Трима загинали и 25 ранени при атентат в Сирия

Кола бомба се е взривила в северния град Алепо
18 мар 2012 15:57,
18
Трима загинали и 25 ранени при атентат в Сирия
Снимка: Reuters

Най-малко трима души са били убити и 25 – ранени при атентат с кола бомба в северния сирийски град Алепо, съобщи Ройтерс, като се позова на активисти.

Според Сирийския център за наблюдение на човешките права експлозията отекнала пред сграда на силите за сигурност.

Държавната телевизия заяви, че взривът поразил две сгради зад пощенски клон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Сирия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде са ония защитници на демокрацията по американски, дето се изявяваха по форумите, че Асад бил тиранин, а пък протестиращите се борели за свобода и човешки права. Ти им обясняваш че това са банда наемници и терористи, те обаче не мирясват - демократи та демократи. Дано вече да са разбрали това което аз и други като мен не спираме да обясняваме и да разобличаваме пъклените планове на Запада по отношение на Сирия. По този сценарий се развиха нещата и в Либия и "бунтовниците" бяха пак същите.
14
2
 
21
 
! Отговори
Ивка преди 12 години
Трудно е на Асада и Асма...Русия трябва да изпрати свои войници там, защото сирия я нападат терористи от всички страни. Друго нещо са си братушките..родени, за да бъдат войници.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютна диктатура на САЩ и някои европейски страни срещу целия свят, като искат чрез терор и тотална дезинформация и фалшификация на събитията да постигнат контрол върху хора, ресурси, държави и изобщо. Робе нейдей да спиш, а се изправи срещу този античовешки режим
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбрахте ли сега защо преди няколко дни сирийси военни части са претърсвали райони в Дамаск. Явно са имали информация за подготовка на взривовете. Но не са успели да ги открият. Възможно е да са спрели някои други.
11
3
 
29
 
! Отговори
jan преди 12 години
Току-що по БНТ гледах многочисления митинг от сирийци против Башар. Бяха ДВАМА ЧОВЕКА. И изфабрикуван коментар с някакъв неизвестен образ. Срам и позор . И това нещо БНТ е българска телевизия. Не , това нещо не е българска, а антибългарска,манипулаторска и продажна тв заедно с БТВ.
10
2
 
20
 
! Отговори
юнака преди 12 години
това е дело на мирните демонстранти.
9
0
 
26
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
На сирийския център за наблюдение на човешките права, никой вече не му вярва. Чифуто- американците изпратиха робите си от Ал Кайда да трепят жени и деца и да правят атентати. Колко са жалки и колко жакла е демокрацията им. Найстина почнах да симпатизирам на Асад и да да съм на негова старна. И не съм само аз. В един международен форум видях колко много ама много хора от всякакви нации са на старната на сирийския президент. Този път *** си навлякоха омразата на всички нормални хора.
8
0
 
24
 
! Отговори
Мънцата преди 12 години
Мда, и в тия коли-бомби мирната опозиция слага по 50-100 кг. взрив, който сигурно си набавя от бакалията, или си прави от миниум, сяра и бял бронз...Много нещо на Ал Кайда намирисва тази опозиция, та човек да се чуди сега - ислямският фундаментализъм враг, приятел, съюзник или продукт на Запада е...?!
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
никой не се връзва на американската пропаганда!
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Башар сигурно и затова е виновен а?
5
1
 
19
 
! Отговори
bg преди 12 години
Sauditska Arabia i Izrael ne iskat hristijani da jiveat v Blizkija Iztok.
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е дело на хамерикански приятели ,искат да въведат демокрация в Сирия
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бомбеният атентат е в гъсто населен християнски квартал в гр. Халеб, един от вчерашните атентати в Дамаск, беше също в християнски квартал и повечето от жертвите са християни, в голямата си част жени и деца.
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен да се трепят като животни и да изнасилват студентки , тая арабска ГАД с нещо друго известна ли е ?
1
2
 
23
 
! Отговори
sombody преди 12 години
Tova ne e rabota na siriiskata armia.