Джон Кери също се обяви срещу сексуалното насилие

Той се присъедини към призивите на Анджелина Джоли и Уилям Хейг
13 юни 2014 16:12,
7
Джон Кери също се обяви срещу сексуалното насилие
Снимка: Архив Reuters

Държавният секретар на САЩ Джон Кери се присъедини към актрисата Анджелина Джоли и британския външен министър Уилям Хейг в призивите за прекратяване на изнасилванията и сексуалното насилие в конфликтните зони, предаде Асошиейтед прес.

Време е "сексуалното насилие да остане в тъмните векове в историческите книги", заяви Кери на церемонията по закриването на четиридневна среща на високо равнище в Лондон за предотвратяване на сексуалното насилие по време на конфликти.

Държавният секретар на САЩ каза, че за него въпросът е личен, тъй като е ветеран и баща на две дъщери.

Кери повтори призивите на Джоли, специален пратеник на ООН, която призова присъстващите на церемонията днес да продължат да се борят за действия срещу изнасилванията във военните зони и заключи, че "можем и ще сложим край на безнаказаността".

Срещата на високо равнище, представяна като най-големия форум по темата, провеждан някога, събра стотици правителствени представители, дипломати, активисти и жертви на изнасилване в конфликтни зони.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мноу *** тая Джоли, бе!Значи трепайте ги наред, ама не ги изнасилвайте! *** и гнусните психарски създания!Тая скумрия само се чуди каква по-извратена изява да си заформи.
4
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Джон Кери също се обяви срещу сексуалното насилие"Да не би случайно гея да пропусне да си направи реклама по медиите. Ама така е трябва да се отдели от *****расите за да изглежда по-качествен. Ама в същостта си не е гей ами си е най-обикновен *****раст.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Джон Кери също се обяви срещу сексуалното насилие"Тоя пенди го е страх да не го *** ли?
2
0
 
7
 
! Отговори
Джонката преди 9 години
до сега го подкрепяше и хоп , изведнъж се обяви против. на не е против украинците дето убиват невинни хора в източна украйна но пък за сметка на това е с терористите от Косово и Сирия ...глеъ го ти убавец
1
12
 
1
 
! Отговори
Джулиана Мис Джуки преди 9 години
Е това е красив и силен мъж, сигурно и каделак има. за разлика от един потен и гол ленинградски плешив пигмей, дето си прави селфита върху куца кобила