Нови в Левски от понеделник

"Работим денонощно, нови очаквайте през другата седмица", заявиха от Герена
10 юни 2012 17:34, Георги Пешев
8
Нови в Левски от понеделник
Иво Тонев все още не е готов със селекцията в Левски. Снимка: Булфото

Трансфери през уикенда в Левски няма да има. Всички на Герена са запретнали ръкави и работят усилено по селекцията, но нови имена се очаква да има през новата седмица.

Това призна спортният директор Иво Тонев, както и финансовият шеф Константин Баждеков. "Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря", заяви Тонев.

За сделки след уикенда призна и Баждеков след сключването на новия спонсорски договор с "М-Тел".

"Всички работят по трансферите, но новини ще има през другата седмица. Селекцията се обсъжда денонощно", заяви Баждеков. През новата седмица Левски започва и подготовката си за новия сезон.

В четвъртък играчите на сините за първи път ще се готвят под ръководството на Илиан Илиев, който желае отборът да е комплектуван именно до 14 юни. Ден по-късно тимът заминава за първия си лагер, който е в Правец до 26 юни.

Юношата на Барселона Тони Калво, на който не бе подновен договорът с Левски, пък е бил освободен от Герена заради постоянните симулации на крилото.

Калво не искал да играе в България след ранното отпадане на Левски от Лига Европа. Испанецът постоянно се правел на контузен и от Герена затова му били шута след края на сезона.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАботата им е да гледат европейското пиейки бира. Непомнят края *** мача щот' са в стойка супермен с глава в чинията с пържени картофки.Егати и селяните са тези крехки неокосени подуенски ливади.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички на Герена са запретнали ръкави и работят усилено по селекцията.....................................ххахахаххахахахахаххахахаххахаха
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак глупости подуенски. Много селски отбор.
3
5
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-евроидиот преди 11 години
ЦСКА е сертифициран ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като . За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.
2
2
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Не е зле да се ограмотиш преди да изказваш мнение.
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Порода "вечната калъфка"!!!!!!!!!!

Спонсорирани публикации