Днес е поклонението пред Димчо Михалевски

То ще е по обед в църквата "Св. Георги" в Кърджали
19 фев 2014 08:24,
47
Днес е поклонението пред Димчо Михалевски
Димчо Михалевски. Снимка: БСП

В църквата "Св. Георги" в Кърджали днес от 12.00 ч. До 15.00 ч. ще е поклонението пред тленните останки на народния представител от левицата Димчо Михалевски.

Депутатът почина вчера, след като изкара месеци наред в болница заради пневмония.

Още по темата

От септември се е разболял, а в началото на годината е заминал в чужбина да се лекува.

Роденият през 1965 г. Михалевски е втори мандат депутат от Коалиция за България.

Бил е и зам.-кмет на Кърджали в периода 2002-2003 година. През 2004 година е изпълнителен директор в собствената си фирма - "СД Лайтинг", а малко по-късно става член на Висшия съвет на БСП.

През 2005 година става заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на Сергей Станишев.

В 40-то Народно събрание Димчо Михалевски беше председател на парламентарната комисия по регионална политика и местно самоуправление.

Поклон пред паметта му!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парламентарната група на БСП днес сутринта е получила SMS от Димчо Михалевски:"Тук е адски горешто! С нетърпение очаквам да дойдете при мен, другари"
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано да е отишъл в един по-добър свят! Мир на праха му!
36
1
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
За починалият-нищо.Но за пореден път тези дето преди 10-ти ноември не даваха на хората да влизат в църквите ще влязат в църква и ще се кръстят!За пореден път ще лицемерстват!Докога??????????????
35
2
 
3
 
! Отговори
ss-waffen преди 10 години
Смятам, че се преувеличава вече с погребението на комуниста-атеист, та чак всички дружно заминали за Кърджали. Днес е преклонението пред един, единствен и той се казва Васил Левски.
34
6
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Това е правилното решение на парламента ! Трябва да се почете паметта на Димчо Михалевски .. А на герберските драскачи ще кажа колкото и да ви плащат сега не е момента да обиждате Бсп или да се радвате за смъртта на червения депутат ...
33
6
 
10
 
! Отговори
Мимоза преди 10 години
Онемях! Смаяна съм от огромната злоба в коментарите на повечето хора! Все пак е починал млад човек, нечий син, баща , съпруг!!! Бог да го прости.Какво ви става, бе хора!?
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той беше свързан с Батко и Братко,заради него спряха пари по европейска програма.Колкото и да се опитвам да си спомня нещо добро за него,не мога. Изглежда това е единственият начин да се отървем от БСП.
31
11
 
5
 
! Отговори
Maks преди 10 години
Каква хубава новина, радвам се :-) Един *** по-малко . Пожелавам същото за останалите 239 !
30
4
 
2
 
! Отговори
Янко преди 10 години
До ИцоИцо, бъркаш в димензиите - в България БСП и избила около един милиард души, и то - все интелигенти. Бъркаш БСП с БКП, както други неграмотници бъркат БКП с БРП/к/. Какво да ги правиш - акъл не се набутва в глава. Или го имаш и го развиваш, или си вакуум...Поклон пред паметта на Димчо Михалевски!
29
1
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Ами хайде кажете, кой е отговорен, че сме озлобени, че тънем в мизерия, че всеки що годе интелигентен емигрира, че живеем като скотове, че правораздаването не дава елементарно приличие, а за справедливост да не говорим, че образованието не струва, че здравеопазването се е превърнало в доене по клинични пътеки, че медиите са инструмент за обществено манипулиране.Кажете кой!Каквото си е послал, на такова е легнал!И кучето като го държиш гладно и го мачкаш постоянно, се озлобява.
28
4
 
5
 
! Отговори
реалиста преди 10 години
Вече няма комунисти, има мафиоти, които не зачитат род и родина. Дано се е осъзнал и покял за греховете си на време...
27
3
 
7
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
А защо се е лекувал в чужбина,а не при личния си лекар.Ковчег джобове няма нали.Човек,дори и добре да живее умира....... Как хубаво звучи само Два кубика пръст и кръст ако заслужава.Един комунист по малко Амин.Катърландия ще скърби за него.
26
7
 
5
 
! Отговори
Him преди 10 години
Нека се пече в ада мръсния комунист
25
3
 
13
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Поклонение се и му благодарете за водното огледало в Кърджали и за огромните кражби които и нашите внуци ще връщат
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари защо в църква а не в партиен дом на БСП
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изверги, вие не сте хора... толкова много мразите себе си, а прехвърляте омразата си на други. Какво виждате като се погледнете в огледалото ааа, едни жалки *** - кой ***, кой ***, но еднакво много ***, античовеци, антихристияни и всичко анти.
22
10
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
Не знам нищо за него. Чувал съм добри неща за него. Но БСП е терористична организация, избила стотици хиляди без да кажа дори едно "сори". В този смисъл не виждам какво едни свестен човек, ако наистина е такъв би правил В една терористична организация.
21
4
 
7
 
! Отговори
Кърджалиец преди 10 години
... Другия "депутат" на БСП от Кърджали - Другарят Милко Багдасаров е същия далавераджия на високо ниво :) Само дето е доста по- усмихнат и земен от високомерния и надменен Михалевски... с което привлича доста повече положителна енергия и одобрителни гласове в своя полза , а и НЕ може да му се отрече , че се грижи идеално за училището си - "П. Р. СЛАВЕЙКОВ"!!! .........
20
5
 
16
 
! Отговори
Не трол преди 10 години
Айде стига сте го хвалили народния изедник.От къде стана милионер.Няма да цитирам как се подменяше уличното осветление на десетки общини точно с лампи произведени в неговата фирма без конкурс.Това си е мафиотска схема изяла хляба на десетки семейства и източени общини.Дано е в АДА!
19
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЖАЛКО МЛАД ЧОВЕК , ПОЧИВАЙ В МИР