Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
7
 
! Отговори
МАФИЯ преди 12 години
Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.БРАВО НА СПЕКУЛАНТИТЕ уууууУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
100
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До шведката.Ти сравни пръст с г..з!Чуй как пее това момиче, и чуй нашите *** чалгарки от които ще те хване разстройството само като я гледаш,а камо ли да я слушаш!ВИ в никакъв случай не си позволявай квалификациите от рода "*** расисти"само защото не ни харесва кака Софка!
99
1
 
2
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Играем на тото с тези залози май!Мирише ми на далавери пак и то ***.
98
18
 
24
 
! Отговори
шведка преди 12 години
шведката била с мароканско-берберски произход, нещо като нашата Софи Маринова, която е с ромски произход. не чух обаче някой швед да протестира, че някаква с мароканско-берберски произход ще представя страната им на Евровизия. докато сме такива *** расисти в нашата малка и захлупена държавичка, пълна със ***, скоро няма да се оправим.
97
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да става сравнение между шведската песен и нашата. Софка с това скимтене...за пръв път музикалната гилдия не се нахвърли върху избора за псента, която ще ни представя на Евровизия, само, защото няма какво да обясняват на хора с чалгасарско мислене. песента ни е толкова ***, че няма накъде повече. Тоалета на изпълнитеката ни пък направо ме просълзи.
96
5
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
С Такъв победител като нея, не на последно ами на незнам кое място ще сме!Как може при условие, че имаше толкова мн изпълнители, този човек да вземе наградата.Cрамота!!!
95
3
 
8
 
! Отговори
До 109 преди 12 години
Изкуство не се прави с пари, а с талант.
94
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми пуснете един *** оркестър да мята гюбеци и ша сме на върха. *** тръгнали да пращат да представя България.але вие луди ли сте бе кво става с вас
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами тези държави дават купища пари за изкуство, образование и т.н., а в България монополите нямат интерес. Затова е в пъти по-трудно да правиш изкуство или наука в бедната държава България.
92
0
 
18
 
! Отговори
VV преди 12 години
Всъщност на запад ***, турци и българи все едно е за тях. Като извадят едни червени български паспорти ***(а те не са малко) *** разправяй,че те са....,а ние сме... Български граждани са!?!?
91
11
 
9
 
! Отговори
Buba преди 12 години
По принцип не харесвам Софи, но признавам че определено има талант, а песента е доста добра според мен. Това дали е ромка или джикитайка няма никакво значение. Шведската песен не е лоша, но наистина както каза някой е от типа радио Фреш. Ще стискам палци на Софи, защото ще представя България, въпреки че за мен този конкурс е доста измислен и нагласен.И искам само да ви призова хора - спрете с тази омраза и тези предразсъдъци, че видиш ли някой като е еди какъв си - не става за нищо...
90
2
 
5
 
! Отговори
гадняра преди 12 години
... и не се *айте със Софито, не я подценявайте!!!
89
0
 
7
 
! Отговори
гадняра преди 12 години
...?... Защо ми се струва, че тази шведска песен съм я чувал вече!...
88
0
 
13
 
! Отговори
me преди 12 години
Ам че тя Швеция си е номер 1 по подразбиране. Все пак има такава традиция в писането на поп-песни, с която никоя друга европейска страна не може да се мери. Друг е въпросът, че в Евровизия играят други фактори - политически, икономически, емоционални...Така или иначе, шведската песен има данни за клубен хит, но като за Евровизия ми се вижда слабичка. Но Европа е в криза, има нужда състезанието да се върне на родна почва. А нашата песен не е толкова лоша, просто не е достатъчно добра.
87
5
 
10
 
! Отговори
VV преди 12 години
Песента на Десислава имаше повече шансове....ама много *** , както тя казва..нищо не може да се направи!
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По еврозаповед за интеграция изпращаме *** Маринова в европейски Азербайджан!Да живее братството между народите!
85
1
 
0
 
! Отговори
ivo преди 12 години
te na6ite bez izklu4enie bqha tragi4ni, taka, 4e ni6to 4udno. no taka ili ina4e pove4eto evropeiski kandidati se nadprevarvat po po6lost, pe4elqt lobitata i v kraina smetka tova sastezanie ne e ni6to pove4e ot edin evropeiski pr
84
4
 
15
 
! Отговори
Oleee преди 12 години
За разлика от родните ***, които си избраха една кресла да представлява БГ, хората навън имат вкус и представа кой може да пее. За разлика от родния чалгар, хората навън не са с толкова ниска култура. Това е положението и така ще бъде докато кръчмарски песни и певици се считат за нещо изключително.
83
0
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Яха биби,жотем:)... Мъка, мъкааа..."О неразумний юроде, поради що се срамиш..."Е, ето за това!
82
22
 
4
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
Нашата песен е по-хубава (жалко че я пее ***), шведската е 100%-ова едноднвека и банален ***. Ама то и евровизия е пълен ***.