Местан отиде на делото срещу Енимехмедов, Доган - не

Поиска даже да бъде заличен като свидетел
Обновена: 21 окт 2013 11:10 | 21 окт 2013 10:29,
46
Местан отиде на делото срещу Енимехмедов, Доган - не
Октай Енимехмедов. Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан се яви на заседанието по делото срещу Октай Енимехмедов. Почетният председател Ахмед Доган обаче отново не дойде в съда.

Още по темата

Той отново не е бил намерен на адреса си, за да му бъде връчена призовката.

В съда пак е постъпил болничен лист, документи от болница "Лозенец" и писмо от лекуващия му лекар за здравословното му състояние.

Доган е изпратил и молба да бъде заличен като свидетел по делото, заради здравословното си състояние. В момента съдът се запознава с нея.

В края на септември почетният лидер на ДПС също изпрати болничен лист, както и през август. Местан днес обясни, че здравословното му състояние не позволява да дойде.

Партията очаква обаче съдът да отсъди справедливо, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан, преди да влезе в съдебната зала.

Местан обясни още, че и този път не е получил призовка. Лидерът на ДПС не отиде на предното заседание на съда, тъй като призовкарят не успял да го намери. В парламента Местан обяви, че ще се яви днес независимо дали получи призовка или не.

Местан заяви, че не са му връчили призовка за днешното заседание, но въпреки това е дошъл да свидетелства.

В залата са и други народни представители от ДПС - Рамадан Аталай и Мустафа Карадайъ.

Както Dnes.bg вече писа, бургазлията Енимехмедов е обвинен, че е направил опит умишлено да убие Доган, като на три пъти се е опитал да произведе изстрели към главата му. 

Според прокуратурата деянието е извършено предумишлено и е останало недовършено по независещи причини - трикратното засичане на пистолета, оказана съпротива от Доган и намесата на депутата Мустафа Карадайъ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Местан от кого е така еб..ан:)))))))))))) секретарка ли е .Доган си е *** дал тук всеки си го знай:).А Местан все ***:)))))))))) .и Как без платени здравни има болнични.Имали Прокуратура да се самосезира. Май не Липсва както и защитата от БСП:))))))))))..............Е сами си направете изводи .........
38
0
 
3
 
! Отговори
pop Mincho ot Hauduk преди 10 години
pop Mincho ot Hauduk Dere - чуда се в кои ли имот се е покрил дъртя ****нгел вижте имотите на почетня ****ерунгел в гугле ще се объркате и вие/.....за тези в турция не се споменава.....
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този път ГОСПОД ПОКАЗА,ЧЕ Е БЪЛГАРИН.АМИН.
36
0
 
7
 
! Отговори
popovo dete преди 10 години
Mestan_Nagazan NE SA GO VIKALI XODI DA SVIDETELSTVA DYRT P*EDE-RUN-GEL!
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички държавни институции в България са прогнили отвсякъде . В тази държава има един единствен закон : Този който има повече пари диктува правилата ! Няма управия докато всичко не бъде подменено , но докато хора като доган , местан , борисов , станишев сидеров са живи няма как да се оправим, нужно е целият народ да се вдигне и да срине парламента до уснови заедно с всичката *** *** вътре. Но уви българския народ очевидно не му е проблем имайки предивид,че само по форумите са силни.
34
1
 
5
 
! Отговори
борисов преди 10 години
долу ДПС- и всички другари на ***.
33
0
 
25
 
! Отговори
КАКЪВ преди 10 години
НЕ МРАЗЯ ТУТЦИТЕ ТЕ СА СЪЩО ЧОВЕЦИ,ЕНИМЕХМЕДОВ Е ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ,А ДОГАНОВЦИ СА ИЗЕДНИЦИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД,СВОБОДА ЗА ОКТАЙ!
32
0
 
