Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа

Според роднините на жената той е пристрастен към дрогата
Обновена: 23 окт 2012 08:04 | 23 окт 2012 07:55,
129
Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа
Снимка: Reuters

Афганистанската полиция съобщи, че мъж е убил съпругата си, като я намушкал с нож, за да й попречи да започне работа вън от дома, предаде Асошиейтед прес.

Мохамед Ануар бил арестуван в град Херат по обвинение в предумишлено убийство. Той казал, че убил съпругата си Гулам в петък, докато двамата се карали за това дали тя да постъпи на работа в частна фирма в Херат.

Роднините на жената оспорили версията му, като заявили, че Ануар бил пристрастен към наркотиците и убил Гулам, защото тя не му дала пари.

Убийството било извършено по-малко от две седмици, след като жена била обезглавена в същия град за това, че отказала да проституира по искане на роднините на съпруга й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
До НСС преди 11 години
Юедо, ти да не пишеш дисертация по пропаганда!Каква Индонезия те гони - живеят в картонени колибки, а по някои острови има и канибали, но това грижливо се крие от туристите!Ти да не викаш на Бали Индонезия!
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ааайде стига ни заливахте с еврейските си провокации, бе.Миналата седмица свекърва убила снаха си, че не искала да проституира, сега пък мъж убил жена си, за да не работи.От самолет си личи, че умишлено ги пишете тия глупости. а, и НСС е много прав
61
1
 
7
 
! Отговори
Харпун преди 11 години
Проблемът с наркоманията в Афганистан и Иран е доста сериозен. Не е само до религията. Само в Иран по официални данни зависимите от хероин са близо 5млн. души. В Афганистан положението е още по-лошо. Южните райони на Русия също са силно засегнати, най-вече тези по границата с Казахстан.
60
0
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
НСС ,сега сравни Турция коярто е ислямска СВЕТСКА държава с някоя африканска страна където властват ислямисти и най-великата наука е да знаеш наизуст корана и нищо друго. Изводите си ги направи сам.
59
3
 
7
 
! Отговори
градски талибан преди 11 години
аз моята я убих,защото не искаше да започва работа...
58
0
 
4
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
87, престъпност има навсякъде, въпросът не е в това, ама как да ти го обясня не знам. Знам че ако се изпада в крайности не е добре, нито за християни , нито за мюсюлмани.
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
просто духовни лица не трябва да управляват държави, защото се изпада в крайности.-------------------------А светски лица като управляват държавите няма крайности - има прогрес: търговия с деца, органи, наркотици, оръжие
56
0
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Развитието на европейските народи в наука и техника започва когато религията остава на заден план и се установява да го наречем светско управление. Не казвам да се отрича съществуването на Бога, просто духовни лица не трябва да управляват държави, защото се изпада в крайности. Днес например Турция е светска държава и поради това е доста добре развита спрямо останалите мюсюлмански страни, където религията играе ръководна роля в държавата. Вярно ли е или не си съгласен?
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАЧКАТОР, ти наистина си бачкатор! Остани си такъв! Няма нищо срамно, но недей да се пънеш да разсъждаваш на дълбоки теми с аргументи, прочетени в притурки на вестниците 24 часа и Труд !
54
1
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Когато едно общество сложи религията на централно място , да ръководи държавата и народа, обикновено науката и развитието остават на заден план. Някога християнската църква е горила живи хора в Европа, само по подозрение че са правили магии, изгаряли са учени защото са твърдели че земята е кръгла. Следиш ли ми мисълта?
53
0
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Говорим с факти и без никакви обиди. Мюсюлманите (някои ) се считат за нещо повече от *** както наричат християните. Считат че са по- морални, по-интелигентни и по-близо до Бога от християните. Имам някои лични впечатления за да мисля така. Обаче в същото време ползват на *** компютрите ,телефоните ,автомобилите ,самолетите ,оръжията , лекарствата и сателитните спътници. Не си ли задават въпроса защо аджеба Господ даде на *** акъл да създават тез чудеса, а на правоверните тцъ ?
52
0
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Те арабите друго постижение освен къпането имат ли за последните 700-1000 години? Нещо техника ,медицина, изкуства, науки ?
51
0
 
6
 
! Отговори
яожф преди 11 години
Забавно е да чета коментари нарочно написани със селски диалект, целящ може би да прикрие истинския селяндурски произход на пишещия. Й. Йовков навремето в едно интервю каза: "Лесно е да изкараш себе си от селото, но е трудно селото да изкараш от себе си"
50
1
 
4
 
! Отговори
Срам и позор преди 11 години
Българин се самоуби след като съпругата му отказа да работи и в къщи. Имал и кредити. Беше изнамерен и непристрастен към опиума афганистанец на 1 месец.
49
0
 
8
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 11 години
Нищо нормално, миролюбиво и правилно не виждам във вечния призив от Корана: "Страхувайте се от Аллах", който се повтаря през ред!
48
0
 
8
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 11 години
Ако Корана беше толкова перфектен и безгрешен, нямаше да допуска интерпретации, а щеше ясно и категорично да определя правилата.Само че той е пълен с неясни тези и заобиколни брътвежи, които именно дават възможност за извъртането им в желана посока, така че да се манипулира масата и да им се промиват мозъците.Добре дошло, понеже масата в ислямския свят не е от най-ментално надарената и без грам афинитет към образованост, камо ли еманципация.Проблемът първо е в религията, после в Корана.
47
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Исляма е бич на човечеството!
46
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Ястреба да прочете за българите от турски произход фалшифицирали шофьорски книжки и паспорти във Франция-дали това е разрешено от корана.
45
0
 
9
 
! Отговори
lpp преди 11 години
Как ще преживея тази трагедия не знам.Абе кво публикувате простотии за афганистанските *** и всичките да се изколят все ми е тая.Гледайте тук в България какво става и няма смисъл да плашите никой с ''новини'' от Афганистан,Иран,Пакистан и секви поуцивилизовани държави.
44
2
 
21
 
! Отговори
сд преди 11 години
Прочел съм малко от корана и впечатлението ми не беше за миролюбива религия,открито си се казваше че мъжът има право да бие жена си ако не му се подчинява,тази религия си е проблем винаги в била и винаги ще бъде