Моят глас е, призна си Тотев за "артисалите" от ГЕРБ

Думите му били извадени от контекста, искал да мотивира хората
Обновена: 23 окт 2013 12:15 | 23 окт 2013 09:21,
85
Моят глас е, призна си Тотев за "артисалите" от ГЕРБ
Иван Тотев. Снимка: Impact Press Group

"Няма съмнение, че това е моят глас", обяви пловдивският кмет Иван Тотев за скандалните записи, които видяха бял свят и на които градоначалникът на партийна сбирка обяснява, че ГЕРБ добре се грижи за своите хора и "постоянно ги прибира, кой откъдето е артисал".

"Когато си в тесен кръг, се чувстваш спокоен да говориш свободно", каза той пред Нова тв, но допълни, че това, което той е казал, е извадено от контекста.

Както Dnes.bg вече писа, от записа стана ясно, че в местната община са назначени над 500 членове и симпатизанти на ГЕРБ. Във ВиК и на летището също се планирало на партийни кадри да им бъдат намерени места.

Още по темата
"Най-нормалното нещо е тези подготвени хора да намерят своята реализация, защото в структурите на ГЕРБ има много качествени хора с езици", каза Тотев и поясни, че на събранието е говорил пред хора, които предстои да бъдат уволнени от управляващите. Целта му била да им даде кураж, че те ще продължат своята професионална реализация.

"Когато си на партийно събрание, трябва да дадеш мотивация и сигурност на хората", настоя кметът.

Иван Тотев обяви, че откакто новата власт е дошла, в града има тотална чистка на ръководни кадри – басейнова дирекция, ВиК, летища и други.

"Нямаме 120 души от ВиК, назначени в общината", категоричен бе той и пресметна, че в структурата работят над 1200 души.

Градоначалникът настоя, че именно от ГЕРБ са изобличили тайната на областния управител Венцислав Каймаканов, че е назначение на ДПС.

В коментар на думите си от записа, че общинарите ще подготвят такива незаконни решения, които той да връща, за да го бламират, Тотев отговори, че има бламиране, но от страна на Каймаканов.

От 171 решения на общинския съвет, които са били законни, областният управител върнал 7, но най-важните – 30-милионен заем за инфраструктурата на града, проект за подземен паркинг и много други.

"Областният управител като цяло е много остро настроен срещу развитието на общината", настоя той.

Кметът заяви още, че благодарение на хората от ГЕРБ и тяхната квалификация управлението на община Пловдив е толкова добро.

Попитан колко души е сменил, откакто е дошъл на власт, той каза, че е сменен целият ръководен персонал.

"Но през последните три месеца имаме тотална чистка на ръководни кадри", обясни той и заяви, че политиката на ГЕРБ никога не била такава, даже партията търпяла критики, че кадри на БСП стоели на ръководни позиции по времето на управлението на ГЕРБ.

В заключение Иван Тотев нарече излизането на записа като абсурдно и се поясни: "Ние не можем да се подслушваме така. В партийни централи, в къщи, в тоалетни записват хора, това не може да продължи така".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още по начина, по който дойде на власт с фалшификация на изборите, беше ясно колко е кадърен и каква е целта на назначението. Има ли учудени?
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тотев с натиска си общината да излезе от фонда за летище Пловдив е причина единствената и нискотарифна,тоест достъпна за българина, авиокомпания да прекъсва полетите си до града. Уникален кмет - къде другаде по света кмет твърди, че градът му няма нужда от летище, защото имало такова другаде в страната? Отряза възможността на хиляди българи срещу 30 евро да летят до сърцето на Европа и пътя на европейците до Пловдив. По-голяма поразия никой друг не е правил на града.
70
0
 
3
 
! Отговори
stoian79 преди 10 години
TOTEV-OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA OT EDIN PLOVDIVCHANIN.TOTEV AKO NE PODADE OSTAVKA MOJE DA SE SABUDI SZAPALENI AUDI Q7,''SKROMNA''KASHTA I MOJE BI HOTEL IMPERIAL.
69
0
 
8
 
! Отговори
Stan преди 10 години
Значи е нормалнощом си от ГЕРБ да си спредимство за работа даже да е задължително... Тези глупусти до сега само тиквата си позволяваше да ги дрънка
68
0
 
5
 
! Отговори
До МУНЮ преди 10 години
Муню си, да. Личи ти от светлинни години (да те светна - това е мярка за разстояние). Как можа в няколко жалки реда А. Да напишеш толкова глупости Б. Да допуснеш толкова грешки В. Да не оставиш никакво съмнение кой ти плаща ракийката и кебапчетата, *** шизоиден?
67
10
 
