Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията

Двамата се срещнаха в Съдебната палата в София
Обновена: 10 юни 2021 20:10 | 10 юни 2021 20:08, Анисия Иванова
151
Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията
Снимка: Twitter

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София. На срещата присъстваха заместниците на главния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления против финансовите интереси на ЕС и взаимодействие с Европейската прокуратура" прокурор Камен Михов.

От страна на Европейската прокуратура участие взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. ръководител на сектор „Стратегии и изпълнение“ Милан Ярон и говорителят Тине Холевоет, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши във връзка с официалния старт на 1 юни 2021 г. на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност в перспективите за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

 В Twitter главният прокурор Иван Гешев написа: С европейския главен прокурор - г-жа Лаура Кьовеши обсъдихме предизвикателствата пред магистратите в борбата срещу организираната престъпност, корупцията и злоупотребите с европейски средства. Поздравих я и за старта на работата на @EUProsecutor
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A спецпрокуратурата и отношението на прокурорите към задържаните обсъдихте ли? А публикуването на части от разследванията в медиите преди завършване на досъдебните производстава и предаване на задържаните в съда? Вие защо не станете писатели: повече ще ви приляга?
95
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.милиционер,за чекмеджетата и кюлчетата,каза ли и,че не сте установили престъпление.
94
2
 
4
 
! Отговори
Боко за Дубай преди 2 години
Боко стяга куфари те и ги пълни с пачки. Отлита за Дубай да се щипка с Шиши и Чери
93
0
 
3
 
! Отговори
Скоро преди 2 години
Скоро палачинка та ще се обърне и Гешката ще погне Боко за да си спаси gupника
92
12
 
8
 
! Отговори
Чалгарян преди 2 години
Кьовеши е дала инструкции на Гешев изобщо да не бави Фигуранта , а веднага да го арестува за национално предателство. Щом падне имунитета му- веднага в следствието !
91
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев , ами ти си престъпника в прокуратурата------
90
6
 
9
 
! Отговори
Аве преди 2 години
Гешев дай й някой частен урок на тая, жена, ..но срещу заплащане !
89
2
 
14
 
! Отговори
успех преди 2 години
Ами да и честитим и ние и да си пожелаем след изборите Гешев да приложи закона.
88
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До ББнай големият враг на България са...децата им...я фили...я фоби...за пусти пари,продължите да гласувате за 50 лева,докато децата ви са роби,докато дъщерите ви оставят внуците ви за да робуват...за евра...и търсете..."врагове"......Един Бог ми Остана!
87
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскета в ареста веднага,заедно с Боку тиквата и Пеевски!
86
12
 
20
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Америка не само не подкрепя Борисов, но много добре знае, че е бита карта. За гроб гласуват предимно дребни хитреци - вила за гости, субсидии за земеделски земи и др. подобни. Машините съвсем ще закрият гроб.Америка не са прости. Знае, че МАФИЯ бъдеще няма никъде и започват да се разграничават. Мутрата може да приказва какъв демократ е и колко мрази Путин и Русия. Само, че това е Америка. Не се хващат като поповете дето го мислят за "честна мутра" щото целува иконитеТой и Искариот целува Хр.
85
7
 
16
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Първо Байдън му се изреди на Гешев. Сега ЕС праща румънката. Тя също няма да го жали. Сега гледаме цирк какъвто не сме виждали никога във БГ. И всичко заради два мафиотски клана - р__ом_ски и т__ур__ски. Те крадат от българите вече повече десет години.
84
2
 
12
 
! Отговори
???? преди 2 години
Кога ще видим дебелата *** и мафиот Делян Пеевски в затвора??
83
2
 
11
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
Меркел е една стара изкукала бабка, която не решава нищо............България трябва да поддържа добри отношения с Русия и САЩ..................защото най-големите врагове на България са Англия, Франция, Турция и Гърция!!!
82
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ????г-жа Меркел решава,те лицемерно демонстрират либерализъм,толерирайки,откровени крадци и мафиоти с власт,подкрепяйки ги в ЕП,играят си опасни игри с султана...с путин...с орбан с борисов...все обслужващ властта им персонал...и се отричат от ценностите върху които е създаден съюза...така се роди и Хитл.р...в "свободни избори"...Бог да пази САЩ!
81
4
 
8
 
! Отговори
България над всичко преди 2 години
ЕС в лицето на Великобритания и Франция както винаги иска да унищожи България като най-старата държава в Европа..............преди да е имало държави като Германия, Франция или Англия...............България е била на картата на света..........целият Балкански полуостров е бил владение на търновските царе.............България граничи със себе си.......Гърция и Турция, Сърбия и Румъния откраднаха БГ-територии!!!
80
8
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
уважаема госпожо,със срещата Ви със защитника на мафиоти и престъпници,ЕС политиците и администрацията им са ви "опитомили",ЕС политиците са носителят на престъпленията извършвани от диктатори и мафиоти които те подкрепят и финансират през нашите животи,превръщат Ви в съучастник...веберовци и компания...Бог да пази САЩ!
79
3
 
12
 
! Отговори
???? преди 2 години
Защо още не е забранена етническата и мафиотска партия ДПС???
78
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
да си нечий роб,да си продал Свободата си за пиячка,да си фил или фоб само за горящи банкноти...си е не човешки,Човешките същества Ви заявяваме,или Справедлив и Свободен Свят или...ще го погребем,стремежа ни към Справедливост ни е заложен генетично...от Божа е...не го разбрали империи загинаха,не ни плашете с убийства и геноциди...преживяли сме го много пъти...Бог да пази САЩ!!!
77
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Посмях се добре,ще спя спокойно.