СГС не разгледа молбата на Полфрийман да напусне страната

Според магистратите забраната е отпаднала още преди 8 години
Обновена: 2 окт 2019 18:48 | 2 окт 2019 17:52, Красимир Ангелов
13
СГС не разгледа молбата на Полфрийман да напусне страната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийски градски съд (СГС) остави без разглеждане молбата на защитата на Джок Полфрийман, с която се иска да му бъде отменена наложената в качеството на обвиняем в досъбедното производство мярка за процесуална принуда "Забрана за напускане пределите на Република България". Това съобщиха от пресцентъра на съда.

Още по темата
В разпореждане председателят на съдебния състав приема, че „с факта на влизане на присъдата в сила, постановена по НОХД № 866/2008 г. по описа на СГС, НО, 12 състав, е приключило наказателното производство по цитираното дело, което води до отпадане по силата на закона/и на самата забранителна мярка, поради което и за съда липсва възможност за произнасяне по същество по депозираната молба, в която се съдържа именно такова искане за отмяна на наложеното ограничение“.

Разпореждането е окончателно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: сгсДжок Полфрийман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Не лъжи ,простите гербаджии милиционери в МВР го държат в Бусманци,въпреки,че съдът го е пуснал. И 28 + да ти сложат истината е това
6
4
 
21
 
! Отговори
джок free преди 4 години
Заглавието е подвеждащо. Ясно са написали че Джок няма забрана, тоест може да си ходи веднага след като слугите на БСП го оставят намира.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека да се видят безспорните доказателства(обвинения) - свидетели, поемни лица, камери, развалени камери, случайни камери, случайни минувачи и т.н. Или набеждаваме този човек, или не си вярваме на собствените институции.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Да... Карат го на ниво - клб по деати за 7ми клас.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То, дори и да го върнат в затвра, има основеание, да ги съди. Още един милиони игърмяха от бюджета, аради гплупстите в България.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с прости думи казано ... какво се случва ?т.е. забраната за напускане на страната е незаконна, поради описаните обстоятелства, и заради това няма разглеждане?т.е. може да си ходи ли ?
1
3
 
16
 
! Отговори
MODERATOR EBAVNIK преди 4 години
е то ко стана.. пуснаха го от затвора но го затвориха в по лош затрвор - пределите на колония гроб! ах честито. та таке, по комунистически. изходна виза... ЗАБРАНЕНА!