15
 
! Отговори
м,м, преди 10 години
СРАМ И ПОЗОР ЗА ПРАВОСЪДИЕТО,ДОГАН БОЛЕН И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ ПРИСЪСТВАШЕ,ТРИКОВЕ НА КОИТО НА ВСЕКИ "***" БЪЛГАРИН СА ИЗВЕСТНИ ,А МОМЧЕТО ЯВНО СЛАГА СИ ГЛАВАТА В ТОРБАТА И ПОКАЗА КАКЪВ ДА БЪДЕ СЪВРЕМЕНИЯ РОДОЛЮБЕЦ,А СЕГА СЪД И ПРИСЪДА ЗА НЕГО,ЧЕ Е ДРЪЗНАЛ ДА ПОКАЖЕ ИСТИНИТЕ НА ВСИЧКИ,А *** С ЦЕЛУВКАТА НА ДОГАН ДОКАЗВАТ БЕЗИЛИЕТО,ДОКАЗВАТ,ЧЕ САМО НЕ СТАДО А ПРОСТИЯ ЧО0ВЕК МУ ВЯРВАТ,А УМНИЯ СЕ ЗАМИСЛЯ И БЯГА В ЧУЖБИНА ДА СЕ ПРЕПИТАВА,ВИЖДА,ЧЕ СТАНЕХМЕ КОЛОНИЯ НА ТУРЦИЯ.
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Освободете момчето!
30
0
 
4
 
! Отговори
анти-гсо преди 10 години
ГСО-то нестава дори за отбрана, като ви нападнат *** ще пацате газ като в Аушвиц ама ще ви затрият като куче... по-добре палка или нож си носете във вас. единствения смисъл е апашите да са страхливи и да го помислят за боен.
29
0
 
14
 
! Отговори
гсо боклук преди 10 години
КАК ЩЕ ГО УБИЕ С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ ??? ако тоя е истински престъпник да си е купил законно/незаконно боен, да си е преправил газовия или да е ползвал нож. не виня момчето, ама тия са продажни ***... идвам да ме гърмите цял ден с газов пистолет, ако не умра 100 000 лв веднага, ако умра нито стотинка за семейството ми...
28
5
 
20
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
КОИ ОТИВА ДА УБИВА НЯКОГО С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ? ЩО ЗА СКАЛЪПЕНО ОБВИНЕНИЕ?ВИЕ? ГОСПОДА ОБВИНИТЕЛИ НА *** ЛИ СЛУЖИТЕ ИЛИ ДА? СВОБОДА ЗА МОМЧЕТО КОЕТО НИ ПОКАЗА НА ВСИЧКИ ИМАЩИ СЕ ЗА БЪЛГАРИ КАКВО ТРЧБВА ДА НАПРАВИМ С ЛИДЕРИТЕ НА АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА АНТИБЪЛГАРСКА Д.П.С..
27
7
 
7
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
И защо трябва г-н Доган да присъства? Да не би той да е престъпника.Съдиите ако искат да се съветват с него да се помолят г-н Доган да ги покани у дома му!Българска работа.Човека е травматизиран те още ще го тормозят психически.
26
4
 
15
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 27Не споменавай името на Апостола в статия отразяваща този некадърен турски театър режисиран от Доган, папагалино!
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доган се подиграва със съдебната система, а тя стои и гледа.Не смеят даже една глоба да му наложат.
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доган меко казано се подиграва с БЪЛГАРСКИТЕ институции по най мазнят и *** начин. Типично за него.
23
1
 
24
 
! Отговори
Вътрешен човек преди 10 години
Доган го покоси ракът, остава му най-много година живот.
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И от какво е болен този ***?
21
1
 
18
 
! Отговори
hagen преди 10 години
Ахмед Доган направи изключително нагло и недопустимо изказване!Той си позволи да претендира за отнемане на родни територии чрез нарушаване на целостта на границите на българската държава!Ето и точните думи на Доган.Постоянно тече един процес на прекрояване на границите съобразно с етническите граници.Дали в явна форма тоест радикално, със сила, с войска, с танкове или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове...Това ще продължава!.
20
5
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 17Герой, защото участваше в една театрална постановка сътворена от самия Доган?