В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: РусияВойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже няма да поканят Зеленски да изнесе прощална реч пред конгреса а как бурно му ръкопляскаха. Ех спомени мили от славни шоу времена.
226
4
 
10
 
! Отговори
ИДЕ РЕД И НА АЛЯСКА преди 1 месец
АНЕКС АНЕКС ФОКУС МОКУС И ОПА НЕМА Я АЛЯСКА :)))
225
3
 
9
 
! Отговори
До 263 преди 1 месец
А ти се преобличаше в женски дрехи и излизаше на магистрала Хемус да събираш от турските тираджии фасове срещу интимни ласки.
224
3
 
4
 
! Отговори
Нисан 310 коня сток преди 1 месец
Нали Америка смаза Германия и спаси света? Това ли е света последните 70 години? Японските коли са от 300-400 коня нагоре, а американските тpoшляли са по 100 коня тия хора виждали ли са резачки?!?
223
2
 
13
 
! Отговори
Ида преди 1 месец
ФАБ 5000 и ФАБ 9000 скоро ще се приземяват в Украйна.Последиците ще са за десетилетия.Западните държави трябва незабавно да спрат войната ,защото загиват хикяди хора заради интереси на техните милиардери.Украйна е стръв а другото са печалбк и грабеж на тази страна именно чрез ,,демолрация".
222
11
 
6
 
! Отговори
Елцин беше преди 1 месец
Много по добър президент от Путин
221
6
 
16
 
! Отговори
Ясно преди 1 месец
На всеки мислещ човек е ясно, че капитулацията на Украйна е неибежна.Независимо какво оръжие им се изпраща загубата на хора ,територии е видимо и път назад няма.Явно западните аналитици не разбраха за пореден път,че с Русия не трябва да се заиграват в ерата на Путин.Елцин им беше удобен защото беше редовно в джаза но с Владимир шега не бива.Жалко за украйнския народ ,защото всичко друго са задкулисни интереси на западните аналитици.
220
17
 
5
 
! Отговори
Источния фронт преди 1 месец
Един русняк се беше облякъл в украинска униформа и претърсваше труповете на своите дрогари и сънародници да им вземе копейките водката часовника и качака.
219
4
 
13
 
! Отговори
Другарят Путин преди 1 месец
Ще преговаряме кога да е официалното закриване на Уродайна! Всички представители на колективния запад ще бъдат поканени да видят какво сътвориха!
218
4
 
4
 
! Отговори
slayer преди 1 месец
значи има надежда схемата на печалбарите от воѝната & господничеството над мирния свят на Украноубиеца Зеленски да свърши...
217
3
 
11
 
! Отговори
Дидо преди 1 месец
Aмерика се подигра с Украйна. Само със статус чета в социалните мрежи не става. Хората започнаха да се усещат че Америка иска да победи Русия без директен сблъсък
216
3
 
2
 
! Отговори
ХайлХитлер преди 1 месец
Шалом
215
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много скоро единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на човеконанавистния бендеро-нацистки киевски режим. Василий Небензя посъветва всички да се подготвят предварително именно по тази тема.
214
3
 
9
 
! Отговори
неп0бедимая преди 1 месец
е такава, единствено в очите на крепостнияМонголоид. Норманите хора/страни я оцениха отдавна.
213
6
 
4
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 1 месец
с конгреси, пленуми и декрети работа не се дЕла...
212
6
 
6
 
! Отговори
путьо късия преди 1 месец
е въздух под налягане....много слабо налягане.
211
3
 
4
 
! Отговори
Ами каза им го Путин преди 1 месец
Мир, но с придобитите/за сега/ 30% от Укрия с кирки и лопапатки с крадени от перални интегралки и неутралитет на каквото остане от Украйна!!!!
210
4
 
6
 
! Отговори
монголоидите опят преди 1 месец
отакували и напредвали по всички фронтове...ти да видиш. Полски Тръмбеж тръпне в очакване вече...две години. Някой пиян от пасольството знае ли дали вече плуват Дунав?
209
2
 
10
 
! Отговори
Мдааа Дааа преди 1 месец
Москва е готова да преговаря, но не и по схеми, "които нямат нищо общо с реалността", заяви руският президент. Зеленски призовава за изтегляне на руските войски от всички окупирани райони на Украйна. Но Путин настоява за мир, при който да бъдат запазени предишните завоевания на Русия, както и превръщането на Украйна в демилитаризирана, неутрална страна, която се отказва от членство в НАТО.
208
7
 
7
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Русия е пределно ясна:всеки един войник,камион или даже тротинетка.Изключение ще направи само за "проходилката" на Байдън.