Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
3
 
! Отговори
до124 преди 12 години
Ти луд ли си?,де си го чел това нещо се бъркаш.Айде учи малко история и тогава коментирай мангусто черна и миризлива
120
3
 
6
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
И е страшно елементарна и проста,ще има да ни се смеят заради тая ***.Най добре да не си утваря *** си плювалник.Позор че се избра да ми представлява тая простачка квичеща ,явно журито е било от глухонеми и *** смс-и
119
4
 
4
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Ами как да не сме на дъното,след като пратихме една *** дето не пее а *** като заклана истиричка.Тя не може да говори добре български,говори на смешен *** диалект.Е поне ще заведе родата си да видят малко свят.Това че избрахме тая *** е позор за нашата държава
118
3
 
0
 
! Отговори
ROMEN EMPIRE преди 12 години
DO 128/ DA ZNAM ISTINATA E GOR4IVA ; NO ISTORIATA E TAKAVA A TOVA 4E RAZLI4NITE NARODI SI PICHAT ISTORII I NA VSEKI 50 GODINI SI GI SMENYAT ZACHTO SA FALCHIFI ISTORII .
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ехоо! каква е тази скандинавка с мароканско-берберски произход ? наште скадинавци на рейсовете и опа ни ги върнахте - и те щяха да са скандинавци - аз предлагам поне да ги наричаме така.
116
8
 
26
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Това си беше ясно като бял ден, че певачката Маринова ще ходи само за масовката. Освен да пее маанета на *** сватби за друго не става. След Елица и Стунджи и Поли, не виждам нещо стойностно да се прави. Наистина ме е яд за Елица и Стунджи, че не се класираха първи. Такова изключително изпълнение заслужаваше. Нито Софи, нито Азис нито Кондьо, нито Стораро или някой от потната, мазна чалгаджийска *** могат да се доближат на по близо от 10 светлинни години до Елица и Стунджи или до Поли.Но какво да се прави такъв ни е матриала както казваше един наш политик ***, мутри, простаци а ла Слави Трифонов и т.н. и т.н.Наистина жалко.И НЕ МЕ ТРИЙТЕ ВИЕ ОТ ДНЕС. БГ Това не е расистко изказване
115
2
 
2
 
! Отговори
maki преди 12 години
То този конкурс е много слаб за нашата звезда.И за това е така.Пък и пари се взимат за представянето на Родината пред Европата.
114
0
 
22
 
! Отговори
VDCH преди 12 години
Гадно ми е. Не защото мразя *** или чалгата, а защото медийни папагали обичат да повтарят - с това сме известни. Колко ли хора у нас и в чужбина знаят, че: - Орлин Анастасов е най-добрия бас в света; - Красимира Стоянова през 2009 г. е удостоена със званието камерзенгерин - най-високата титла в Австрия, присъждана на оперни певци, а някои я считат за сопрано 1 в света; - Юлиан Константинов - брат на Пл. Константинов и редовно пее под диригентстводо на Клаудио Абадо.
113
0
 
4
 
! Отговори
melodifestivalen преди 12 години
Нали Слафи Тр. не участваше на евровизия , инак азиатците са разказали играта на европейците при този стил поп музика - стана като при автомобилопроизводителите .
112
18
 
7
 
! Отговори
оптима преди 12 години
Софито и песента са си много добре, особено ако се сравняват с чуждите бози. Не сам чалгарка, напротив. Има и много поддръжници впрочем нашата песен отвън, така че нищо не се знае. Мисля че имаме шанс.
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен нашата песен трябваше да е " The way you see the world" на Go Week...
110
9
 
23
 
! Отговори
спрете циганката !! преди 12 години
СПРЕТЕ *** С НЕЙНОТО ВИЕНЕ ...!!!!НА КОЙ ПЪК МОЖЕ ДА МУ ХАРЕСА ТОВА ,ДЕТО ТЯ ПЕЕ...ОСВЕН НА ДРУГИТЕ *** ...!!!
109
6
 
23
 
! Отговори
555 преди 12 години
изключително елементарна и глупава жена; на този конкурс не се гледа само гласа, а и излъчването. Тази дори и "тенкю" не може да каже, какъв представител е на страната ни.
108
1
 
12
 
! Отговори
залагай преди 12 години
къде да залагаме ,че да изкараме някой лев от *** -там *** смс не минават!
107
0
 
7
 
! Отговори
до ROMEN EMPIRE преди 12 години
И историята ти е като правописа и граматиката
106
2
 
24
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
В България има и друга музика освен чалгарската бе. Никой не ви е крив, че не можете да я оцените, защото не я слушате. На мен чалгарките не ми пречат, защото не ме интересуват и не ги слушам. Вие щом само това коментирате, значи това ви впечатлява. В случая изобщо не става въпрос за нашия избор на песен, а за натрапващия се коментар. И песента на шведката не е музикален шедьовър, нито пък тя се отличава с извънземни гласови данни. Елица и Стунджи впечатляват много повече, и то с авторска музик
105
5
 
7
 
! Отговори
Оx Ax преди 12 години
Това ли е фаворита на залозите? Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят! Нищо интересно по швецките земи. Аман от евтино диско.
104
11
 
1
 
! Отговори
ROMEN EMPIRE преди 12 години
DO VSI4KI FORUMISTI TIKVENICI AKO NE ZNAETE ISTORIATA PO DOBRE MAL4ETE OT MAROKO DO SIRIA TOVA SA DECATA NA IMPERIA ROMA SLED RASPADANETO NA IMPERIATA SUDICKA ARABIA GI ARABISIRVA I POSLE ISLYAMISIRVA STARIA EZIK NA TEZI HORA E BIL ROMANES VAV POSLEDSTVIE E IZ4EZNAL NA NEGOVO MESTO SA PRIELI ARABSKIA I KATO RELIGIA ISLYAMA RAZBIRA SE SAS SILA ILI GLAVATA ILI PRIEMACH ISLYAMA / TAKA 4E I TAZI OT CHVECIA E ROMKA I NE SE 4UDETE ROM ZNA4I UNIVER CELIYAT SVYAT .
103
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много ясно, че сме на дъното с тая столипиновска хрътка
102
1
 
4
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
много наивно...дори по-наивно от разсъжденията на сина ми второкласник!!!