Български иновации в сферата на технологиите за бита

Иновациите в индустрията от първо лице
1 юни 2017 18:30, Екип на Bloomberg
7
Български иновации в сферата на технологиите за бита
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Уредите за топла вода и тези за отопление на най-енергоемките продукти, които ползват най-много енергия. От друга страна в забързаното ежедневие не всеки има време да си мисли „Дали си изключих уреда?“. Това, което правим, е да създадем уреди, които да спестят това усилие.

Това каза в интервю пред Иван Нончев, излъчено в "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria управителят на "Теси" Жечко Кюркчиев.

"Тези уреди могат да се запознаят с начина ви на живот, колко употребявате съответната топлинна енергия и да ви я предоставят толкова и тогава, когато ви е необходима. И разбира се, имате връзка с тях във всеки един момент, където и да се намирате по света, ако имате нужда от такава връзка", добави още той.

"На базата на тази концепция ние създаваме и вече трета година продаваме първия си продукт, който е електрически конвектор. От януари тази година започнахме да продаваме и електрически бойлер, който на база на концепцията Internet of things (Интернет на нещата), чрез една напълно безплатна апликация, вие може да имате контакт и контрол над продукта си когато искате без значение къде се намирате", разказа Кюркчиев.

Вижте цялото интервю във видеото на Bloomberg TV Bulgaria


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен
Теси е мнооого по-стара марка от Тесла. Неук човеко!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ако е като оня ден се прави на майстор та ме минал заради тъпия приоритет аз да съм тъпия е сега гледаи какще го сработя та от тия номера ще се откаже на то дали е виновно или балдъзата че стана юни почва сезона пет пъти на море и пет на Балкан баце аз кога ще ида от тия и тая година няма е сигурно в лека предпенсионна възраст то на парти нема да ида че слушам Моцарт и не съм в отбора ти пък
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз се чудя кога ще имане радио като витоша в ловеч
3
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Какви иноваций кви пет лева? Плащайте на работниците поне не ни мажете очите с глупости. Ако не ей го ЕС работа бол.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойлерите добре, но да помислят за хората от фирмата си.
1
3
 
3
 
! Отговори
турчин преди 3 години
А турските иновации в областта на анатомията