Престараха се: Асфалт и по релсите на "Стамболийски"

Транспортен хаос по столичния булевард, след като се оказа, че и контактната мрежа на трамваите е дефектна
3 дек 2008 11:26,
132
Престараха се: Асфалт и по релсите на "Стамболийски"
Снимка: Dnes.bg

Тотален транспортен хаос настъпи на откритата от кмета отсечка от "Опълченска" до бул. "Константин Величков" от прясно ремонтирания "Стамболийски".

Оказа, се че трамваите не се движат, защото фирмата, полагала пътната настилка, е сложила асфалт и по трамвайните релси, видя репортер на Dnes.bg.

Екипи от работници с шила в ръце махат асфалта от релсите, за да тръгнат возилата.

Проблемите обаче не свършват дотук, след като новопоставената контактна мрежа за трамваите се оказа дефектна.

В момента три аварийни камиона оправят жиците, докато в същото време потокът от коли по булеварда не секва, а задръстването е кошмарно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз бях на булеварда и видях, че не минават трамваи, а работници чистят релсите с едни шумни машини. дайте дега сериозно, не може единия ден да излезеш и да се биеш по гърдите колко хубав ремонт си направил на 500 метрова отсечка, а на другия ден по нея да не могат да минават трамваи и задръстването да става все по-непоносимо! Да ли се плаща на хора за да пишат срещу Бойко незнам, жалко ще е ако е така. Дали и младите гербери напълно заради убежденията (неясно в какво точно, аз не съм видял програма на ГЕРБ) поплъваха като отвързани онези бланки за уволнение на правитлеството и това незнам, ама крайно вереме е да осъзнаем, че докато не спрем да виждаме с отворени очи събитията, то нещата ще ставата все по-зле и не всяко оплакване ще може да се опрвадае с дадени 10 лева за него. Бойко има място в политиката, и такъв глас е необходим, все пак донякъде е глас народен, но не на такива водещи позиции. Вес пак само с надъхване не става, трябва и работа да се свърши. Поне малко
70
0
 
0
 
! Отговори
Ме хе преди 15 години
Петърчо, градът в центъра, където са задръстванията, съвсем не е тип социалистическа гордост, а е доста по-стар. Не е трудно да се проектира широк път, който да минава около центъра или пък част от главните улици да са еднопосочни. В Кайро например, който е 24 млн души в делничен ден, няма двупосочни улици и се справят
69
0
 
0
 
! Отговори
Tamplier преди 15 години
Няма провокация, няма лъжа. Там живея, релсите с някакви машини около тях режат асфалта, че няма къде да се пъхне външната част на колелото на трамвая. Ама така като се загледах - не знам дали има друг начин да се асфалтира плътно до релсите?!?! Май така е по-добре, плътно асфалт до релсата, и после с една режеща машина се прави един канал 2 см, става доста красиво - нема дупка, нема линия - всичко е на 1 ниво.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Клакьорите от червената генерация си заслужиха паничката храна за днес. Писаха във форума и разкриха истинския облик на ББ. Браво юнаци и юначки, пишете позиви, пишете смс, пишете в чатове и патове, всичко за победата на червените които ще ни превърнат в просяци и емигранти. Щом като има асфалт в релсите това разрешава на станишев и компания да граби и да лъже. А когато през фев.2009 ни спрат още 360 000 000 евра може да се оправдае с "вносната" криза и с доносниците от опозицята.
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди 15 мин. минах от там и няма никакво задръстване. Стига са давали невярна информация.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че грешиш! Па.тката му е поне 40 см! Я виж като крачи как ръката му винаги е в джоба! Да я придържа, че може да се заплете из крачолите му и да го спъне!...Мъж та дрънка!/врели-некипели!/
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето отново прословутата ниска производителност на труда! Само не ми казвайте че работниците са виновни! Защото като кажат по телевизията че заплатите са ни най-ниски защото има ниска производителност, обикновените хора едва ли не трябва да се чувстват виновни за МЪРЗЕЛА на ръководните си кадри и за СКЪПЕРНИЧЕСТВОТО на собствениците за иновации.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА И ИМА МАЛКО УМ В ГЛАВАТА ЩЕ РАЗБЕРЕ ПРОСТАТА ИСТИНА ЗАЩО БГ Е НА ТОЗИ ХАЛ.ПИШЕШТИТЕ ТУК ИМАТ УМ КОЛКОТО ЕДНА КОКОШКА!А ЧЕ ББ Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ Е ЯСНО НА ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН.ФИРМИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛКИ СИ ГИ ИЗБИРА ТОЙ А ТЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО И Е ПОТЕНЦИАЛА.АКО СТАНЕ ПРЕМИЕР..........ЖАЛНА НИ МАЙКА.
63
0
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 15 години
... когато градът е тип "социалистическа гордост". Явно и в най-светлите си мечти, строителите на комунизма не са допускали, че това би означавало всеки да има автомобил. Затова уличките са тесни, паркинги няма, а сградите не са строени с гаражи на по няколко подземни и надземни нива.Та в тази ситуация как един кмет, па бил той съчетание от Айнщайн и Шварценегер да го оправи? Как? Аз ако бях, щях да забраня движението. Тогава улиците щяха да са пусти, въздухът чист, а софианци - с атлетични фигури.Това устройва ли те? Ако да - веднага се кандидатирам за кмет.
62
0
 
