори
2 преди 2 месеца
видеозаписи, като този път се виждаше прякото действие на танка срещу позициите на ВС на РФ от затворена огнева позиция. Седмица по-късно той беше открит от разузнавачи "ZALA" в посока Авдеевка, където скоро беше унищожен, първо го оставиха без вериги от ПТРК и РПГ, а след това довършен с FPV дрон. ЦЕЛ. 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ реши да използва тази техника, за да сплаши ВС на РФ. Но това е война и тук няма неуязвима техника. Предполага се, че ВСУ имат стара версия на танка без "уранова броня". В противен случай щеше да се наложи да се занимават с него по-дълго. Тази машина
335
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Появата на M1 Abrams. Поражение на бойното поле. ИСТОРИЯ. От момента, в който този танк беше въведен във ВСУ, наблюдаваме "лош пиар". В социалните мрежи има много снимки, на които се движи на някъде и стреля по някъде. Да, наистина Abrams е един от трите най-тежки танка, като на първо място е Меркава Mk.4M. След като този танк започна да се доставя на ВСУ, всички се чудеха в кое направление може да изскочи. По това време най-горещото място беше Запорожие, където ВСУ загуби големи количества чужда техника (M2 Bradley, Leopard 2, Challenger 2). Минаха шест месеца. Отново започнаха да се появяват
334
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бандера сред германците имаше псевдонима Porel - coпoл. През цялата история европейците са смятали украинците за по-ниска класа, хора от второ качество. Но въпреки всичко това, фермерите все още пълзят пред Европа. Невероятни лакеи.
333
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВС на РФ заглушават GPS сигнали в Полша, Швеция и Германия. Според GPSJAM ВС на РФ заглушава нивата на сателитния навигационен сигнал в части от Полша и Швеция. Услугата регистрира смущения в GPS сигнала над по-голямата част от Полша, над Балтийско море и частично над Германия и Швеция. Причината за това може да е комплексът за радиоелектронна борба "Борисоглебск-2", разположен в Калининградска област. Добре е, че по време на ученията на НАТО, военни части не са се загубили в беларуските гори.
332
2
 
1
 
! Отговори
До Щерев преди 2 месеца
А нашите власт имащи за какво те имат умнико?
331
2
 
5
 
! Отговори
007 преди 2 месеца
Вие руснаците не ги мислете имат достатъчно пушечно месо, но виж укрофашагите са на изчерпване.
330
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И ПАК СЛУШАМЕ БЛЕЕНЕТО НА ОФФФЦЕТЕ.
329
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали за това джиджо каза да правят деца, от друга страна ние ще заемем мястото по курортите на руснаците и ще направим такива на всички рускини!
328
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И УШЬОЛ ТРЕТИЙ "АБРАМС" ЗА НЕДЕЛЮ.
327
9
 
14
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 2 месеца
...англичаните пак призовават всички ментално увредени хора да им повярват....Интересно, интересно.....
326
7
 
19
 
! Отговори
Смях преди 2 месеца
А Украйна без жертви , но мобилизира хора на улицата . :)
325
10
 
21
 
! Отговори
Зе Роберто преди 2 месеца
Зеления потник скоро ще влезе в лудницата.
324
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руските войници се хвърлиха, защото дребният ги заплаши.. Няма да учудя ако им е заплашил семействата.
323
6
 
17
 
! Отговори
Петното преди 2 месеца
Белото те умопомрачава.
322
9
 
27
 
! Отговори
Някой преди 2 месеца
Има ли човек, който да вярва на *** английско разузнаване откакто откриха оръжията за масово поразяване на Садам?
321
8
 
15
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Какво става с контранастъплението?!
320
11
 
20
 
! Отговори
Тео преди 2 месеца
Тъжното е, че и от двете страни се крие. А такива хиени като англичаните само наливат масло в огъня с такива статии. В качеството си на какви се обаждат? Украинците крият много повече, защото Зе е обещал по около $500 хиляди на роднини а загиал войник. Но има нюанс - трябва да се докаже. За това и загубите им са "само" 30 000. Всички други не са избити - те са "пропали без вести". Едно е да дадеш $1,5 млрд., друго е 15. А нали и за къща в Египет трябва да има!
319
5
 
9
 
! Отговори
до 357 преди 2 месеца
Добре ги е отсвирил с още 90млрд помощ, *** копейкаджия оакан.
318
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дори и това не е вярно, повечето не ги намират или идентифицират, руските загуби са към 600 000, но може и още.
317
12
 
14
 
! Отговори
Не преди 2 месеца
Е въпроса колко са жертвите от двете страни, а защо загиват тези млади хора?! Бункерния/така наричат Путин руснаците/ се крие, дава интервюта и омайва тези, които му вярват! Дори да анексира половин Украйна, как ще постигне мир в тези земи, като има толкова загинали от двете страни, разрушени са домовете на хората и изобщо цялата инфраструктура! Най- вероятно ще го прави със сила и терор.Но никой човек не иска да живее така и ще има противодействие, което означава, че няма да има мир!