Жертвите от тежката катастрофа вече са четири

Инцидентът стана тази нощ на пътя Велико Търново - Русе
16
Жертвите от тежката катастрофа вече са четири
Снимка: БГНЕС

Четири станаха жертвите от тежката катастрофа, станала тази нощ на пътя Велико Търново - Русе, съобщиха от полицията. В катастрофата на място са загинали трима души, а по-късно днес един от деветимата ранени, който беше с тежка черепно-мозъчна травма, е починал в болницата.

Снощи около 02:00 ч. автобус с румънска регистрация, управляван от турски водач, е катастрофирал в участъка между селата Куцина и Поликраище. Ударил се е в спрял край пътя лек автомобил. Пътуващите не са били в колата и от там пострадали няма. В автобуса са пътували общо 25 човека и двама турски водачи. Пробите за алкохол на турските шофьори са отрицателни.

Още по темата
Участъкът все още е затворен за движение, автомобилите се пренасочват през Самоводене, Ресен, Обединение и Полски Тръмбеш. По случая е образувано досъдебно производство.

По информация на прокуратурата, разследването на тежкия пътен инцидент на пътя Велико Търново - Русе ще бъде поето от следователи от Националната следствена служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Внимавайте какви хора стават "свидетели" на ПТП. Може да са поставени лица по принцип го казвам
13
1
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Сигурен ли си? Казаха, че колата е била частично на пътя. Как иначе ще я закачи, ако си е била паркирана напълно в отбивката???
12
0
 
11
 
! Отговори
Ми преди 1 година
В Хърватия - тази сутрин също 11 жертви на автобусна катастрофа със заспал преуморен шофьор с нощен преход. Заспал към 5. 30ч. Ужасно, жалко за хорицата!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
А меее преди 1 година
До А беее Ами тя колата на отбивка е спряла, но гуреливия анадолец спи и кара!
10
3
 
3
 
! Отговори
А беее преди 1 година
КАКВА Е ТАЯ БЕЗОТГОВОРНОСТ ОТ СТРАНА НА СПРЯЛАТА КОЛА С ХОЛАНДСКА РЕГИСТРАЦИЯ?!? ТОЛКОВА ЛИ НЕ Е ИМАЛО ОТБИВКА И ТАМ ДА СПЯТ? ДА СЕ ИЗДИРЯТ , ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА Е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Русе---Варна/// Варна--Русе.. Над 50 леки коли,, някой в колона... Тирове от Турция,, карат си всички, все едно пътя е техен.
8
3
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Днес пътувах извън града. На ограничение с 50 на няколко места главно на мостове и кръстовища шофирах с 50. Всички ме изпреварваха на ограничението. Всички без изключение. Не сме държава а някакъв катун.
7
0
 
6
 
! Отговори
,,Увеличете глобите, преди 1 година
Вие друго не можете , по този начин прехвърляте всичко на хората ,а скапаните и претоварени пътища със нищо не са виновни ! Ама не правете нови пътища поне герб да не се опитва !---това сериозно ! Защото при тях пътища се правят със друга цел !
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НиколайПРАВ СИ! Не само там, на м. Струма, към Маказа същото. Няколко пъти засичам на бензиностанции румънци, преди това правили се на джигити, питам така ли карат в Румъния? Мълчат като ....Спасението в нетърпимостта ни към тях!~!
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки чужденец влизащ в България си кара както иска. Знаят, че няма как и кой да ги санкционира. Защо в Гърция не карат така, нали са същите шофьори.
4
1
 
19
 
! Отговори
Николай преди 1 година
Пътувам Търново-Русе 4 пъти седмично. Намразил съм всичко що е с турска и румънска регистрация. Автобуси, леки коли, камиони - всичките карат изключително бързо, несъобразително, рисковано. Не се притесняват от камери, патрули-те нашите не ги спират, да нямат ядове с превода и документите. Няма лошо ур0дuте да се самоубиват, но да не повличат невинни. Не заслужават помощ, а всячески тормоз - да пътуват през България със страх
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе на Боруш постоянно има скрити в драките т0лупи които дебнат някой дето нарушава скрития в клоните знак 60 надолу из баира...и едни други т0лупи от пътищата с жълта кола постоянно дремят там!
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво по лошо може да е от стар румънски рейс каран от дрогиран и недоспал си космат анадолец хвърчащ със 160 километра в час по тесните български пътища!Логичен завършек!
1
6
 
22
 
! Отговори
Трябва преди 1 година
Да се забранят нощните автобусни превози с пътници.