Ужасът, който потопи България

Вижте кадри от бедствието, което сполетя страната
20 юни 2014 19:58, Красимир Ангелов
155

Варна, квартал Аспарухово. Снимка: Impact Press Group

Изключително тежка остава обстановката в областите Варна, Добрич и Велико Търново след проливните дъждове.

По последни официални данни жертвите на стихията във варненския квартал „Аспарухово” са 10, потвърдена е информацията и за един загинал на територията на област Добрич.

В градовете Дебелец и Килифарево обстановката също е тревожна, като има залети дворове и наводнени къщи.

Проходът на републиката (Хаинбоаз) също пострада сериозно, след като огромна вълна буквално е отнесла част от пътя във великотърновска област. В момента той се разчиства, като по неофициална информация може да остане затворен до края на лятото.

Към този момент до възстановяване на движението шофьорите на тежкотоварни автомобили, пътуващи от Северна към Южна България, трябва да преминават през прохода Шипка. Тежкият трафик от Южна към Северна България е насочен през Ришкия и Котленския проход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Напиши коментар Коментари
54
9
 
7
 
! Отговори
LAST OTTOMAN^S преди 9 години
tia betsviya kogato stavase v Turcia vie naglite bulgari samo se smeehte,sega e nas red da se smeeem he he he
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
a zashto cunami ne potomi hilqdite hoteli na mutri i politici, ami pak nai-bednite se otne i malkoto , koeto imat??? taq priroda raboti v polza na nezakonno zabogatelite v taq darjava!!!
52
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
Това се получава защото определени хора не са си свършили работата.
51
1
 
10
 
! Отговори
Александър преди 9 години
А за пострадалите от селата пари ще могат ли да се даряват? Или пак един голям *** за тях...
50
12
 
15
 
! Отговори
писател преди 9 години
Интересно, че простия та чак *** позитаннски *** определя Б.Борисов и неговите почитатели като безмозъчни. А как ще определи крадливия Станишко и неговите почитатели , сигурно като много мозъчни ***.
49
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не обръщайте внимание на пълзящите герберски тролчета те са също безмозъщни като своя лидер мухобойко.Нека тези които имат сърца да пуснат DMS Varna на 17777.Нека тези пари от есемесите да отидат за пострадалите варненци от наводнението.
48
11
 
15
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 9 години
Каквото и да си говорим това престъпно правителство не става за нищо. Когато имаше наводнение в с. Бисер веднага там заминаха Б.Борисов и Ц.Цветанов. След това се възтанови селото с нови къщи включително и с дарения от ГЕРБ. Сега гледайте какво става-нищо но от сърце. Просто докато тези престъпни партии БСП-ДПС-Атака са на власт нищо добро не ни чака.
47
9
 
8
 
! Отговори
Истина и Само Истина преди 9 години
Братя и Сестри мои крият гадовете държавата е фалирала и вече не знаят кво да правят.... Само глупости по телевизията говорят ама ние не сме баламурняци!!! Да фалира най-голямата банка в България значи ще се получи ефекта на доминото..... Запасявайте се с патрони, оръжие ножове че след дни ще са животоспасяващи!!!! Лъжат държавата е фалирала никакви избори няма да има а Война и то Страшна и Кървава!!!
46
1
 
20
 
! Отговори
Евгения преди 9 години
И какво,чакаме Бог да се намеси ли?!Къде е Портних,къде е общинската администрация?С извинение,ръцете им в *** ли са?Изобщо,каква е тази нация с волско мислене,която търпи 24 години мизреии,колониализъм,иконимическо робство и липса на елементарни човешки условия?!Ние сме държава от ТРЕТИЯТ СВЯТ!!!Защото се оставихме тези от ПЪРВИЯ да ни превземат!!!Лека им пръст на жертвите!!!!Такава нелепа смърт...
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако такова нещо се се случи в друга държава всичко ще се оправи много бързо
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези министри вместо да се карат не могат ли да се съюзят и да оправят ситуацията по-бързо
43
2
 
22
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Как започват фалити на банки бе?!Да не би БСП да са отново на власт?!:)
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къдеса половината коментари
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Провокацията добре върви
40
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ви пишех да вдигнете глави и вижте небето-ръсят Кемтрейлс - тровят ни-сега видяхте ли резултата Хаарп+Кемтрейлс?Явно вие бяхте заети с облъчването от БНТ,БТВ,НОВа СТАРА,и сие!За вас по важно беше да викате Герб,БСП,ДПС,БАрека чака рака!!!Събудете се,да идва АТАКА на власт че България вече загива!
39
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ства със партньорите ни от ес ?няма ли да ни помогнат хахаха,къде е европейската солидарност ? НАЛИ МНОГО СЕ ФУКАМЕ ЧЕ СА НИ партньори,КОЯ ЗАПАДНА МЕДИЯ ОТРАЗИ ВАРВАРСКИЯТ АКТ НА САЩ ? НА СЕДМИ ЮЛИ КАТО ДОЙДЕ ЛАВРОВ ДА ЧАКАМЕ ЛИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ? КАЖЕТЕ НА НАРОДА ИСТИНАТA
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябваше да ремонтират и Върбишкия Проход.
37
11
 
16
 
! Отговори
до икономист преди 9 години
Хората в Бисер живеят все още във фургони. Боце откри Прохода на Републиката и той се скапа. Боце построи Ришкия Проход и той е на вълни вече. Сега след затварянето на Прохода на Републиката Ришкия ще е много по натоварен и ще се скапе за една година.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В с. Бисер на всички ли помогнаха? Направиха няколко големи къщи вместо на всички по-малки и парите свършиха. Така е - от голямото повече се краде.
35
3
 
9
 
! Отговори
Пончо преди 9 години
Цял ден дават журналисчета който уж са съпричястни докато се смеят, дано удари така че ващи къщи да паднат заедно с офисите ви,тогава ще изглеждате по естествени.България си отива , а се смеят но не виждат че и те си заминават.Закривай.