7
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Никакво сравнение не може да става между ГЕРБ и партиите от тройната мафия. Съвсем близко до акъла е, че нормален професионалист и с българско самосъзнание не може да бъде привърженик на леви партии, проводници на чужди интереси.
66
3
 
6
 
! Отговори
до 59 преди 10 години
Какъв кореняк, че не разбрах!? Пловдив за съжаление е една развалина, болно ми е да го кажа, защото аз също съм част от него. Заплатите в Пловдив са на стандарта на 40-50 хилядно градче, парковете са разруха, малки улици без асфалт, ВиК мрежата разруха, саниране - много лошо равнище, училища - има такива които ще се разпаднат всеки момент, бизнеса - всеки на всеки дължи и никой няма пари, болници - скръб, безконтролност в "цветните" квартали. Някакъв кошмар е с този лигльо като "кмет".
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е драги зрители.Да ,зрители.Властта си е власт.Едни си мислят,че избират а други се правят,че са избрани,като добре знаят,че са назначени или са си купили поста.Всеки се бори за нея(властта) и я използва в собствен интерес като играе своята си роля или тази отредена от опекуна му,но винаги за облагодетелстване.Така е по "стар народен"обичай-било е,Е и ще бъде.Ние винаги се цакаме един друг,чакаме месията,другите са ни виновни.Каквото си дробим това и сърбаме.Записите били незаконни,съдържанието било извън контекста,било в тесен кръг и говорел свободно,значи вярно.И какво от това?
64
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
Да се погледне , какво става и в Община "Родопи" /намира се също в Пловдив/!
63
4
 
19
 
! Отговори
муню преди 10 години
Посирането е пълно!Всички помним как стана кмет тоя.Не може да се очаква да управлява Пловдив по друг начин.Ха да видим сега къде е гражданската съвест майнинска и колко ще излязат да протестират безплатно.Жалкото е че по примера на Тотев вчера и парламента прие абсюлютно незаконен мораториум та да може Конситуционния съд да излезе виновен.Същия тоз съд назначен от ГЕРБ и сега анатемосън като кумунистически.Да ама тяхната работа е да тълкуват конституцията а правото не е разтегливо понятие .
62
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО-Цветанов, Цветанов.,пак се осрахме.
61
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ваньо е голям професионалист и експерт. Няма как да не е такъв все пак е от ГЕРБ - Европейка Партия за развитие на Бойко.Ваньо е прекалено скромен човек и си мисли, че гласът от записа е негов. Според мен това не е неговият глас. Това е някаква манипулация на Станишеф.Само ГЕРБ! Мачкай Бойко! Победа!
60
4
 
31
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Е ,т'ва си е баш новина:Когато си на партийно събрание, трябва да дадеш мотивация и сигурност на хората", настоя кметът.И си приютява гербери както, квачката милите пиленца.***, мамините пиленца били куци,слепи и недъгави няма значение.Е най-добре ще е някъде в река Марица да ги потопим за Коледа или Нова година.Така де , без такива убавци.
59
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който мисли, че една коалиция с ДПС е по-добра за БЪЛГАРИЯ не е българин.Или е заблуден. Като не ви отърва ГЕРБ - БСП и ДПС ли мислите, че са загрижени за вас?Наивно. А това са единствените варианти в момента. Който ви каже, че има друг ви лъже или не може да прецени ситуацията.
58
8
 
29
 
! Отговори
az- преди 10 години
Тъй де, те от ПП ГРОБ са все едни умни, все едни кадърни, а с езиците са много добри - особено оная Бончевата от енергото :)
57
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя Иванчо по този начин си построи и х-л Империал.що не го питат откъде взе паричките.
56
15
 
13
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
аз до сега не съм видял един пловдивчанин да се оплаче от кмета. (с изключение на един, които се оплакваше за някакъв паркинг)Но пък доста хора незнайно от къде му искат оставката.Нали пловдивчани са си са го избрали? Да си го свалят, ако не са доволни от него!Знаят къде е общината. Вие какво им се бъркате?
55
9
 
27
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Такива *** като пловдивския кмет трябва да бъдат разобличавани и изритвани при учителите си ББ и ЦЦ!
54
33
 
13
 
! Отговори
s2000 преди 10 години
Един хубав кмет си намерихме в Пловдив и комунистическите *** искат да го окепазят. Пък и аз съм "за" Каймаканов да изхвърчи от поста си!! Какъвто и да е начина да го свалят
53
4
 
33
 
! Отговори
iАнонимен преди 10 години
Според Тотев не е лошо това което говори , а това че се подслушва !"Не можело така " Никога няма да се оправят наглите политици. Европейската практика за по-дребни прегрешения е ОСТАВКА !!!!