Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!

Шофьор си натовари в багажника материал
Обновена: 12 мар 2015 14:34 | 12 мар 2015 14:00, Александър Попов
139
Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!
Снимка: Facebook

Има българи, за които наглостта е втора природа. Те живеят на принципа "Келепир, келепир да има!" и са готови на всичко да минат "тънко". Варненец е поредното доказателство за това, но пък други граждани извадиха на показ деянието му.

Клип във Facebook показва как мъж спокойно си товари тротоарни плочи. Кой знае - дали за вилата, дали за облагородяване на градинката на село...

"След решението на кмета на Варна Иван Портних да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи.

Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", пише за случая качилата клипчето Ивелина Бардарова.

Не закъсня и реакцията на кмета на града Иван Портних.

"Потресаваща наглост. Защо? Под номер 611 сме предали на полицията снимките и клиповете с номерата на автомобилите. Настоявам институциите да си свършат работата и да има наказания. Ще Ви информирам за резултатите", обеща градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
на бас че само ще му изземат плочките и нищо друго няма да му се случи!!!
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако откраднеш сто лева- си крадец.Ако откраднеш сто хиляди лева- си професионален крадец.Ако откраднеш сто милиарда- си историческа личност
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете тротоара,понеже друг крадял повече? *** логика,фес.
89
9
 
1
 
! Отговори
ФЕС преди 9 години
Оставете тротоарните плочи, от 25 години вече ограбват нас, а Вие сте се заели с тротоарни плочи! А от клипчето можем да заключим, че не само тъмно синьо- зелените човечета крадат, ами го правят и българите!
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МВР търси ли вече крадливия селски Бай *** от клипа? Как може някой да краде плочки?!
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ахахх ето къде са пейките от парка. Тоя така е дигнал триетажна къща!
86
2
 
14
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Отвратителна наглост , страшното е , че народа започва да превръща кражбите и престъпленията в битовизъм . Когато хората изпростеят , примера който следват е това което виждат , а в България навсякъде се краде , по всички етажи , през еврофондове , където може ....
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям ***.Нямам думии
84
2
 
8
 
! Отговори
кръстоносец преди 9 години
така са ги научили през кумунизма. тогава всички са гледали на държавното като на общо и са крадели с пълни шепи. тоя с нищо не е по-различен от безчет други чичковци и лелки над 40-50 години. че и децата и внуците си възпитават така.
83
3
 
14
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
И какво ще му направят? Всяка кражба на стойност под 500 лева на практика е разрешена. Прокуратурата прекратява всички производства за суми до 500 лв.
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не "има българи", а "всички българи" е правилно.
81
1
 
4
 
! Отговори
eeha преди 9 години
Смятай, мой!
80
1
 
5
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
За * е вземане , за Българина е кражба ....така е и в съда !
79
2
 
5
 
! Отговори
и какво от това преди 9 години
Няма щети за 300 лв,няма дело.
78
1
 
14
 
! Отговори
До 83 преди 9 години
"По-страшното е, че групичка сеирджии снимат това безобразие и не предприемат нищо. Абсолютно безхаберие и страх- това е съвременното общество. Борбените хора винаги успяват, но са малко. Снимачите и зяпачите се оплакват защо са им ниски заплатите. Факт."Това е страшното - мрънкачите, на които постоянно са недоволни, но не предприемат нищо, за да променят положението си. И страничните наблюдатели-никога нищо не правят и винаги искат всичко на готово, но за сметка на това са тъпички и безидейни
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кражба*
76
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе , какно искате "да предприеме" едно момиче/ най-вероятно продавачката / бе , да го набие ли ? За това си има полиция ! Вие сблъсквали ли сте се някога със някой свръх амбициран селянин , дошъл в големия град "да успее", ммм?
75
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То не е бражда, той си бере плочки...
74
3
 
21
 
! Отговори
адвокат преди 9 години
Ако това беше в Западна Европа или най вече в Германия веднага го арестуват и му конфискуват колата . При нас нищо и половина и затова всеки краде. Това е наследството на овчаря бай Тошо .
73
2
 
7
 
! Отговори
ККК преди 9 години
Ударил е бонуса ...трябва и аз да се пооглеждам че хубава работа ще свършат в двора ...имаше пясък скоро натоварих 3 колички ..богата работа хубяв пясък излезе .