Говорител: Кадафи не е напуснал Либия!

Конвой не е влязъл в Нигер, заяви правителството на тази страна
Обновена: 7 сеп 2011 14:59 | 7 сеп 2011 09:49, Елка Василева
30
Говорител: Кадафи не е напуснал Либия!
Снимка: Архив Reuters

Муамар Кадафи не е напуснал Либия, увери днес неговият говорител Муса Ибрахим, цитиран от ДПА.

"Нашият лидер все още е в Либия, той е в добро здраве, с висок дух", каза Ибрахим пред сирийската телевизия Ар Раи. Той допълни, че синът на Кадафи Сейф ал Ислам също е в Либия, като се мести от едно място на друго.

Муса Ибрахим направи това изявление ден, след като конвой от автомобили пресече границата на Либия с Нигер.

Това породи слухове, че с колите пътуват високопоставени представители на сваления режим, сред които евентуално самият Муамар Кадафи.

Властите в Нигер потвърдиха, че са разрешили на шефа на либийската служба за вътрешна сигурност при управлението на Кадафи Мансур Дао да влезе в страната.

Още по темата

Междувременно министърът на вътрешните работи на Нигер Абду Лабо отрече информацията, че във вторник в страната му е влязъл конвой от автомобили с привърженици на Кадафи, предаде Ройтерс.

Министърът заяви, че никакви камиони на Кадафи не са влизали в страната. Той обаче каза, че единственият чиновник от администрацията на Кадафи, който е бил допуснат в Нигер, е ръководителят на службите за сигурност на Кадафи Мансур Дао.

Буркина Фасо – западноафриканската страна, която през последните дни беше споменавана като място, където Кадафи би получил убежище, заяви днес, че не е получавала искане от полковника за убежище. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А, не напуснал е Либия. Бунтовниците го видели на границата в Нигер, дето пересякал в Чад, идващ от Алжир, на път за Буркина Фасо. Познали го по бронетанковите колони, товарите със злато, убития Хамис и пленения Сейф
26
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 12 години
Dano Kadafito pobedi.
25
0
 
0
 
! Отговори
seyhan преди 12 години
slushate fenove tezi arabski darjavi nikoga nqma da prikluchat probemite si pak i na nas malkoli sa nashite tezi musumanski religi pobarkvat horata taka che za kadafi mi e pres oniq che chak utataka
24
0
 
4
 
! Отговори
юнака преди 12 години
е преди малко го зърнах до Народно събрание,пиеше кафенце.
23
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
kraino vreme e da bade prikluchen ,da my vzemat vsichko i potane v nechii jdobove.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
To с тия тонове злато и аз мога да го прибера.
21
1
 
19
 
! Отговори
Кадафи преди 12 години
Истински син и герой на народа си Муамар! Като такъв ще останеш в историята ,полковник!!
20
2
 
16
 
! Отговори
Кадафи преди 12 години
Истински син и герой на народа си Муамар! Като такъв ще останеш в историята ,полковник!!
19
1
 
6
 
! Отговори
е, как, бе?! преди 12 години
Напуснал я е, и още как. Заедно с Хамис Кадафи, по-известен като Христос, заради възкръсването си вече 4-5 пъти, както и с арестувания си син, Сейф ал-Ислам, а самият кадафи, който е вече във Венецуела от м. март насам, им се е обадил по телефона, да види как са, що са.
18
2
 
9
 
! Отговори
реално преди 12 години
ЗА КАДАФИ САМО ДОБРИ НЕЩА,А НАТО,ЕВРОПА СА КАТО ИГРАЧКА,ТОЙ РАЗИГРАВА ЦЯЛ СВЯТ И НИКОЙ НИЩО НЕМОЖЕ ДА МУ СТОРИ,С НЕВИДИМКА СЕ ДВИЖИ И КОМАНДВА АРМИЯТА СИ,ВСИЧКИ ПИСАНИЯ,ГАДАЕНИЯ,,ЧЕ БИЛ ТУК ТАМ НАПОМНЯТ НА ПРИКАЗКТЕ ЗА НАСТРДИХ ХОДЖА,КИЛИМЧЕТО ГО ДВИЖИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕ.СКОРО НЯМА ДА ГО ХВАНАТ,ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ.ДА ЖИВЕЕ ЛИБИЯ!
17
4
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 12 години
Нато барабар с бунтовниците ще му пръднат на к*ра на Кадафи :D
16
1
 
7
 
! Отговори
Разобличителя преди 12 години
Когато застанеш лице в лице с океана,и почустваш неговата сила осъзнаваш преходността на всичко.Задаваш си въпроси,но не можеш да намериш техните верни отговори.Очите ти се овлажняват,заговаря сърцето ти.Поражда се копнеж за един друг свят.Разобличителя
15
7
 
21
 
! Отговори
МУАМАР КАДАФИ ! преди 12 години
МУАМАР КАДАФИ няма никога да напусне Либия ! Той ще продължи да ръководи Либия !!! Победа за МУАМАР КАДАФИ !!!
14
4
 
4
 
! Отговори
Разобличителя преди 12 години
По отношение на златото знайте,че дирята му може повече никога да не се хване защото то ще потъне или в Американски или Европейски банки на банкерите които търгуваха с Кадафи.Гледат тихомълком да си го приберат.И сменете снимката на тоя с някоя по-хубава,че като го видя и ми се разваля настроението.РазобличителяРазобличителя
13
2
 
10
 
! Отговори
Ташо Мудев преди 12 години
Кадафи е старо куче и е врел и кипел. Така че наемниците от Ал Кайда могат да го хванат само за макароните, ако не им помогнат разузнаванията на Щатите, Англия и Франция. А те няма да им помогнат, защото така няма да има смисъл войски на тези страни да бъдат в Либия като "миротворци"
12
2
 
14
 
! Отговори
333 преди 12 години
А с тия 200 тона злато колко партизанска война може да се води .... сега половин година ще е радост на мишките, после западняците като вземат всички кладенци и ги отсвирят да мият тоалетни, тъй здраво ше се врътнат и тогава ще молят туарега да се върне а той и тва и ще чака ... с 200 тона просто ше си ги купи обратно продажните ***
11
14
 
7
 
! Отговори
Разобличителя преди 12 години
Абе,този *** израснал в шатра,още ли не сте го хванали.
10
3
 
1
 
! Отговори
БНБ-Варна-10.09.1944 преди 12 години
Нъверно гришъ, ама кумсумолскътъ сикритаркъ мъй нъучилъ - пудобну злату - най-нъкраят у Петрупъвловсъкът крепуст ся ухажувъ.
9
5
 
7
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Скоро медиите съобщиха, че Айша е родила детенце - дано поне тази новина е вярна. Дъщерята на полковника е голяма НАЧЕТЕНА красавица - желая обро на нея и на бебето ! Що се отнася до Кадафи - все повече си мисля за *Зенга- зенга* /разбирайте го както си искате/.
8
7
 
41
 
! Отговори
Хитрото мишленце преди 12 години
Голямата патардия в момента е за златото на Кадафи, около 200 тона, които обаче натовските *** не могат да докопат защото Кадафи може и да е издухан арабин ама не е ***, сега ще го отнесат обикновените либийци. Забележете, че евакуирането на златните резерви на страна, срещу която се води война, е охарактеризирано като "ограбване". Впрочем, това не бива да ни учудва след като мародерстването и произволните арести и екзекуции в Триполи и другаде се наричат "въвеждане на законов ред", а бомбардирането на зърнохранилища, помпени станции и електроцентрали - "хуманитарна мисия".Естествено, че Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска ***. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са *** пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии.Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се ***.