12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази е дъщеря на един ГЕРБав мутряк, който се занимава със сеч на дървета. т.е. ПАК ПОЛИТИКАТА Е ПОБЕДИЛА ТАЛАНТА!
94
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvi sa tez anadolski ko4ini pak....
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хляб и зрелища - голяма работа... Честито на победителката, вярвам, че го заслужава, това е силен старт на живота за такова малко момиче! П.С Никога не съм го гледал, телевизията пили акъла...
92
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И повече разни васковци с дебилни бийт машинки да не се мяркат повече
91
2
 
26
 
! Отговори
"певицата" преди 11 години
В това предаване, не трябва да участват певци и певици, още повече деца, трябва да си има някакви възрастови ограничения. За певците има много други предавания, където да си показват певческите възможности. Исках този сезон да спечели някой, който наистина е талантлив, но жалко, че пак не стана.
90
6
 
1
 
! Отговори
Метил даде фира преди 11 години
Както вчера с мен се изгаври цял камион войници :(
89
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБе просто според мен трябваше да има някакво възрастово ограничение! Ся много се извинявам ама мн ясно, че не върви лапетата да отпаднат! Не че умаловажавам таланта им радвам се, че има такива български деца ама на мен тва предаване ми беше меко казано скучно с тия бебешки изпълнения.
88
1
 
2
 
! Отговори
До 104 преди 11 години
Ти май доста си ги взимал такива *** :) Защо така говориш на Гина какво ти е направила?
87
4
 
2
 
! Отговори
за 104 преди 11 години
Защо униваш, душо моя, и защо се смущаваш?Уповавай се на Бога, защото още ще славя Него, моя Спасител и моя Бог.
86
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има хора, пишещи тук, които явно имат за цел да замажат гафа, но истината е една - стана голям гаф и се съмнявам това момиче да е имало дори 10% от гласовете, които е събрал Метин. Винаги ми е болно, когато един талант бива ограбван.
85
7
 
3
 
! Отговори
към ГИНА преди 11 години
Гина, един мухлясъл *** *** в *** ще ти оправи всички пъпки, спермо
84
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Метин гласуваше цяла България. Клиповете му бяха стотици пъти по-гледани от на другите. За неговия клип втория имаше повече от 40 000 гледания, а другите имаха по няколкостотин. Нямам нищо против спечелилото момиче, но гаврата е очевидна. Може би бащата е казал на организаторите, че не иска паричната награда и така са спестили някой лев, а може и допълнително да е предложил - не знам как е. Знам само,че хиляди хора гласуваха за Метин, а не спечели. И - пред очите на всички... смятайте иначе
83
14
 
8
 
! Отговори
ВПЕЧАТЛЕНА преди 11 години
ВИДЯХ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА КРИСТИНА.МНОГО КРАСИВО ДЕТЕ И ХУБАВО ИЗПЪЛНИ ПЕСЕНТА.КАМИНО МИ Е ЕДНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ПЕСНИ И ЛИЛИ Я ИЗПЪЛНЯВА СТРАХОТНО.ВЯРНО Е ЧЕ ИМА МАНИПУЛАЦИЙ НАВСЯКЪДЕ А СЪС СИГУРНОСТ И НА ТАКИВА КОНКУРСИ ,НО КРИСТИНА БЕШЕ НАИСТИНА ДОБРА И ВПЕЧАТЛЯВАЩА.Е НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВСИЧКИ ПЪРВИ.ЖЕЛАЯ И УСПЕХ-КРАСОТА ТАЛАНТ И АМБИЦИЯ СЪБРАНИ В ЕДНО.И НА ОСТАНАЛИТЕ ДОБРИ НО НЕКЛАСИРАЛИ СЕ СЪЩО - УСПЕХ.ТОВА КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОТНЕМЕ.
82
12
 
2
 
! Отговори
Помака преди 11 години
Евала на родопското момиче и на Росито Пейчева.Помакините яко пеят...Валя,Узунова,Койнаров,Родопски.Другите сте кал в ушите и баластра в джобите(на асеновградси-Гола вода)
81
7
 
4
 
! Отговори
ГИНА преди 11 години
Успях ! махнах си самичка една пъпчица ...доста гной изтече от нея...значи е вярно ! Пишеш тук и всичко се оправя !
80
3
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
А Ваня Костова в България минава за незабележима певица .... смятайте колко разбирате изобщо, та да ми оценявате разни "таланти", смешници. Я намерете победителя за 2009 г. в британския формат за търсене на таланти - Пол Потс. Чуйте го и после ми кажете какви "таланти" певици избираме ние.
79
38
 
14
 
! Отговори
Йордан_13 преди 11 години
Най-се радвам, че Метин не спечели.
78
3
 
18
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Абе, #89, пич ли си, какъв си? Доста е банално вече това, със завиждането! Не, не завиждаме, а протестираме. Всеки докпал се до баницата некадърен *** се оправдава като теб - "Вие завиждате, защото не можете". За какви таланти изобщо говорите тук? Детско гласче, което след 3 години не се знае как ще мутира. А и какво по-специално, та чак талант? В България певачки под път и над път. Гласове вярно силни, но тривиални. От години не съм чувал да се появи глас като на Ваня Костова например.
77
2
 
3
 
! Отговори
evrotur4in преди 11 години
kakva e taz zabradka,burka slojete napravo
76
7
 
1
 
! Отговори
ГИНА преди 11 години
Ухххх че сърбиииии, сега се премерих на кантара и да ви кажа, свали съм 4кг. точно ! Ако успея да махна пъпките ще отслабна още нали?