Тръмп: Северна Корея ще цъфти, но оставете ядрените оръжия

Американският президент обеща икономически растеж
27 фев 2019 08:02,
36
Тръмп: Северна Корея ще цъфти, но оставете ядрените оръжия
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че Виетнам, където ще се състои втората му среща със севернокорейския лидер Ким Чен-ун, преживява икономически разцвет, и че това можа да стане и в Северна Корея, ако тя се откаже от стремежа към ядрени оръжия, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Северна Корея може да постигне същото, и то много бързо, ако се откаже от ядрените си амбиции. "Потенциалът е ГРАНДИОЗЕН, огромна възможност, като почти никоя друга в историята, за моя приятел Ким Чен-ун", написа Тръмп в Туитър.

Във втори пост в Туитър президентът атакува демократите във Вашингтон, заявявайки, че те трябва да престанат да му казват какво да прави със Северна Корея, а вместо това да се запитат, защо не са го направили по време на осемгодишното управление на Барак Обама.

АП съобщи, че сега Тръмп разговаря с виетнамския си колега Нгуен Фу Чонг. Очаква се двамата да подпишат търговско споразумение, след което американският президент ще се срещне с виетнамския премиер.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
Виетнам никога няма да цъфне след *** това очаква ск ако си нарежеракетите
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Ранко-Ът цъфнахме, Ранко-Ът вързахме и Ранко, Ранко-Ът увяхнахме...
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на нас така обещаваха....Вързахме се,ама не цъфнахме
31
2
 
10
 
! Отговори
SS преди 5 години
КОЙТО ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ТОЙ МОЖЕ ДА ВОДИ НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИКА
30
2
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Да ,бе ! Краварите помогнаха и на Виетнам,Афганистан,Гренада ,Либия и още много други да цъфтят ! Цъфнаха ,ама не вързаха...
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Прасчо...Същото е за КЛОУНА. Щом иска без ядрени оръжия да хвана и да махне 50 ядрени бойни ракети от Румъния че са на 100 км от АЕЦ Козлодуй. Ким не се хвана на цирка не "той" е записан зло, а този който ти се прави на голям "ПРИЯТЕЛ" е чисто зло!
28
1
 
10
 
! Отговори
Прасчо... преди 5 години
...свали ли Гарда, моментално устата ще го погребе жив. Явно разлика между човеците и животните няма - по-силният изяжда победеният. Така Прасчо да си има едно на ум.
27
0
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
До БГ Бизнеса - Тръмп казва че Виетнам е в икономически разцвет- аз ще допълня че Виетнамският бзинес плаща на Бг шивачки пътните и по 1500 долара месечно за да обучават виетнамски шивачки във Виетнам - Така че помислете кого заплашвате като ревете всяка година как ще вкарате виетнамци за роби- Вие лъжете себе си - Никой не ви вярва - а само ставате за смях на БГ робите --- Глупци сте ВИЕ- БГ бизнесмени !!
26
0
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Хахахахаа, хохохо, хехехехе, хихихи, хухууууу, ето ти Ким, едно захарно петле, рече евреинът Тръмп. По-добре, беден, но кореец, отколкото пак беден, но американизиран кореец;)))
25
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Силно се надявам,Ким да не се подлъже по захаросаните приказки за разоръжаване на държавата.Ако премахне ракетите и ядрените оръжия,разтворите ще бъдат кратки и пролет корейска ще дойде над страната , а той ще последва участта,я на Садам,я на Кадафи.Но както се казва в една поговорка,"Предупреден,значи въоръжен" или сентенцията доказала през вековете своята правота "Ако искаш мир, готви се за война"
24
2
 
8
 
! Отговори
Ясно е преди 5 години
Ким никога няма да се откаже от ядрените си ракети.Но и САЩ трудно ще напуснат Корейския п-в. Освен чрез здрав лобут, както във Виетнам.
23
0
 
12
 
! Отговори
Урокът преди 5 години
Комунистът Ким Чен Ун е почитан от президента на САЩ - за разлика от блюдолизеца Борисов и шайката му. Тръмп се погнуси и снимак да прави с Дон Боко Али Баба.
22
1
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Видяхте ли сега,че КНДР/Северна Корея/ е една процъфтяваща държава,следваща неотклонно идеите за прогрес,свобода и демокрация под мъдрото ръководство на любимия вожд Ким Кен Ун. Узурпаторът и диктатор-тиранин Мадуро изобщо не може да се сравнява с любимия вожд и може да изкупи греховете си само като сподели петрола с най -големия износител на демокрация в света!?
21
0
 
15
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Дано Ким разбере че разоръжи ли се САЩ ще ги нападнат,и С Корея ще последва съдбата на Ирак.
20
0
 
21
 
! Отговори
факт преди 5 години
Така ще цъфти та кръв ще се лее като в Ирак,Либия,Сирия навсякъде където сащ са минали цъфти та пушак се вдига,дано Ким е разумен.
19
4
 
14
 
! Отговори
zx преди 5 години
Както цъфти Венесуелла.........
18
4
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Лъжи,лъжи ,остана ли още някой да вярва на лъжливи обещания?
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доналд може да си плямпа всичко е празни приказки вече нико не се вьрзва на американските простотии и льжи нали знаете приказката за льжливото овчарче ???Ако не я знаете прочетете особенно младите с зомбираните мозьци
16
4
 
14
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Хм,а дали САЩ ще удържат на думата си,след като С Корея премахне ядреното си оръжие?Защото виждаме как САЩ действа с тези страни като Венецуела,Либия,Сирия,Ирак....,които нямат ядрени оръжия и са непослушни към Вашингтон.)
15
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** беше се заканил на Ким после му отиде на крака ! Клоун *** американско