Обвиниха мъж от Гоце Делчев за порнография с тийнейджъри

На компютъра му са открити видеофайлове, в които участват непълнолетни
13 авг 2020 14:43, Ния Христова
21
Обвиниха мъж от Гоце Делчев за порнография с тийнейджъри
Снимка: Pixabay

Районна прокуратура - Гоце Делчев е привлякла към наказателна отговорност мъж от града за извършено престъпление по чл. 159, ал. 4 и ал. 6 от НК - разпространение на порнографски материал с лица, които нямат навършени 18 години, съобщават от пресцентъра на обвинението, цитирани от bTV. 

Според данни на прокуратурата в периода от 18 юли 2016 г. до 24 юли 2017 г. в град Гоце Делчев, обвиняемият е разпространявал в интернет порнографски материали до неограничен кръг потребители. За целта мъжът е използвал информационна технология - преносим компютър и програма "еМюл", която е предназначена за обмен на файлове по технологията от точка до точка.
 
Така мъжът е успял да осигури достъп за свалянето на въпросните материали за всички потребители на мрежа. В разпространяваните от него порнографски материали участниците изглеждат като ненавършили 18 години. 
 
Постановлението за привличане е предявено на обвиняемия. Продължава разследването по досъдебното производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
очаквам доказателствата да преценим дали е виновен
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В разпространяваните от него порнографски материали участниците изглеждат като ненавършили 18 години...И аз искам детски, защото мога да раждам! Ха де!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14В торент сайтовете има често фалшиво съдържание което даже може и да е вирус.Реално не винаги се знае какво ще свали човек. Понеже всеки може да качи нещо с името на даден филм пък то да се окаже криптиращ вирус.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако са 12 годишни участниците а изглеждат на 22 значи няма проблем?
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На компютъра му са открити видеофайлове, в които участват непълнолетни"Сайта като пише усещали какви небивалици излизат. Така да обвинявате мъж, защото НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ТОВА СА НЕГОВИ КЛИПОВЕ. Така да слагата ЕТИКЕТ, защото НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕТЕ ТЕХНИЧЕСКАТА МУ ГРАМОТНОСТ.Излиза като "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ"Може да бил хакнат и вкарани клипове в компютара. Миналото пак! Който в неудобен фабрикуваме пресъпление.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е дайте някое видео де. Кви джурналисти сте? Друг път знаете неща дето никой не ги знае, сега нищо...
7
3
 
17
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Участниците изглеждат като ненавьршили -18 г що не се застреляте в тая прокуратура ами ако са навьршили -18 г кво правим как ще изглежда , че задьржате мьж по подозрения че нещо изглежда така ако не е иначе няма ли по важни неща за раследване прокуратурата - и на тия им се плаща от нашите даньци
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Прави саВ България е забранено снимането на порно.В Англия хората ако имат 18 години могат да снимат порно и после да го проват в нета в сайтове като clips4sale
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШибиРибиДоказателствата са файловете на компютъра му. В България разпространяването на порно е назаконно и ако някой сийдва такъв торент то може да си навлече неприятностти.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямаше ли една европейска директива, за логовете на IPS-та и подобни, дето казва, че до 18 месеца всичко се трие?Това е било преди доста повече от 18 месеца. Следователно:- Някой интернет доставчик не си е свършил задълженията и тези данни не могат да бъда ползвани като доказателство в съда. (Малко вероятно)- Прокуратурата е имала тези данни още преди 3 години, но е чакала досега. Вариантите са три:1: Има свидетели.2. Данните са ползвани за изнудване.3. Данните са фалшиви. Кое е?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Прави саВземи едно дилдо и си го наври в пуританския ***, па вземеш се отпуснеш малко.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестърМлъкни бе ...
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"участниците изглеждат като ненавършили 18 години"? Това е малко несериозно твърдение, явно не става дума за малолетни, а за млади хора? И НЕ защитавам педофилски записи, но преди години имаше в Америка подобен скандал с 25-26 годишна порно звезда, която "не изглеждаше" като 18 годишна, не знам как се изчислява това изглеждане?