Тежка катастрофа до София - един човек загина, дeветима са ранени

Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години
Обновена: 7 сеп 2022 07:10 | 7 сеп 2022 05:46, Елка Василева
142

Снимка: Facebook

Един човек загина, а други девет са ранени при тежка катастрофа близо до Панчарево. Най вероятното причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство.

Инцидентът е станал на пътя между София и Самоков. В района на Панчарево са се ударили общо три автомобила. При удара е загинал един човек, други девет са ранени, предаде БНР.

Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години.

След получаване на сигнала на мястото на инцидента са изпратени общо 9 линейки. Ранените в инцидента са настанени в болниците „Св. Анна“, ИСУЛ и „Пирогов“.

В болница „Св. Анна“ са откарани общо три момичета - на 16,17 и 18 години. Те са и най-тежко пострадалите, едно от тях е в критично състояние. В болница „Пирогов“ са две момчета - на 16 и 18 години, момиче, 44-годишен мъж и 16-годишният му син.

В ИСУЛ е откарано 18-годишно момче.

По първоначална информация шофьорът на една от колите е изгубил управление и се е врязал челно в насрещното в друг автомобил. В него се ударило трето превозно средство.

Заради тежката катастрофа движението по пътя между София и Самоков беше ограничено, осигурен беше обходен маршрут.  На място бяха изпратени екипи на Пътна полиция и пожарната. По  случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Кой ще заплати лечението на тези престъпници? Доокога ще плащаме на наркоманите с купени книжки?
52
0
 
26
 
! Отговори
Состин преди 1 година
Опростачването на младите с турбо, мега, по фолк, чала, мутро и мутресо ,,културата,, ,води до естествният си край.
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
диагноза БМВ, държавата нехае, ние измираме като мухи и жалко за невинните. Държавата умира бавно и славно, днес 6 млн, утре 4 млн.
50
0
 
5
 
! Отговори
А преди 1 година
БМВ? Или няма смисъл да предполагам.
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотията не прощава.
48
0
 
31
 
! Отговори
лошооо преди 1 година
газ, ръчка , чалга , резултат .
47
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо карат така тези хора.... Почти съм сигурен, че ако са били карали по ограничение, е нямало да стане това. Друг въпрос е, че дори да караш с 90 по извънградски път, вечно някой е нервен и ти се лепи за бронята, понеже пречиш. Специално на това шосе аз карам поне с 10 км/ч по-ниско, че на моменти и с още по-ниска скорост. И до всички "пилоти" - спрете да хвърчите и да застрашавате другите! Скъпите коли не ви правят по-специални!
46
1
 
19
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Истината, е че трябва да продължават засилените проверки целогодишно и нарушителите да се наказват справедливо.А до колкото за глобите то би трябвало да бъдат процентни спрямо осигурителните им доходи. Има хора, на които 1000лв глоба им е като все едно бълха ги е ухапала.
45
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой батко се е правил на голям пред децата.Колани едва ли са ползвали
44
3
 
15
 
! Отговори
Sostin преди 1 година
И разбира се BMW...
43
11
 
11
 
! Отговори
глупости преди 1 година
Какво и на марката ? Карам X5 m50d и смея да твърдя, че колата е бърза, стабилна и сигурна. Друг е въпросът, че съм шофьор от 83-та година, а тогава всички знаем как се караха курсовете. А сега инструкторите станаха милионери, сещате се как.
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали КАТ работят , всеки ден съобщават по колко патраули имало или само по магистралите по междуградските и междуселските пътища нема от години никой.По Тошово време на където и да тръгнеш виждаш милиционерска фуражка и ти действа профилактично.
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аман, бре И като забранят марката ще се смени с друга марка и така проблема решава ли се? Запази си глупавите размисли за себе си.
40
8
 
38
 
! Отговори
Аман, бре преди 1 година
Всяка катастрофа с мутро-чалгаджийската марка БМВ. В България БМВ-тата са убили повече хора от руските танкове в Украйна. Тая марка трябва да я забранят със закон за лица под 30г. Или да е максимум до 316i.
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм следовател, ама гледам някакво усукано бмв двувратка, ранените са на по 14-16 години.. дано поне да е имал книжка шофьора. И в нашия квартал по детските площадки се събират такива субекти, но тук поне уличките са тесни и не се силят толкова. Дано им дойде акъла преди да са убили човек.
38
3
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
С МВР-КАТ и без тях положението остава крайно тревожно. Жертвите по пътищата се увеличават. Изказванията на различни ръководители по тези проблеми, остават само като първосигнални реакции. Положението достига критична точка. Пияните, наркозависимите и надеяните са на пътя и с всеки изминат ден се увеличават. Жертвите също! По тази причина трябва да се обяви военно положение по това направление!
37
0
 
30
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Заради такива шофьори вече ме е страх да изляза на пътя.
36
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с водачи, които все бързат, карат рисково. Въобще дивотията се настани яко в обществото. Прилича на трайно установена ниска цивилизованост в много големи размери.
35
8
 
18
 
! Отговори
силно замислЕна преди 1 година
На мен друго ми е интересно, за що патрулката е спряла в зелените площи?
34
3
 
30
 
! Отговори
До 50 преди 1 година
Не богаташки деца. Това са коли за по 2-3 хил. лева взети от някоя моргите в западна Европа. Ама пак имат достатъчно мощност да се претрепят с тях.