Засякоха джигит, летял със 178 км/ч по пътя

"Рекордьорът" се оправдал, че отивал на сватба
Обновена: 22 яну 2014 14:02 | 22 яну 2014 11:35, Камелия Цветанова
38
Засякоха джигит, летял със 178 км/ч по пътя
Снимка: Булфото, архив

Най-високата скорост на автонарушител, засечена в Плевен от камера на "Пътна полиция" за 2013 г., е 178 км/ч. Това съобщи главен инспектор Йордан Дундаков, началник на сектора в Областната дирекция на МВР в Плевен, цитиран от БТА.

"Рекордьорът" се оправдал пред полицаите, че отивал на сватба, но се наложило да се върне за нещо необходимо за тържеството.

В посока Плевен-Долна Митрополия той вдигнал 178 км/ч на прав участък на бул. "Георги Кочев", а на връщане - 124 км/ч.

Общо в региона на Плевен камерите са заснели 48 хиляди нарушители на скоростта по пътищата през миналата година - 30 хиляди от снимките са на стационарната камера на международния път София-Русе при "Метро", а 18 хиляди - от шест мобилни камери, монтирани в автомобили.

На нарушителите са издадени до момента 35 хиляди електронни фиша, уточни главен инспектор Дундаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 10 години
178 км-ч не е много висока скорост за прав път.50 хиляди снимки средно по 200 лева си е милион във фонд Безопасност на движението.Като добавим и глобичките за алкохол,неправилно паркиране,катастрофи пътищата трябва да по хубави от немските но не са.Като се има в предвид,че има равни и по равни пред закона трафикът няма да е безопасен,докато има НСО,Депутати,Дипломатии,Кметове и Пишман богаташи със сини буркани дето за тях няма правила.Бог да ни пази.
31
1
 
2
 
! Отговори
сектор Кабул преди 10 години
До XXLНа мястото на полицая щях да ти сваля гащите, и да ти скъсам *** от ***, *** булгаристанско и комплексирано...
30
0
 
1
 
! Отговори
barbarosko преди 10 години
Нека да кажат каква е събираемоста на тези глоби. Лесно е да глобиш нарушителя, но трудно е да го накараш да си плати.
29
0
 
3
 
! Отговори
бай Шъ преди 10 години
още утре да пратят една бригада да разкопае въпросния участък , "без причина ,просто така ..." та да го видя смелчагата с колко ще мине
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук има някакво объркване, дано Плевенчани да помогнат.Пътя, ако е София-Русе, то той минава над Плевен. Викаме му "Мидхад Паша" в Северна България. Камерата там се намира на разклона за "Метро", само че в храсталака от ляво (ако идвате от София). Та ако тази камера го е снимала, то това си е извън градско - там лимита е 90 (освен ако не са заболи някое 60 в последните 2 месеца, откакто не съм минавал). Пътя е прав и хубав, от там започва отсечка, където спокойно може да се кара със 120.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на пича, дето е оцелял след това :)
26
0
 
5
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Гадно стана с тия камери но и те не пречат на любителите на адреналина ..;)) Взимам"латерната"за пръскана мазилка...пълна с кал и нахвърлям дебело по номерата и гАС..;)) Кво да се прави сезона е кален и прашен ;)) После почва листопада и така ...ACAB
25
0
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Епа добре, че не се е връщал от сватба, че да не стане сакатлък.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МИГ 29 е офроуд, подкрепям 24 т.е себе си!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 24остави това ауди - ти да видиш какво прави МиГ 29 :)
22
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХХLЕвала брат! Ауди е марката. Другите все едно, че са спрели.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ул.Георги Кочев е доста дълга - започва от входа на Плевен от към Гривица , минава покрай болницата , през индустрията и излиза на околовръстното при КАТ. Тоя е ходил до Долна Митрополия - това означава , че най-вероятно се е изрязал в индустриална зона (еднопосочно, право с нов асвалт) , което пък си е в населено място. Надявам се да го направят пешеходец най-малко година.
20
15
 
6
 
! Отговори
Пипи преди 10 години
И к'во като е карал толкова бързо? Да е убил някого, да е ранил някого или поне да се е оплакал някой, че е претърпял неимуществени вреди? Карането с над 100 км/час означава, че скоростта е безопасна за участъка и не трябва да има ограничение.
19
3
 
15
 
! Отговори
166 преди 10 години
До XXLГордееш ли се с това,потенциални убиецо...???
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....на бул. "Георги Кочев", Това означава 128 км/ч над допустимото.
17
27
 
7
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Точно там на "Метро" един случай имам с пЛевинскити милиционери....Преди 8год. бех млад и бърз и карах велика бегачка RS4-2.7 bi-turbo...пипната с турбини от 4.2 и паулърЪт и бе около 360 кончета ;)) Като минах покрай засадата с около 230-240км/ч и единия направо му падна шапката...те газ на буркан след мен и около разклона за Долна Мит. реших да им поспра ;)) Оказа се,че изобщо радара не ме е хванал по техни думи и така,но сега там е една от най-гадните камери в БГ...
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако го глобят няколко хиляди лева, конфискуват му джипа и го лишът от право да шофира за дълъг период от време дали другият път ще кара така? Защото такива дето са се самозабравили и забравят, че там някъде има Господ и че няма нищо безнаказано, трябва да се почернят семейства и невинни хора да страдат заради нечий егоизъм. Проспериращите държави са държавите в които има правила и тези правила се спазват и закона не те заобикаля само, защото си еди кой си.
15
2
 
15
 
! Отговори
Нека да се.... преди 10 години
...спомене,къде и при какво ограничение е тази скорост! А иначе 178км/ч е множко дори и за нашите магистрали! Ако е в градски условия-това е престъпление,което трябва да се квалифицира като опит за убийство,задължително ефективен затвор(както в много развити страни и САЩ),солена глоба,поне 5 години пешеходна практика и явяване на проверочен изпит след нея!... В интерес на истината,много ограничения на скоростта,не отговарят на съвременото със
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
178 в града трябва да се отбележи.
13
1
 
30
 
! Отговори
Киро преди 10 години
И сега ще му вземат ли книжката на тоя ***? Глобата платил ли си е? Проблема е, че всеки си мисли, че ще му се размине. И така.