Двете издирвани момичета от "Pussy Riot" са избягали от Русия

Те набират чужди феминистки за нови протести
26 авг 2012 15:18, Елка Василева
152
Двете издирвани момичета от "Pussy Riot" са избягали от Русия
Протест в подкрепа на Pussy Riot във Варшава. Снимка: Reuters

Двете момичета от "Pussy Riot", които са издирвани от руската полиция, са напуснали страната, предаде Асошиейтед прес,като се позова на съобщение на руската пънк група.

Тя информира днес в Twitter, че двете активистки са избягали от Русия и "набират чуждестранни феминистки в подготовката за нови протестни прояви".

Още по темата

През февруари пет членки на феминистката група взеха участие в провокативно изпълнение в най-големия московски катедрален храм "Христос Спасител", за да протестират срещу управлението на Владимир Путин и близките му отношения с Руската православна църква, припомня АП.

Момичетата носеха емблематичните балаклави (шапки с дупки за очите и устата) и само три бяха идентифицирани и арестувани. След оспорван съдебен процес на 17 август те бяха осъдени на по две години затвор в трудова колония.

Дни по-късно московската полиция обяви, че издирва останалите, което бе възприето като предупреждение към групата да спре протестите си срещу Путин, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 11 години
И какво, като са избягали? Путин само да кимне с глава и руските служби ще им донесат главите на сребърен поднос.Так держать, братушки!Слава на Владимир Самодържец, че защитава Православието от юдо-масоно-сатанинската ***!
116
1
 
0
 
! Отговори
МОРАЛ преди 11 години
а морала да се затапи с анална тапа! толкова е смотан и ***! нищо не можете, безпомощни сте и не ви бива! и затова стават тия работи - да ви покажст, че може и по друг начин, плазмодии!!!
115
2
 
0
 
! Отговори
ева преди 11 години
свободата винаги е била трудна за преглъщане, смотани роби!!!, феминстки, жени, или подобни трудни за преглъщане неща няма значение ... *** се в гъзъ! стига да можех бих го направила, без значение маркетингов трик или не ... важното е някакво размърдване на мозъчните клетки, протест срещу "свещения храм" - да ви *** в гъзъ, ***!
114
1
 
7
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
да се маха където иска тази извратена *** от родината ми ,пълна гнусотия
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само трайно незадоволени мъже и дърти ергени могат да подкрепят такива изяви на млади "моми"... Сигурно и Путин затова им е влязъл така в главите.
112
1
 
4
 
! Отговори
Морал? преди 11 години
"Вижте клипа със секс оргията и ще разберете, че става въпрос за най-долните ***. Бременната която опъваха е родила 4 дена след оргията!Що за морал?!!!! И тези *** ще раздават правосъдие сред обществото."............................................................................................................................И защо да го търся и да го гледам това? Както се вижда, май ти си го изгледал/а с огромен интерес, което казва всичко за самозваните моралисти. Я си помисли сега как ще се самоопределиш, щом тези, на които воайорстваш с удоволствие, са "***".
111
1
 
3
 
! Отговори
стария преди 11 години
Колко много шум за един непристоен вагинален протест и нищо за правото дело на Асандж.Започва да прилича на медийна манипулация.
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте клипа със секс оргията и ще разберете, че става въпрос за най-долните ***. Бременната която опъваха е родила 4 дена след оргията!Що за морал?!!!! И тези *** ще раздават правосъдие сред обществото.
109
2
 
11
 
! Отговори
Медведев преди 11 години
За истинските НЕДОВОЛНИ на Уолстриит и в Лондон, които протестираха срещу безумното обедняване и банк. разграбване чрез инвестиц. фондове,краят на които не се проследява,никой не каза нищо.Особено след като демократичния запад ги смаза с полиция,водни оръдия и незнам още какво.Никой дума не обели.Че цели градове в САЩ се обезлюдяват-като Детроит напр.никой дума не обелва.Че 80% от амер. произв. е изнесено от САЩ и безработицата е огромна пак нищо.А за тия пачи западната преса мъченици ги изкара.
108
2
 
12
 
! Отговори
Медведев преди 11 години
Като видях за какъв тип протест става въпрос и в църквата и преди това срещу Медведев - правят секс оргия, заснета от камери, едната от групата е бременна в 9-тия месец- направо щях да повърна. Тия изродки нямат никакви морални задръжки, ценностна система, а думата възпитание явно за тях е анатема. Смятам ,че тия *** имат много черна история, но са поредният случаен и добре дошъл фактор в ръцете на демократична САЩ и Европа за очернянето имиджа на Путин и отслабването на Русия. В затвора.
107
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dano gi porobiat nekade na zapad i da proronime salza
106
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отново засмърдя на п...ки непоръбени в тоя саит за поръчани новини.алоо днесбг,станишев как е днеска,нишо ли не е казал?
105
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този път го изяде тази *** кука ***-н !!!
104
6
 
6
 
! Отговори
ВИСАРИОН преди 11 години
Тези две курвета са толкова "момичета", колкото аз съм целомъдрен като папата!
103
7
 
9
 
! Отговори
СЛАВА БОГУ, преди 11 години
два курваляка по-малко в Русия!Мачкай, Путин!
102
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сигурно не върви на мъж да видиш такъв надпис, няма да е същото :)) и в двата случая хората се самоунижават, защо??
101
7
 
5
 
! Отговори
ха ха ха преди 11 години
гледах как се гласят ..*** и това било протест, ава ей да одят там и азис и шамара и вся асталная пол ***, също и хамериканският слугинаж да се вдига с ..едалите там у на ..айка си ..в ..утхата..
100
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не схващам защо набират феминистки, а мъжете? защо така ги игнорират?
99
4
 
7
 
! Отговори
? преди 11 години
Ама защо избягаха? Нали бяха мъченици?))))
98
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един приятелски съвет към президентът на Русия: Трепане и Плитко заравяне, за всеки , който осквернява и се подиграва на християнски и православни светини. Само Владимир , остана!!!