В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
2
 
4
 
! Отговори
304 преди 1 месец
Що бе кое не вярно
266
4
 
13
 
! Отговори
Pen преди 1 месец
хиахиааих в Русия се надъхвали ! Мисирките списват големи заглавия...Обаче напоследък няма много новини от контра-настъплението на Зеленски.
265
4
 
18
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 месец
Безусловна Капитолация на Укрия е единсъвения им изход. Преди 2 години преговорите щяха да са различни, преди 1 г също. Но вече залозите се вдигнаха.Русия инвестира достатъчно пари и животи в тази война за да иска всичко.Укрите вече нямат съпротивителни сили. Представете си партия шах в която вашия опонент е останал по гол цар и 2 заблудени пешки.Дали ще приемете рими?!?!
264
5
 
6
 
! Отговори
СООЮЗ НЕРУШИМЪЙ преди 1 месец
КЪДЕ Е
263
4
 
2
 
! Отговори
КОЛКО ПРОМИЛА ? преди 1 месец
Подгответе се предварително
262
3
 
5
 
! Отговори
МОКЪР СЪН преди 1 месец
Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
261
3
 
7
 
! Отговори
НЕ ДУМАЙ преди 1 месец
Русия се подиграва с целия колективен запад и то съвсем заслужено. ТИ НЕ СИ МНОГО ДОБРЕ. ТРЯБВА ДА СПРЕШ НЯКОИ ВИДОВЕ ГЪБИ. ПРЕДИЗВИКВАТ ХАЛЮЦИНАЦИ
260
9
 
7
 
! Отговори
:))))))))))))))))))) преди 1 месец
брях брях! То и хилер навремето така приказваше! и как свърши в бункера с куршум в главата! А де се крия путин в момента? :))))))))))))) а путинофилията? :)))))))))))))
259
6
 
17
 
! Отговори
Мосю Густав преди 1 месец
Русия се подиграва с целия колективен запад и то съвсем заслужено.
258
3
 
5
 
! Отговори
ПСИХЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ преди 1 месец
В момента колективния запад умува как С ЯВЕН СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ
257
18
 
6
 
! Отговори
Копейкин преди 1 месец
Е какво му е страшното, ако ни окупира Путин? Ще ни раздадът в ириса и ватенки, ще ядем картофи шест пъти седмично, ще пием самогон от цвекло и няма да се къпем. Тоест ще заприлича м е на тях. Горе главата - вече сме го виждали.
256
17
 
9
 
! Отговори
Този преди 1 месец
Е най-отвратителния "дипломат" когото съм виждал! Визуално много повече прилича на касапин, а съдейки по думите му сигурно е бил такъв в някой предишен живот! Относно "капитулацията" на Украйна, все още е много рано руснаците да потриват ръце. Палачинката бързо се обръща!
255
14
 
5
 
! Отговори
БАХАХАХАХХ преди 1 месец
Жалки пияни старци се събрали на раздумка.
254
6
 
2
 
! Отговори
@ преди 1 месец
Те ако нямат какво да губят, какво ги спира просто да взривят ядрените централи и да не оставят нищо там? Само питам за един приятел.
253
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В момента колективния запад умува как да излезе от крайно неудобното положение в което е изпаднал. А Макарона форсира-и сам воина е воин. Крейзи, крейзи...
252
9
 
19
 
! Отговори
Браво, Василий!!! преди 1 месец
Никакви преговори с тия фашисти и наркомани, само пълна и безусловна капитулация на украинския фашизъм!
251
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия мачка, а тука се занимават с глупости.Байдън и Камерън говорят наизуст глупости, а шпионски скандали тресат Австрия.Ама Австрия не е вече империя да е толкоз важна.Е това е целият медиен балон създаден от евроатлантическия свят.
250
10
 
14
 
! Отговори
Едно доларче на ден преди 1 месец
Толкова е дажбицата на бедните евроатлантически душици които се изсипват под всяка статия да оплюят Русия. Ако са късметлии може да им сипнат и малко ярма в някоя рязана гума пред оградата на Козяк. Да си забнат, да имат сили за плюенето на следващия ден.
249
0
 
1
 
! Отговори
До 300 преди 1 месец
Май някоя друга империя визирате ми се струва! :)
248
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нима фашисткият режим в кремъл ще победи? Ще успеят ли гадовете да превземат Киев?