0
 
! Отговори
Ме хе преди 15 години
Не мога да разбера какво толкова му харесвате на ББ - да кажем, че е силен и красив, атлетичен, с набола брада, патката му е 25 см, плешив (яко тестостерон), говори бавно и тежко, има добри очи, е.б.ал е 100 000 жени и всичките го искат отново... тва хубаво, ама освен това, трябва и да върши някаква работа, нали затова е там. Що си лислите, че който го храни му плащат. Я кажете нещо хубаво да е направил
61
0
 
0
 
! Отговори
Myleena преди 15 години
Поредната простотия е налице!Съвсем в нещата, при положение че общината се управлява от некадърници и съответно конкурсите се печелят от тоя дето ще напълни най-много джоба на кмета!Писна ми от Супер тъпака Бойко!
60
0
 
0
 
! Отговори
Мухобойко преди 15 години
*** тоз мухобойко голем тъпчо бе! Не можа ли да види, че релсите ги няма? Ама кво му дреме - нали е цоцнал парите от ремонтите, кво му пука, че хората не могат да си хванат трамвая. На тъпоглавите герберасти искам да кажа, колкото и да го защитавате - БиБи е виновен. Той отговаря по закон за тези дейности, и щом някой от подчинените му не си е свършил работата - да му иска оставката). Ако не - да подава свойта оставка. И без това София заприлича на помийна яма откакто е кмет. И преди него си беше 2 милиона, ама се поддържаше. Тоя обаче от крадене няма време да си свърши работата и заприличахме на ***.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
pi4 tezi koito idvat ot provimciqta sa tuk za da rabotqt ne da pravqt zadrustvaniq i drun drun.Tezi hora rabotqt i tikat kakto stolicata taka i stranata na pred za6toto koito raboti pla6ta danuci
58
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 15 години
da znae6 asfaltirani bqha o6te predi 1 sedmica liniite pone v u4astuka okolo konstantin vel4kov i sa imali vreme da go iz4istqt ama kakto kaza nqkoi po dolu lipsva kontrol, a i e vqrno 4e kogato se napravi ne6t onovo vinagi g-n Borisov si prepisva zaslugata,a kogato ne6to ne e nared vse nqkoi mu e vinoven, nemoje taka !!!
57
0
 
0
 
! Отговори
аман от селяни преди 15 години
ами преди 3-4 години не беше такава ***, защото селяните в София не бяха такива пълчища-много *** отговор-София все пак има ограничена площ-не може цяла България да се изсипе тук в мърсотията, ***, старите си трошки и манталитета си на овчари и София да е чиста. Колко от селянчетата, дошли да учат тук се връщат по родните си места всяка година-точно николко!Живеят в мизерни дупки, карат избушени коли с родна регистрация, но са на мама, на тате и на родата гордостта, че са в Софията. Затова не сравнявай София отпреди 3-4 години със сега, не може да става сравнение и от преди 3-4 месеца дори.
56
0
 
0
 
! Отговори
zashto togava преди 15 години
Защо тогава обвиняваме Станишев за спрените еврофондове. Той също не е нито строител, нито месар, нито каквото и да е. За да не се изпълни както трябва един подобен обект инвеститора ( в случая Столична община) не е изпълнила задължението си на инвеститорски контрол. А общинската администрация се управлява както е известно от Бойко Борисов. Така, че твърдението ти 49 е невярно. Но сега ще разберем от Борисов, че виновен е не той, а Станишев, Петър Димитров, разбира се БСП, както и комунистите, които са вдигнали през 1923 година Септемврийското възтание, и които както се знае са виновни за всичко, което ББ не е свършеил!!
55
0
 
0
 
! Отговори
митко преди 15 години
Прочетох повечето коментари и като се замисля май бухтата е прав . Вече се обяснявам защо има толкова много оплюващи коментари.
54
0
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 15 години
Като чете човек форумите остава с впечатлението, че де що има българин не харесва нито ББ нито партията му.А социологическите проучвания от години сочат точно обратното. Особено за ББ.Възниква въпросът: Как става това?Един от малкото възможни отговори е: Организирани групи от висящи по форумите, които трябва да ги пълнят с кал. Схемата е доказано отработена, прилагана и добре известна в Русия, където тези групи следяха да не се говори против Путин.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Петърчо, ами и преди идваха ***. Казвам, че ББ не прави нищо, с което да реши сериозните проблеми на София - трафикът най-вече. Със 100 преасфалтирания, синя зона навсякъде и 500 000 паяка няма как да стане това. Не разбираш ли, че той няма идея какво да направи, седи си в Банкя или по тенис кортовете и едва ли е пътувал от Латинка до орлов мост за почти 30 минути като мен всяка сутрин.. а и това време се увеличава. Още - Витошка и Графа са пешеходни вече, браво, но алтернативи имат ли - не. А строежите за прословутото метро мине не мине и "откраднат" нови 20-30 квадрата от улица или зелена площ - градинките при Паметника и Кристал са вече наполовина, а при ЦУМ половината тротоар е вече улица.
52
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 15 години
Да не е някаква провокация тая статия. Чак пък толкова - да асфалтират травмайната линия ми се вижда прекалено.