Самоубиец се хвърли пред влак на жп прелез в Благоевград

Като по чудо няма опасност за живота му
Обновена: 28 апр 2014 13:58 | 28 апр 2014 13:43, Камелия Цветанова
29
Самоубиец се хвърли пред влак на жп прелез в Благоевград
Снимка: Булфото

Мъж на около 90 години е направил опит за самоубийство като се хвърли пред влак. Машинистът обаче го е  забелязал на релсите и е успял да спре аварийно.

Инцидентът е станал малко след 11:00 часа на прелеза при "Зърнени храни", съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Пострадалият е транспортиран в Спешен център-Благоевград.

Състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота му, съобщиха от пресцентъра на благоевградската болница, където е настанен пострадалият.

Той е с охлузвания и нараняване на левия глезен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
55 преди 10 години
Не,не е вярно ! Това е пропаганда ! При тоя просперитет на пенсиите !
20
2
 
1
 
! Отговори
Daf преди 10 години
E shto triete komentari, nali imame SVOBODA NA SLOVOTO, NALI DRAPAHTE. ZA DEMOJRACIA, A IAJTE SEGA DEMOKRACIA. V HLADILNIKA NE VLIZA DEMOKRACIQTA.
19
0
 
7
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
Защо винаги разни *** търсят политическа връзка в такива битови инциденти? Чета коментарите и не намирам думи...
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е верно, че е на 90 години, ама да се хвърли пред влака и машиниста да успее да реагира, с това направо доказахте теорията на Айнщайн за относителността на времето и пространството. Евала
17
0
 
11
 
! Отговори
hhh преди 10 години
Ей, т'ва журналята сте страшна работа значи!!! От къде го измислихте тоя самоубиец бе? Човека се е спънал при пресичането на релсите и панически е започнал да пълзи настрани, за да не го прегази влака. Има счупена подбедрица и премазани пръсти и пета. Машиниста е видял, че дядото се опитва да изпълзи настрани и е спрял доколкото е възможно, но го е закачил. А вие веднага изкарахте стареца самоубиец. Страшни сте!
16
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Нинджа!
15
2
 
3
 
! Отговори
sofeto преди 10 години
При Боко се палеха, при "гея, бея и злодея" се хвърлят под влакове. Разлика само в начина.
14
3
 
3
 
! Отговори
Daf преди 10 години
Emi sas sigurnost predi 1989 ne se samoubivaha tolkova hora ot bednost ili samota poneje decata sa bachkatori navan. Kolkoto i da vi e gadno samo s rusia ima budeshte za bulgaria, zashto tolkova gi mrazite ne razbiram, chitatsi li ste, zapadnqci li ste, ne se znaete i vie kvi ste, darvo bez koren, vqtarat shte vi otnese skoro kum novata osmanska imperiq, poddurjana ot usa. Jalko za bulgaria.
13
0
 
27
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
На лекарства си, защото:1. Работиш за 500 лева на месец, въпреки, че си висшист2. Нямаш достъп до качествено здравеопазване3. Ядеш ***, пълни с оцветители, овкусители и консерванти4. Децата ти работят като слуги в Гърция или Испания5. Живееш в стресова среда, гарнирана с *** и чалга...
12
2
 
11
 
! Отговори
Ватман преди 10 години
Може би си е мислил,че Станишев кара влака! Нали Станишев караше трамвай ,защо да не кара и влак? Като има за газене хора ,ще кара влака. Това е правил вече много години - прегази доста милиони българи!
11
0
 
4
 
! Отговори
do 7 преди 10 години
Защо не си вземеш шала, шапката и гащите и кажи на Русия, че САЩ те е еб**! Аман от промити мозъцу и наивници. Приятели ти били. Ти се радвай, че не си ял атомен зарзават от твоите приятели, че мозъкът ти сигурно тотално щеше да е стопен.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига бе, доживял е до 90 и иска да се самоубива...
9
5
 
16
 
! Отговори
74065 преди 10 години
Комунистите са виновни! Виновни са за това, че човека е живял нормално преди 1989 година, а в момента не може да си плаща лекарствата! От хубаво няма да се е метнал под влака, завалията...!
8
4
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
не бееее това е Волен и по прическата си мислят хората че бил на 90 г.
7
1
 
33
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
--Боже боже ! -90 г човек да иска да се самоубие - Това може да се случи само тук в БГ - ами те му остават броени дни ,,, ама горкият сигурно се е измъчил от глад последните 25 г след хубавото БГ пенсиониране !! Гадост е тази държава !!
6
1
 
37
 
! Отговори
GoodNews преди 10 години
Браво на машиниста! Ето това е геройство - да успее да спре тежката тонове влакова машина навреме и да спаси човешки живот! Често самоубийците взимат спонтанно решение да приключат живота си в отчайващ за тях момент, но ако оцелеят - премислят и съжаляват за постъпката си и спасяването на живота им е "втори шанс". След черната серия от новини за нелепата или насилствена смърт на деца и млади хора, тази наистина е добра новина за спасен човешки живот.
5
26
 
14
 
! Отговори
преди 10 години
Западните ценности ни докараха до тук. Единствения ни приятел беше СССР!
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкият дядо.. кой знае как преживява..
3
6
 
23
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
чАКАЙТЕ И ВИЕ ДА СТАНЕТЕ НА 90 ГОДИНИ ТА ДА ВИДИТЕ КОЛКО ЩЕ СТЕ У РЕД С ГЛАВАТА!!1АЛЦХАЙМЕРИ, ДИАБЕТИ, МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА, ПАРКИНСОН И ОЩЕ ЕДИН КУП ДРУГИ :D
2
6
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
АМИ !!!НА 90 ГОДИНИ ТОЙ Е БИЛ ДОН КИХОТ И СЕ Е БИЕЛ СЪС ЗВЯРА :D