Убиецът на украинката в Слънчев бряг е опитал да избяга

Той е задържан с подготвен багаж, документи и много пари
23 май 2020 15:29,
19
Убиецът на украинката в Слънчев бряг е опитал да избяга
Снимка: БГНЕС

Нови данни за убийството в Слънчев бряг, при което бе зверски заклана 61-годишна украинка, разкриха днес от прокуратурата в Бургас. Това всъщност е и първата официална информация за убийството, станало на 21 май.

Още по темата

Оказва се, че извършителят П. Г. на 63 г. не само, че не се е предал сам, но се е опитал да избяга от местопрестъплението. Той е задържан с подготвен багаж, в който са открити неговите документи,  тези на жертвата и голяма сума пари. Убиецът е задържан по-малко от три часа след клането. По време на разследването е установено, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотел "Българска роза" в курорта. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. Оръжието, с което е причинена смъртта на жената, е установено от полицейските служители.

Днес по искане на Окръжна прокуратура Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо П. Г. Той е с  повдигнато и предявено обвинение за умишлено причиняване на смъртта на неговата съпруга – 61-годишна украинска гражданка.

Според прокурора е налице обосновано предположение за това, че П. Г. е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също така и от направените самопризнания от обвиняемия.

Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че П. Г. може да се укрие или да извърши ново престъпление. Той се мотивира с предвидената в закона висока санкция за извършено убийство (от 10 години до 20 годни „лишаване от свобода“.

Определението  подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града. Днешното заседание премина без присъствието на журналисти, на които бе отказан достъп до сградата. Обвиняемият пък бе вкаран набързо  в сградата на Съдебната палата през подземния паркинг, пише „24 часа“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Украинец преди 3 години
В Украйна за това дават между 8 и 12 години.
11
2
 
11
 
! Отговори
един преди 3 години
Егати жалката правосъдна система. Между 10 и 20г за клане. При сделка и добро поведение може да излезе и след под 10г. Толкова струва човешкия живот в *** , под 10г.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокорорът за пред хората се изфърля с 10-20 години, а утре ще са го пуснали срещу честна пионерска,
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас,тоя си заслужава присъдата,вероятно е за пари.
8
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
никой не заслужава такава жестока смърт...за да се стигне до такова нещо трябва да се търси и вината на жертвата.всички знаем какво представляват украинките...веднъж да им клъвнеш и започват да те въртят както си искат.аз имам един приятел от поморие,който живя 3-4 години с една от днепропетровск,която го лъжеше,че е едва ли не девствена пък се оказа с две деца в украйна.отделен в въпроса,че разори финансово и после чао...не знам какъв е случая,но става въпрос или за пари или за секс!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втора серия:Авакум Захов разкрива пред смаяншия поглед на ЕгатиГлисти, че 007 е изнасилен от Мр Пуаро докато Широк Хълмз чака за същото деяние и напуска заведението тъй като Пуъро е извършвал деянието с клон от млад орех, за което Щирлиц на всеки километър е облепил цялото ЕУ с фото прорагантри матеряли.Първа серия е зловеща. Жалко за участничката в тази злокобна сага м/у убиец, убита и куфар с вещи и паспортни улики
6
16
 
7
 
! Отговори
Разочарован преди 3 години
Има ли толкова възрастни украинки?
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 10 до 20 години затвор, мисля че съдията трабва да си заработи поне полвин милион рушвет. Сега другите съдии сигурно му завиждат, че е попаднал на печелившо дело
4
5
 
9
 
! Отговори
Любовника преди 3 години
А вие откъде сте господине/госпожице ако искате оставете кординати
3
2
 
4
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...niakoi samniava li se ,che shte go pusnat ?!??! Pri demonikraciata e taka gospda -drugari !!!
2
1
 
15
 
! Отговори
Сата Н. преди 3 години
Чистете го, от него повече човек не става.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност курортът ще привлече туристи с ежегодни истории като тази.